6 години без секс в дългогодишен брак – докъде бихте търпели?

• 6 566
  • 257
  •   3
Отговори
# 45
Ако имам потребност от секс и партньорът ми не задоволява тази потребност не бих чакала 6 години. Варианти много. И не бих имала гузна съвест.

# 46
Ами ако не ви се разделя, но жена ти твърдо не иска да прави секс, то тогава обсъдете да имате отворен брак.
Не си длъжен да търпиш това.
Тези неща открито и подробно трябва да можеш с нея да обсъдиш.
Много са 6 години. Ти си светец направо Joy
Отдавна е трябвало да обсъдите положението.
Явно сливи си имал в устата.

# 47
  • София
Жена му е отворила брака отдавна.

# 48
  • Sofia
Не е длъжен да търпи, но не съм сигурна, че има избор. Пише, че вече са обсъждали нещата и промяна няма.

За отворен брак, трябва да имаш нещо, което да предложиш на кандидат-любовницата. А не се намира лесно любовница, когато мъжът е застаряващ, със здравословни или двигателни проблеми и операции. Остава му да е чичко-паричко, за да може да си го позволи.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 16:11 от Brin de muguet

# 49
Светец, да бе. Затова не отговори на въпросите какво е правел за жена си в интимен и битов план докато е бил "извън строя".

# 50
  • 2860 км северно от Екватора
От около 6 г, може и по малко.

# 51
Може и повече,знае ли човек?

# 52
Аз наистина не знам дали може един човек, мъж, да кара 6 години без секс и след това да е все така годен. Същото и за жена. Говорим за хора на години. На жената сигурно ще й се появи вагинална сухота, а мъжът не мисля, че този самолет, дето не се е вдигал толкова време, ще се вдигне като по чудо.
Значи има някаква поддръжка през годините.

# 53
  • Варна
Сексът не ти полага и не върви автоматично след подписа. Как се държиш с жена си , имате ли общи интереси, изслушваш ли я, държиш ли се мило , разбираш ли проблемите й , помагаш ли й , излизате ли на "срещи" ? Жената отказва секс, защото е разочарована вътрешно , мъжа иска секс щото му се е приискало.

# 54
  • София
Даа, излезте на среща! Ресторант, вино и така нататък.

# 55
На мен малко не ми се връзва човек, дето много държи на секса, да се сети за него чак след 6 години. Че то на някои хора целият им брак трае толкова. А той 6 години бил Спящия красавец и сега чака принцесата да дойде да го събуди.

# 56

Да му беше казала на човека да не се мъчи Joy

Автора го няма никакъв.
Явно фалшива тема.

# 57
Нямаше и предишна тема за един на средна възраст, недоволен от сексуалния живот с жена си,  който питаше дали да си намерел любовница? Много подобно звучеше.

# 58
Бг мама е голяма сила.
Щом мъжете вече ни питат дали може да изневеряват.
Може бе, давайте смело Joy

# 59
Ама сведете до знанието на заинтересованите страни. Защото има много незапознати половинки и много незапознати любовници, които веднага след новините прекратяват взаимоотношенията.

Общи условия

Активация на акаунт