Парфюмни размисли и страсти - 304

• 13 472
  • 255
  •   6
Отговори
# 240
  • гр.Пловдив
Благодаря ви,поръчах 30мл и аз ,че да не се чудя какво да ги правя ,ако не ми харесат,иначе последните ми 2 разочарования са Marc Jacobs Perfect Intense и на Chanel Gabrielle...Ейй,няма такива идентични аромати и са братовчеди с CK Beauty ,който са разлика от тях е мега траен ..

# 241
Оооо, много ми хареса новия Син час.
Пристрастяващо чист, мек с пудрен красив ирис, млечен и с много красива ванилия след два часа и после до самия финал.
Стои тихо, близо до кожата, но е много траен.
Ще го купя още тези дни.
Ах, Герлен какво сте направили вие?!
Влюбена съм!🩵💙

# 242
Пробвах новия Шанел. Не съм почитател на класиката и за мен новият носи същото ДНК в началото, но може би идва по-свеж заради грейпфрута. На жегата изключително бързо се прибра до кожата и в момента не се доближава до по-голямата си сестрица. Направо седи като аромат от крем за тяло. Напомня ми на нещо, но не се сещам какво. Мисля не му е времето сега. Направиха ми отливка и ми е интересно как ще се държи в есенен ден. Представям си интересна пола, копринена риза и шлифер в мрачен ден с него.

# 243
  • Шоплука
Денси - във вторник и аз отивам да го тествам. Новият Шанел обаче остава твърдо за есента.

Габриел на Шанел и Бюти на Келвин са две абсолютно различни вселени за мен.

# 244
Денси, влюбих се в парфюма само от описанието ти. ❤️ Звучи като да е много мой. Вече съм си поръчала отливка и я очаквам с нетърпение.
Като цяло не съм фен на линията J'adore, но обожавам J'adore D'eau. Разкошен е.
От няколко дни пък съм с Chloe - Cedrus и си умирам от кеф.

# 245
Аз си поръчах 10 мл отливка на новия син час. И ще го видя и него. Есента ще съм с новия Шанел и ще си доизпръскам баренията интенз. Измислила съм го : ) Искам да имам макс 2,3 парфюма, но да ги обожавам, а такива от години не съм намирала.

# 246
  • гр.Пловдив
Денси - във вторник и аз отивам да го тествам. Новият Шанел обаче остава твърдо за есента.

Габриел на Шанел и Бюти на Келвин са две абсолютно различни вселени за мен.

Мда,само ,че скъпия Габриел няма грам почерк и трайност

# 247
Здравейте! Идвам да кажа и аз за Синия час.
Уау, невероятна нежност! Любов от първо помирисване. Толкова бързах днес, но минах покрай Дъглас, и уж нямаше да влизам ама викам айде за 2 секунди едно фъс и продължавам. В момента в който подуших само капачката вече знаех, че много много ми харесва. Ех, тези ириси, тук са толкова нежни... Не мога да предам как ухае, но си личи френската класа на парфюма. Аз не съм срещала друг подобен аромат! Никакви сапуни, чаршафи и пранета няма за мен, а ако имаше щях да усетя понеже никак не ги харесвам в парфюмите.
Пръснах на ръката около 12,30 ч и 8 часа по-късно продължава да ухае силно. Дори след душ пак леко се усеща. Просто 10/10 по всички точки!

# 248
  • гр.Пловдив
В Douglas онлайн  не намирам новото Клое и този въпросен Герлен

# 249
  • BG-DE
А, кое е новото Chloe? Това бих го взела само заради шишето 🙂
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-Murano-127235.html

# 250
  • София
В Douglas онлайн  не намирам новото Клое и този въпросен Герлен
Guerlain го има цената е като в нотино с код Hot25

# 251
  • гр.Пловдив
Здравейте! Идвам да кажа и аз за Синия час.
Уау, невероятна нежност! Любов от първо помирисване. Толкова бързах днес, но минах покрай Дъглас, и уж нямаше да влизам ама викам айде за 2 секунди едно фъс и продължавам. В момента в който подуших само капачката вече знаех, че много много ми харесва. Ех, тези ириси, тук са толкова нежни... Не мога да предам как ухае, но си личи френската класа на парфюма. Аз не съм срещала друг подобен аромат! Никакви сапуни, чаршафи и пранета няма за мен, а ако имаше щях да усетя понеже никак не ги харесвам в парфюмите.
Пръснах на ръката около 12,30 ч и 8 часа по-късно продължава да ухае силно. Дори след душ пак леко се усеща. Просто 10/10 по всички точки!

Дайте линк да се разучи,не всеки има време и възможност всеки ден да е в Мол

# 252
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Heure-Bleue-2026-140083.html
Аз още не съм го тествала, но "попивам" мненията ви с интерес. 💙
Скрит текст:

# 253
  • Sofia
И аз пробвах онзи ден Синия час. Няма да развалям общото настроение, само ще кажа, че погледнах да не съм стъпила в нещо…. и 5 минути и половин пакет кърпички по-късно, в колата се дишаше. За мен е тотален ужас. Обичам пудрени парфюми, ирисът ми е една от най-любимите нотки и имам страшно много парфюми с ирис. С една дума, пробвайте непременно преди покупка…

# 254
  • The Evergreen State
Smile Cutesmallcat, разсмя ме с това. Ще го търся и аз за проба тогава този Син Час като сте такива подстрекателки Smile. Аз обикалям около новия Мис Диор, не ми излиза от главата. Шанела не съм спирала да нося от както го взех. Много хубави парфюмни изкушения има тази година.

Общи условия

Активация на акаунт