Повод ли е за съмнения или е само в главата ми!

• 2 410
  • 98
  •   8
Отговори
# 75
Да, може би е тъпа (колежката, де) и няма усет в изразяването.
Някои хора се хванахме за репликата на фона на подпитванията кога щял да се появи на партито.
Авторке, свиркай си и гали егото на мъжа си - в брака май това било препоръчително Wink
Ако е готин, да - законосъобразно е и други да го забелязват. Някои може да са нахални.
От друга страна - за какво ти е някой, дето хем никоя не го иска (освен някакви дънни обитателки), хем да е гаден с теб.
При всички случаи си с по-добрия вариант.

# 76
Каквото ще да е, живееш ли в дискомфорт от нещо - действаш по премахването му,  не го преглъщаш.

# 77
Каквото ще да е, живееш ли в дискомфорт от нещо - действаш по премахването му,  не го преглъщаш.
Да, отиваш и съсичаш нахалната натегачка, а него насмотаваш с мини скандалче.
Няма да задържаме лоши емоции и да си вдигаме кортизола с глупости, я.

# 78
Веднъж един мъдрец казал на една жена я се успокой и тя се успокоила.

# 79
  • Далечният изток
И това бил краят му...

Grinning

# 80
Решила е да прави чаши по стар български обичай, започнал от времето на Хан Крум.Grinning

# 81
Радваш се, че този харесван мъж е твой, и не се занимаваш с глупости. Според мен това е правилната настройка.

# 82
Правилната посока е – този харесван мъж да се радва, че тя харесва него. Момичета, по-високо билото.

# 83
Абе, винаги съм се чудила какви са тия златни семейни мъже, за които необвързани жени се борят. Какво толкова им намират, че да им се бутат. То като цяло жена да се бута на мъж ми е някак унизително, пък какво остава да е обвързан. Нямат ли малко самоуважение, достойнство, толкова ли не се намират за красиви?
Наистина не мога дори да си го представя, толкова долнопробно хем сваляш мъж, хем женен, че и при жена му ще отидеш. Падение...

# 84
А как има мъже, които се бутат на омъжени жени?

# 85
Не. Нямат.
Има много жени с ниско самочувствие и самооценка.
//
С мъжете е различно. Те са тестостеронови бомби и се бутат на всяка до последно.
При жените механизма е по-различен.

# 86
А как има мъже, които се бутат на омъжени жени?
Мнението ми е подобно и за тях, но в темата говорим за жена.

# 87
Генезисът за вмъкване между двама души е напълно различен при жените и мъжете.
Жените си харесват стойностен обвързан мъж и си казват "Абе, защо този супер готин не е мой?!? Неговата с нищо не ме превъзхожда - я да ѝ го отмъкна и да направим семейство! Щом на нейните е добър баща, значи и на моите ще бъде!''.
Мъжете забелязват лесната жертва ''Хм, обвързана, но не е щастлива - все едно защо. Ще падне лесно. Я да я чукна за разнообразие, че както ми е при..ало........''.

# 88
Правилната посока е – този харесван мъж да се радва, че тя харесва него. Момичета, по-високо билото.
Е, той намира кусури (другата тема), ама това малко трябва да го игнорираме в случая.

# 89
Нищо общо.
По-скоро е обратното.
Жените с ниска самооценка се бутат на всеки. Имат нужда да валидират женствеността си и затова са готови на всичко.
Мъжете със самочувствие и увереност в себе си не приемат внимание от всяка и не търсят вниманието на всяка.

Общи условия

Активация на акаунт