Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Iloni, вземи си но-шпа и за всеки случай гълтая покрай полета. на мен лекарката ми каза да взимам 3 дни преди полет или въобще по - дълго пътуване утрогестан (вагинално, щото съм диабетичка и да не ми натоварва черния дроб, но може и да го пиеш) сутрин и вечер по две. не знам коя седмица си, но едва ли си в 14, когато не би трябвало въобще да е проблем. аз имах кръвотечения от пътуване с кола (но със самолет е по - безопасно), но дори и да нямаш такива проблеми, мисля, че нито едно от лекарствата не може да ти навреди. някои момичета ги пият и без да пътуват. все пак, ако можеш, се обади на доктора си и го попитай.

# 226
а, извинявай. на лентичката пише 12та г.с. значи като мен

# 227
извинявай.  сега съм 12та седмица и термина ми е за 2ри декември.
благодаря за съвета

# 228
Ами веднага давам инфо за мен-значи на 24 год.съм от Самоков.И за дваматас таткото ще ни бъде първото дългоочаквано беб4е Simple Smile и двамата сме ама супер  щастливи.Значи записах се на ЖК в Шейново и утре ще ми правят първите изследвания за кръв и урина-малко ме е страх,защото не знаиа от къде ще ми взимат кръв-от пръста или от вената?Но ще го преодолея-не е болка за умиране все пак:Simple Smile)Онзи ден бях на преглед и ми казаха,че терминът ми е на 05.12.07.Има ли някое момиче за тази дата? Simple Smile

# 229
Добре дошли на Лили 83 и Илони.Пожелавам ви лека и безпроблемна бременост! Hug

# 230
  • София
Здравейте, мацки!
Някоя от вас има ли проблем с липсата на апетит? Аз съм така от 2-3 дни, много рядко усещам глад и ям почти насила. Като хапна малко пък ми става тежко, даже вчера направо ми стана лошо след като на обяд изядох само една купичка супа + хлебче. Иначе пък плодове ям доста и без оплаквания, ама все пак не искам да навредя на бебето. Какво ще ме посъветвате?

# 231
Благодаря на всички за хубавите пожелания и дано бременностите ни бъдат леки и после всички да можем да се похвалим с хубави и сладки бебчета Grinning

# 232
Здравей G-Baby:).Аз съм в 12 г.с и все още нямам ама никкакъв апетит-даже ако хапна нещо към 5ч и го повръщам само при мисълта че съм хапнала нещо-плодове и аз хапвам,но все още ми е слаб апетита.Не се притеснявай ще отшуми-е поне и аз се надявам.,че до преди 2 седмици ама нищо не можех да погълна-даже при мисълта за храна ми се повдигаше-УЖАС!Не се притеснявай,аз даже отказах и кафе и кола,но сега си пийвам по едно кафенце на ден и се чувствам малко по-добре.Успех за по-барзо отшумяване:)

# 233
  • София
ivalinai, изобщо не искам да се спотайвам, мила, ама много сте писали, докато вляза в час и то направо половин ден мина  Embarassed
Добре дошли на всички нови мами, лека бременност и прекрасни бебчета   bouquet
Вече официално съм Госпожа Цекова  Laughing Sunglasses  Сватбата мина приказно, медената ни седмичка също  Heart Eyes На всички, които им предстои това прекрасно събитие пожелавам много любов и сбъднати мечти
Снимки има тук и то не са никак малко  Laughing : http://album.svatbata.bg/tzyfo_itta

Аз от вчера съм на работа и още не мога да насмогна да си прочета мейлите, камо ли да свърша нещо друго...
анима, ние утре с теб сме заедно на доктор, дано да ни зарадват с хубави новини  Praynig  Hug
Интересно ми е дали ще ми насрочи изследвания за сега или не... едва ли ще са утре, понеже часа ми е за 18.00 и е доста късно.
Като цяло се чувствам много отпаднала  ooooh! лошо ми е почти през цялото време, гади ми се много и изобщо нямам никакъв апетит...
G-Baby, и на мен ми става тежко от супер малко храна, да не говори, че и преди бях капризна на ядене, а сега направо сама не се понасям. Мъжът ми само се суети около мен и се опитва да ми набута нещо в устата...
Даже съм отслабнала малко, което е свръх нетипично за мен...  newsm78
Момичета, личат ли ви вече коремчетата? Аз мойто дори и сама не мога да си го видя още... притеснявам се малко, че още хич не се подувам  Thinking

# 234
Много сте сладки! Честито  bouquet

# 235
  • София
Ита,честито!Пожелавам ти много любов,семейно щастие и много поводи за радост!Мен ме чакат същите незабравими мигове-сватбата ми е на 28 юли.  Simple Smile

Относно кървенето,засега не съм получавала.При прегледа обаче се установи,че имам раничка на маточната шийка.Това много ме притесни  Cry Също и този нисък хемоглобин...от днес пия препарат за желязо и май ще се наложи да ми се слагат инжекции с витамин в12.Тази е най-честата анемия по време на бременност.Ох,стискайте палци! Hug

# 236
Здравейте момичета Simple SmileИта поздравления страхотни снимки изглежда доста сте се позабавлявали Grinning Аз вчера бях на доктор и бебо вече е цели 3.2 см а как размахва ръчички и крачета страхотно беше да го видя Grinning Някои от вас вече са го видели, а на останалите го пожелавам Мисля вече да се запиша на ЖК и да почна изследванията май е време

# 237
kalinuccia, Мазнейкова колко ти взе?
50 лв. без запис за мен, иначе не знам, но аз не съм и искала. Даде снимки и написа резултатите.

# 238
Ита, от къде ви е тортата? Другия месец и аз ще съм бременна кума Grinning

# 239
  • София
Ита, честито! Много сте готини! Желая ви много, много щастливи мигове заедно!   bouquet Кумата ви и тя е много сладка с корема! Wink

Общи условия

Активация на акаунт