Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ходих,при моята гинеколожка пристигат изследванията.Каза засега да не пия нищо,защото мисли,че резултата не е реален.След 2 седмици ще ходя пак да ми взимат кръв и тогава ще предприемем някакви мерки.Но аз нали съм си голямо шубе и исках да съм спокойна  WinkМного благодаря за съветите,ще се поинтересувам какви храни мога да приемам за повишаване на хемоглобина и се надявам всичко да е наред Simple Smile

Добавих и мои снимки в албумчето ни  Hug

# 196
Sofilina, като начало увеличи зеленчуците в менюто (листните - салати, марули, лапад, коприва). За да намалиш нитратите - изкисваш за 10-тина минути. Черен или пълнозърнест хляб, а може и корнфлейкс обогатен с желязо. Почти е сигурно че ще ти изпише някакви от сорта на малтофер или нещо подобно, но пък с тях запека (ако не те е споходил) ти е гарантиран.

Успех.

# 197
  • София
За съжаление се наблюдавам,че имам лек запек.А преди не съм имала никакви проблеми Sad Другата седмица ще ходя пак на консултация, дотогава ще хапвам повечко от изброените храни.Благодаря ви,момичета!!Чувствам се по-спокойна  Grinning

# 198
  • Бургас
Здравей,Sofilina!Аз също имах проблем с хемоглобина в предишната си бременност.Пих таблетки желязо,но не ми помогнаха. Много добре ми подействаха едни ампули,казват се Тот хема.Много са сладки и се разтварят в плодов сок.Сега също ги пия профилактично.Но все пак смятам,че трябва да се довериш на лекаря си,не е добре в това състояние да си правим експерименти!

# 199
аз за хемоглобина не мога да се изкажа. но при мен (вече съм 12 г.с.) запека отшумя. мисля, че най - вече благодарение на многото течности и най-вече сутрин + голямото количество плодове (аз ябълки, ягоди и грейпфрути, другите са много захарни и не ми понасят, а черешите са още много скъпи). та може би от седмицата, може би и от другото, но споко, спасението идва  Simple Smile. аз днес ходих до лекарката да и споделя за кетоните и захарта в урината, а и да ме види евентуално на видеозона, защото от 26ти април съм в неведение какво се случва, но тя не пожела да ме види, тъй като в четвъртък така или иначе ще ходя на специалния ултразвук за нухална транслуценция и да не стресираме плода и днес. чудя се дали я домързя или наистина от загриженост. сега ще трябва да трая до четвъртък. и без това ме е страх малко от тия резултати, които поне се виждали веднага. иначе според нея имам коремче, което според мен си е по - скоро шкембенце. и ми каза, че повечето неразположения изчезвали в 12та седмица. Другото, което исках да попитам е относно пътуванията. налага ми се да летя в 14та и 15та г.с. като първия път е с прекачване и понеже двата пъти прокървих след пътуване от 6 часа с кола, та съм притеснена. лекарката каза преди пътуване да слагам утрогестан 3 дена преди и по време. също така ми каза, че самолет е по - безопасно от колата. за ваше инфо в случай, че някога трябва да избирате. но полетите трябва да са къси. аз обаче реших да не пътувам въобще, ще кажа на шефа. мисля, че бебето ми е по - важно от някви конференции и това е.

# 200
Мами влязох в албума и искам да си сложа снимка,но никаде не пише добави снимка.Незнам какво да направя newsm78

# 201
Felisa,като влезеш в албума,отдясно има няколко опции-най отгоре е "добави снимки в албума"Успех!

# 202
Искам да питам тези мами, които казват че са прокървили един или няколко пъти какъв цвят е това прокървяване. и също така колко време продължава?

# 203
Моето е кафяво, от 11 май.
Да нямаш проблем?

# 204
Моят опит от миналата година беше - първо съвсем леко розово 2дни (почти нищо като количество), после ръждиво около 4-5 дни (вече бях в болница), след което ярко червено и край на всичките ми надежди (от края на 8-ма до началото на 10-та).
Но пък има и успешно преминали през това изпитание.
Стискам палци всичко да е наред.

# 205
ами нали имах някакво бледо кафеникаво един ден, но поне 10 дена някакво жълто оранжево с много зор бледо кафяво. лекаря вика нищо ти няма нали мина и то така беше за няколко дена ама днес пак едно такова жълтеникаво-бледокафеникаво. уф незнам вече и предния път ми изписа само но шпа и вит Ц.
предната бременност кръвнах един ден и беше бледорозово, но след това се скъсах да пътувам в БГ и чужбина /до 8 седмица/ и нищо ми нямаше. пък сега съм тук непътувам и те на.

# 206
моето първия път беше доста червено, трудно ми беше да преценя на гащите, но определено в тая гама. това беше в 1 през нощта, понеже пътувах 6 часа преди това не съм забелязала кога е почнало. на другия ден нямах нищо, но си полежах 2 дена без да мърдам у дома. вторият път пак бях пътувала, но не го забелязах веднага като слезнах от колата, а около 20 минути по - късно, когато ходих по голяма нужда, пак същия цвят. тук обаче имах по 2-3 капки ръждино следващите 2-3 дни, като пак полежах, но тоя път повечко мърдах. но май има адски много вариации и предполагам и причини

# 207
С предните бременности съм имала розово- кафеникаво зацапване в рамките на 2-5 дни по капка- две. Сега не.
Между другото днес ходих на преглед и човечето си има ръце и крака и ми помаха  Grinning.  Много ме успокои, защото от вчера имах малко болки и контракции.
Поздрав най- сърдечен и бъдете здрави!

# 208
Felisa,като влезеш в албума,отдясно има няколко опции-най отгоре е "добави снимки в албума"Успех!
Дани при мен такава опция не излиза,но аз не влизам с потр.име декември 2007 и парола бебета-може би за това не се получава,но няма да ви занимавам повече. Hug

# 209
  • София

Поръчах си едни дънки от нета, но на работа с дънки не мога да ходя Crazy
Първата бременност и аз бях като хипопотам, но доста бързо отслабнах и то благодарение на кърменето.

Дуци от кой сайт си поръча дънките? Аз гледах тези в Данет, харесват ми, ама като незнам дали ще си уцеля подходящия размер и не смея. А такива не мога да намеря по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт