За обществото и килограмите

• 2 626
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
Те като са се събрали, може и двамата да са били стройни като манекени.
А и колко има с обратната картинка: мъж с нормално телосложение и пълна жена. Тия пък какви са, тя е леля-касичка?

# 61
Като цяло е добре човек да има самодисциплина и да се грижи за тялото си, независимо от социалното положение.
От там насетне има много зависимости – ген, начин на живот, режим,  болести, стрес, безсъние, работа, хормони, спорт и какво ли не.
Няма никаква зависимост между успешност и килограми.
Понякога стресът стимулира много кортизола и при хората с различен метаболизъм действа различно – едни стават слаби като чирози, други напълняват (забавя метаболизма). Отделно колко различно се живее, храни, спи. Отделно, ако си суетен на тема тяло (като мен) без значение пари, работа, семейна среда, поддържаш постоянно.
Та, темата си е тотално неадекватна.

# 62
Аз така и не разбрах защо дамите тук като видят шкембест мъж и слабичка засукана женица с него правят асоциацията , че този е чичко паричко ? Обеществото сме ние. Та от къде асициациите ?

Aми защото ако видиш Делян Пеевски с някоя фина манекенка ще бъде ли първата ти мисъл, че тя е безумно влюбена в него като човек и изобщо не я интересува колко е богат?
Е, ако са на средна възраст или нагоре е друго, ама ако и дамата е доста по-младичка?

# 63
Аз така и не разбрах защо дамите тук като видят шкембест мъж и слабичка засукана женица с него правят асоциацията , че този е чичко паричко ? Обеществото сме ние. Та от къде асициациите ?

Aми защото ако видиш Делян Пеевски с някоя фина манекенка ще бъде ли първата ти мисъл, че тя е безумно влюбена в него като човек и изобщо не я интересува колко е богат?
Е, ако са на средна възраст или нагоре е друго, ама ако и дамата е доста по-младичка?

Нямам идея кой е Делян Пеевски , но ако изглежда като мях не бих го помислила за никакъв чичко паричко, а за неподдържан чичко. А тези манекенки в бг каква роля играят ? Това не са ли мутренски понятия за компаньонки? Защото аз не знам каква мода се представя в България от манекенки, каквато им е ролята ? И на какви събития?
Т.е. за обществото говорим - ето го. Стереотипи от пирамидо-фараонско-муренски времена изграждат разбиранията. Нищо чудно всеки дундьо да ни изглежда като охранен от имане , а не отпуснат от невежо отношение към себе си и жертва на евтина храна.

# 64
Цитат
Нямам идея кой е Делян Пеевски
Ти отепа рибата, барабар с жабите. JoyJoy

# 65
  • София
Мчи, той международно известен, особено по закона Магнитски.

# 66
Практически никой беден дундьо, затлъстял от бира и плюскане, не ходи с по-млада и стройна мома.

# 67
Цитат
Нямам идея кой е Делян Пеевски
Ти отепа рибата, барабар с жабите. JoyJoy
Целият коментар гони по неадекватност писанията на авторката.

# 68
Bella,
Стой си като мен у Немцията. Съвременната българска действителност нещо ти бяга.

# 69
Нищо не й бяга, прави се на интересна.

# 70
Практически никой беден дундьо, затлъстял от бира и плюскане, не ходи с по-млада и стройна мома.
Само богатите дундьовци ? Бедните са или без или с дунда ?

# 71

Именно, практически (понеже може и да има някое изключение) само богатите застаряващи дундьовци ходят с млади момичета с манекенски вид.

# 72

...само богатите застаряващи дундьовци ходят с млади момичета с манекенски вид.
брррр . какво описание ...  не е истина, че някой може да живее с такава представа за себе си и да се има за успял . само заради вида на някаква придружителка ???

# 73
  • София
На практика, Прасето има само 10г разлика с Цветелина. Което е ок като възрастова разлика.
От другата страна - познавам няколко млади момичета, пълнички поради разни здравословни проблеми. Ами имат си хубави връзки с техни връстници. Даже една приятелка в момента започва връзка и много й се кефя.

Общи условия

Активация на акаунт