Парфюмни размисли и страсти - 304

• 7 056
  • 150
  •   11
Отговори
# 120
От мен имате едно положително КУПУВАЙ Joy
Отвее ли ме така парфюм нищо не може да ме спре да го имам.

Вчера и днес съм с джинджифиловото Туили и ми носи много свежест. Heart Eyes

# 121
  • Шоплука
На сайта на Шанел я има и по-малката разфасофка

https://www.chanel.com/us/fragrance/coco-mademoiselle/

Аз още не съм му позволила да ме омагьоса, но ми се струва, че не сега му е времето.

# 122
Аз сутринта се оказаха с новия crush и трайност нула......след час изчезна. Голямо, разочарование при мен .

# 123
  • София
С уговорката, че сега категорично не му е времето - от мен голямо Не! за Краш абсолю Sad Едно, че още с първите нотки ме блъсна на стара пудра и блистери от дъното на чекмеджето, после бързо взе завой посока бръснарница в малък провинциален град, за да завърши с нещо близко до втръсналия ми Мон Герлен.

# 124
Аз сутринта се оказаха с новия crush и трайност нула......след час изчезна. Голямо, разочарование при мен .
Господи, мислех, че само аз съм "луда", повредена или аносматична. След покупка на 100 мл от Прити Шоп, още първия ден, когато прочетох редица възторжени отзиви, с ужас установих, че не го усещам въобще!!! Пробвам го 4 поредни дни - през деня, късно вечер и нищо!!! А съм от най-върлите фенове на Мадмоазелата, обожавам я и имам всички версии в пълен размер. Плаче ми се! Единствената ми надежда е да се мацерира и в края на септември (примерно), когато я пробвам отново, да ми разкрие цялата си красота. Дано е от горещото време, дано - моля се и се надявам от сърце! 😐🙏

Последна редакция: вт, 25 авг 2026, 13:43 от cabochard

# 125
И моя CRUSH ABSOLU пристигна и направо съм влюбена в аромата. Аз си усещам стария КМ в него, но при мен има и роза и мекота. Много е хубав, ще си го нося още сега лятото.

# 126
Аз много исках да имам поне един Шанел,мислех,че ще този,но,не. Небих го купила с тази нищожна трайност. Сега ще търся отливка от коко мадмоазел и дано да си допаднем.

# 127
Аз не мога да повярвам, че е възможно да съществува нетраен Шанел. Не оспорвам ничие мнение или възприятие, просто отбелязвам. Тъкмо тези дни съм с Chanel 19 Poudree, поне 10 часа си го усещам.

# 128
И на мен КМ много бързо ми заприличва на мъжки парфюм. Началото не е лошо, но не и нещо особено за мен. Трудно си измих от ръката миризмата на мъжки парфюм.
Знаех, че няма да ми хареса, защото нищо от новите парфюми не ми харесва вече от много време.

# 129
Crush absolu е много излъчващ и траен. Бях мушнала листчето в джоба на чантата си. На следващия ден докато ходех по улицата усещах приятен парфюм и се чудих откъде идва. Съвсем бях забравила. Листчето излъчва и от кухнята ми, защото когато се прибрах го метнах на плота за да си го припомням. Ухае вече 4 дни. Изобщо не се двоумя. Взимам го! Моят си е ❤️

# 130
Бих,казала,че има разлика в трайността от това да е на кожа и блотер.  Но това си е мое мнение 🙂

# 131
Има разлика, разбира се, според това дали пръскате на блотер, на кожа, на коса или на дреха. Не само като трайност, а и като аромат.

# 132
Бих,казала,че има разлика в трайността от това да е на кожа и блотер.  Но това си е мое мнение 🙂
Да, на кожа новият Шанел трае над 10 часа при 40 градуса жега.
Имате проблем с обонянието, за да не го усещате или аносмия към съставките.
Това обаче са едни спестени много пари.

# 133
  • в Кошера
Бих,казала,че има разлика в трайността от това да е на кожа и блотер.  Но това си е мое мнение 🙂
Да, на кожа новият Шанел трае над 10 часа при 40 градуса жега.
Имате проблем с обонянието, за да не го усещате или аносмия към съставките.
Това обаче са едни спестени много пари.

При мен трае трети ден (3 фъс върху китка, на която има текстилни гривни, та и там е истината).
Красив, прекрасен! Broken Heart
Но имам неотваряна 100-ца от Интенз, та се въздържам, уж. Smiling Imp
Но! Блотерът ми е в колата и не се спира. Та, за мен трайността е без коментар!

Последна редакция: вт, 25 авг 2026, 16:31 от Tyra

# 134
  • Бургас
Върху мен Кръш трае и след душ! И защо се въздържаш за мен той няма абсолютно нищо общо с Интенз.Направи си кефа с Коко Кръш.

Общи условия

Активация на акаунт