Парфюмни размисли и страсти - 304

• 5 835
  • 118
  •   1
Отговори
# 105
Bright 💓, като кажеш така...Взема че се изчервя. 😀🤭
Аз късно прочетох коментарите за парфюма. Много се учудих! Толкова различни мнения, все едно всеки е писал за различен аромат. Пфф...Нямам търпение. 🙃
Нещо обърках, съжалявам!

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 20:50 от Magda Dimitrova

# 106
Панделките, които се предлагат, ако искаш да персонализираш новият Мис Диор. Не помня дали са показвани в темата. В стъклена кутия са и снимката не е добра.

# 107
  • Шоплука
Сега и до летището ли ще ме карате да ходя Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще изчакам офиц презентация на този Герлен, все вярвам, че ще стигне от БС до София Yellow Heart

Много ми се носи iris - преядох с Chanel 19 и chanel 19 poudre - ароматите могат и да пренасищат - не ща да чуя Шанел поне извество време. Новият Мадмоазел ще му дам шанс есента, сигурна съм, че ще е красив тогава.
В есенният списък е и новият Диор / Жадор, не Мис/

ИИ изплю няколко ирисови аромати като този - Guerlain Insolence / Shalimar Millésime Iris - който ванилията брутално доминира / тоз изкуствен акъл, понякога е много изкуствен Joy/

Та се зачудих имате ли любими ириси?

# 108
Скрит текст:
Сега и до летището ли ще ме карате да ходя Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще изчакам офиц презентация на този Герлен, все вярвам, че ще стигне от БС до София Yellow Heart

Много ми се носи iris - преядох с Chanel 19 и chanel 19 poudre - ароматите могат и да пренасищат - не ща да чуя Шанел поне извество време. Новият Мадмоазел ще му дам шанс есента, сигурна съм, че ще е красив тогава.
В есенният списък е и новият Диор / Жадор, не Мис/

ИИ изплю няколко ирисови аромати като този - Guerlain Insolence / Shalimar Millésime Iris - който ванилията брутално доминира / тоз изкуствен акъл, понякога е много изкуствен Joy/

Та се зачудих имате ли любими ириси?
О, да. Зависи все пак какъв ирис се търси. За мен например Chanel 19 Poudree и Escentric 02 са приблизително в една категория - сочен ирис. В 02 даже има морковен акорд. Tenue de Soiree е по-сладък и много секси. А Moulin Rouge е по-сух и червилен и също е секси, но по друг начин. Всички изброени ги харесвам.

# 109
Влизам и аз в новата тема.
По стечение на обстоятелствата тествам нови аромати от дивана само, днес дойдоха 16тина мостри за тест. Сред тях и най-чаканата от мен  Barenia Pleine Fleur. Ммм, хареса ми, не съм имала и съмнение. Липсва кожата от интенз версията, има меки, кремести цветя, които заглаждат ръбовете от първообраза едп .. въобще една среда-мост между предните версии, ми се струва, че са сътворили. Определено е най-женствената Барения досега, ще намери фенове сред тези, на които нещо им липсваше, за да харесат предните издания. Ще нося пак и купя като захлади, прекалено плътен и наситен аромат ми е за времето навън.
Следваща спирка са новите Готие и Бос, силно се надявам да открия партия за Crush Absolu по Фейс групите, няма да успея да пробвам нищо в парфюмерия скоро.
Честито на новопридобилите го! Много обичам Шанел и се радвам искрено, че възбуди толкова коментари и вълнения, но за себе си категорично реших да не рискувам със сляпа поръчка, не е от обичайните парфюмни профили, които харесвам.

# 110
La vie est belle череша пробвал ли е някой?

# 111
Да аз, не става на този етап. Като стане студено пак ще го пробвам, но познавам такива, череши, че тази не ме грабва с нищо.

# 112
  • Шоплука

Не, аз по едно време се бях засилила, като бях на вълна череша, но после нещо ми размина и забравих.
Но за есента ще прегледам и новият Ланком, може да се окаже попадение.
За сега от новите само Диор Жадор е тотално в пазарската кошница

# 113
Череша харесах Coach cherry, на моята кожа стои великолепно и го взех, лавиабел-ата не знам как е, но ще пробвам с тестер, да видим..

# 114
Ех! И аз, силна-вилна, излязох в събота да тествам новия КМ, то се оказа че нямат тестер в наше село Neutral Face
Поне ми записаха телефона, да звъннат, като дойде тестера.
За сметка на това се полях добре с Meant To Be Seen Nishane, и за щастие отпада от уиш листа.

Чакам с нетърпение да разказвате повече за Синия час, че аз съм си фен на Герлен Heartbeat

Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

# 115
Да, но не и на кожа и като цяло без особено внимание. Приятна е, но по-сладникава, по-момичешка, по-наивна... Видях, че пирамидата ѝ е доста опростена в сравнение с малиновия еликсир. На мен и малината не ми беше любов от първо капка, първоначално и тя ми беше инфантилна, но упорито след 3 - 4 опита долових някаква изтънченост, заради която си купих шишенце. Имам някакви милилитри още от нея, които трябва да разкарам идните седмици. Пробвай, поне не е от ароматите, които преследват досадно.

Опитът ми с Tabac Sahara върху китка приключи спешно в тоалетните на търговския център. Водата позагаси опушената нотка. Преди това щях да се задуша в една пробна. Добре, че беше топло и си носех якето в ръка, та не му опуших маншета.

# 116
Направо е запален Tabac Sahara. Ужасен е!
А имах такива очаквания.
Не обичам Герлен и това се затвърждава с всеки техен парфюм, особено новите.

# 117
  • виртуално
Дори вече го поръчах , от всичките нови в момента само той ме грабна с нещо и половин час по-късно го поръчах
С уточнението, че на моята кожа е по-скоро вишна, има една лека резливост и не е сладка бомба

# 118
Аз първо ще го пробвам с тестер, розата им беше неприятна за мен, но пък Atomic rose на Initio ми е страшно любим и го ползвам с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт