Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен, аз също нямам време много много да пиша, започвам и аз с оплакванията - такава зверска изстинка съм си натресла, едва ходя. Лошото е, че не мога да пия никакви лекарства и карам само на чайчета. Не помагат особено и много се притеснявам за бебчо.

Лек ден на всички

# 76
elly, взимай нещо хомеопатично...има подходящи...

# 77
Незнам вече какво да пия, като говорих с лекарката, й обясних, че кашлям и ме боли гърлото, викай й - какво да пия, а тя - ами нищо не можеш да пиеш. И аз сега си се мъча тук, не смея да пия нищо, че да не навредя на бебо. Дано скоро да се оправя, че както мразя чай .... #2gunfire

# 78
  • София
След като разбрах от теста, че съм бременна и реших да кажа на таткото ни в клин ни в ръкав от вълнение изтърсих: Запознай се със синът си и му връчих лентичката  smile3532
След това сънувах, че се е вече родило бебочето и беше момче, но пък се роди в седмия месец и днес за капак  се засилих да дефилирам при гинеколога, но уви, той се оказва на работа от 16 часа. И тъкмо като си излизах от болницата се спънах в един гаечен ключ и първата мисъл, която ми дойде беше, че бебока ще е мъж  newsm62
Така че всичко при мен сочи, че ще е мъж. Пък да видим  smile3521

# 79
Благодаря ви  Hug

elly да ти кажа докато бях в болницата и аз малко настинах и питах какво мога да пия ,казаха ми нищо освен витамин С. Така че трябва повече да се пазим. Цяла зима ходих с голия кръст, а сега ела ме виж посред лято с бодитата Simple Smile
Чайчета, лимони ,мед, витаминчета и да не се седи на течение.
Мей палците ми са яко стиснати за теб и за всички които имат или нямат нужда.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 80
Аз много искам момиче, от страната на майка ми цялата рода сме все момичета, но някак си имам много силно усещане, че ще е момче. Повечето онлайн тестове и те все момче показват, май желанието на мъжа ми ще надделее над моето Simple Smile

Между другото за болно гърло на мен много ми помага гаргара от чай от лайка с малко сода. Или вода + лимонов сок + сода. И изсмуквам близо двайсетина бонбони Голия през деня - и те много добре действат.

# 81
Дени сложих ти снимките, ако съм объркала нещо ми кажи да го оправя.

# 82
Успях и аз да се добера до зъболекар, но нямаше нищо съществено за оправяне и съм много доволна.
Сега чакам с нетърпение другата седмица да видя колко е пораснало бебчето и да почна с изследванията. Чакам и с нетърпение другата седмица да си почина малко. Още 2-3 седмици и на шефовете ще кажа.

# 83
добро утро!
днес е петък, голям кеф  newsm44  идва почивка, а и другата седмица с тези 3 работни дни все някак си ще я избутаме  smile3521
на всички пожелавам хубав ден!  newsm10

# 84
Какво става, бе? Всички с болки или някакви оплаквания... Давайте да се стягаме. Аз от снощи съм със зверски запушен нос, хич не мога да дишам, не можах да спя като хората, отврат. Болят ме синусите, цялата глава... Иде ми да си я прасна с нещо smile3538 Мисля да си взема нещо хомеопатично newsm78
Вчера се обадих на моя доктор, каза че е добре, че кръвта е такава(описах му подробно) и ми каза да пия Ериус за алергията, та поне този дерт ми се махна от главата, защото от две седмици не пиех нищо и пак не можех да спя - то не бяха сополи, кихавици, сърбежи Tired
Та така....аз силно се надявам да е момиче Praynig Че за трети път не ми се иска да мисля hahaha

# 85
  • София
Добро утро и от мен!

Аз се чувтствам много отпаднала тази сутрин, нямам сили да си стисна ръката в юмрук. Сутринта като се събуждах за момент си помислих че е събота и такова блаженство се настани в душата ми, но уви - било петък.

Да избутаме и днешния ден, пък после два дни ще мързелуваме  Tired

# 86
Та така....аз силно се надявам да е момиче Praynig Че за трети път не ми се иска да мисля hahaha

не че не можеш да направиш хеттрик  Grinning
на мен тъкмо ми просветна малко последните 2 дни и от снощи- пак същото давене. да не ви обяснявам пък заради ниското ниво на Дунав как мирише всичко на тиня  Sick. иначе тези дни ще ходя да видя как се развиват нещата, за да се чувствам спокойна.
Поздрав най- сърдечен за всички!

# 87
Добро утро, аз съм на крак от 5.00 часа. Незнам дали скоро ще мога да поспя по дълго. В 6 бях готова със закуската   food002  и приятно изненадах милия (не му се случва често)  Smile  Е сега като не ходя на работа и ставам рано мога да си го поглезя и аз.

Хремата и мен ме е нападнала, вчера пак понастинах и времето е едно такова променливо. Едни сънища сънувам странни все свързани с бебета.
Да ви се похваля купих си 3/4 дънки за бременни и съм много доволна, лекички с ластик и копче за регулиране на ластика. Не убиват на корема и са много удобни.

Лек ден на всички най-вече на работещите мамчета да им мине по-леко и бързо деня.  Hug

# 88
Днес ходих и аз при чичо доктор-и вече всичко се потвърди-ще ставам мама с термин 30.12.2007. Голям Новогодишен подарък-нали?Simple Smile Laughing
Сега съм във втория месец и силно се надявам всичко да мине добре. Толкова съм развълнувана, че не мога да си намеря място, а съм на работа и не мога да се отдам на емоцията Rolling Eyes Чудя се как ли ще реагират шефовете ми, не че не го очакват де  #Crazy Все като ме видят да набивам нещо и ме гледат втренчено....
Пожелавам късмет на всички мами Simple Smile  bouquet

# 89
  • в Надежда-та
desiniko  честито и добре дошла  bouquet
Аз пък за разлика от повечето бъдещи мамчета тук, не мога да се оплача от непрекъснато гадене, зъбобол и тнт LaughingЕдинственото от което мога да се оплача е че много бързо се изморявам и все съм гладна Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт