Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 74

• 4 314
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Вчера пазарувах в един магазин и до него ДМ. Така ме е яд, че не влязох да си взема нещо на Перлиер, много ароматни им били сапуни, душ гелове и лосиони за тяло. Затова пък от друг магазин взех маска за коса Narsya, уж български били, на Arsy cosmetics.

# 31
Лидълският soft cream в голяма опаковка е чудесен. И аз мажа с него лице, тяло и ръце. Много фин и нежен аромат, не дразни очи и кожа и е много бюджетен.

# 32
Серум за вежди да препоръчате? Благодаря!

# 33
Много сполучлив и бюджетен крем за мен се оказа този.

На почивка сме, а се оказа, че съм забравила моя. Не исках много да се харча, защото вкъщи имам доста кремове. Този ползвам и за ръце, и за лице, и за тяло. Имах преди крем от серията йогурт в бурканче. Сравних състава и е почти идентичен. Онзи е с по - лека текстура, но и три пъти по - скъп.

Звучи супер Simple Smile

А от къде го закупи? Като потърсих из нета, нещо не мога да го открия по физическите магазини?

# 34
  • Някъде по Дунава
Купих го от магазин в Хисаря. Ето онлайн:
https://www.cosmeticsbulgaria.com/en/product/probiotic-face-crea … ulgaria-biofresh/

# 35
Къде е този магазин точно?

# 36
  • Някъде по Дунава
Магазинът се казва Rose. На бул. "Ген. Гурко" е, по диагонал срещу ресторант Национал.
https://maps.app.goo.gl/rbPEBDcjzW3Ab4rL8?g_st=ac

# 37
Благодаря. Чела съм, че там има магазин до някакъв хотел, в който има доста козметични съкровища и затова питам. Може и този да е.

# 38
Има ли доволни от кристалите на Биофарма? Взех снощи последен брой от този вид, ще кача снимка, в отчаян опит да оправя косата си от пораженията на солената вода. Тази сутрин станах, все едно съм била в салон и са ме накъдрили ситно, само че косата е суха като метла. Постригана съм късо, на черта и къдрава не мога да се погледна в огледалото.

# 39
Има ли доволни от кристалите на Биофарма? Взех снощи последен брой от този вид, ще кача снимка, в отчаян опит да оправя косата си от пораженията на солената вода. Тази сутрин станах, все едно съм била в салон и са ме накъдрили ситно, само че косата е суха като метла. Постригана съм късо, на черта и къдрава не мога да се погледна в огледалото.

Да, ползвам ги от поне 15г. С много дълга, чуплива коса съм, доволна съм.

# 40
Аз съм ползвала тези с арган, но тия, които показах никога досега. От аргановите бях много доволна, както и от маската, за съжаление не я намирам вече.

# 41
Аз съм ползвала тези с арган, но тия, които показах никога досега. От аргановите бях много доволна, както и от маската, за съжаление не я намирам вече.
И кристалите и маската с арган ги има на доста места.От къде сте,че не ги намирате онлайн.Мога да ви  дам поне няколко магазина ,в които ги намерих и съм ги взимала...

# 42
Не живея в България и когато идвам е за кратко. В обичайните малки магазини ги няма. Конкретните кристали, които показах ги купих от морето.

# 43
За плаж използвам спрей за предпазване на косата от слънцето и водата. Но не са дрогерийни марки. Единствено на Balea съм пробвала преди време, не беше лош, но после при мието на косата, ползвам професионални серии.
Не казвам, че няма добре работещи дрогерийни, просто за моята коса съм открила други марки, от които съм доволна.
Кристали за коса не помня кога за последно съм ползвала, може би преди 15 години, ама не ми харесваше косата ми с тях.

# 44
Аз помня ,че бях много доволна от  Biopharma Bio Oil Lotion Лосион  с кератин, течни кристали и пантенол ,но са за силно пореста коса...Моята е дълга, боядисвана и пореста...Ако някой е с такъв тип коса,ги препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт