Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 48 643
  • 695
  •   2
Отговори
# 675
За Киндер нова регистрация ли правите?

# 676
За Киндер нова регистрация ли правите?
За всяка нова игра , иска нова регистрация. 🍀Късмет 🍀

# 677
Благодаря! Всеки път го забравям този факт.

# 678
Можете ли да регистрирате бележки за играта на Милка? От два дни не ме пуска във формата!

# 679
Можете ли да регистрирате бележки за играта на Милка? От два дни не ме пуска във формата!
Аз вчера  регистрирах.

# 680
20 работни дни. Аз го смятам към 29-30 септември 😃
Здравейте, какъв беше срока за доставка на куфари от Фрискас? Дали някой си го е получил?

# 681
Нестле /Фрискас/са изключително бавни и неорганизирани.Обаждането за кошниците сигурно ще е към 30.09.

# 682
  • Сливен
И аз щях да питам пак за Кошниците, ама се сетих че днес е почивен ден. Надявам се другата  седмица, вече да са обадят.

# 683
Аз в Алвина не успявам да регистрирам бележка. Някой има ли същия проблем? Дава ми " възникна грешка". Май ще взема да им пиша.

# 684
  • Бургас
На Алвина и на Комолино, по никакъв начин не разбираш дали са ти приели регистрацията на кб.
Включих се и в двете игри с по една кб.

# 685
Дано се обадят
И аз щях да питам пак за Кошниците, ама се сетих че днес е почивен ден. Надявам се другата  седмица, вече да са обадят.

# 686

Вчера направих няколко безуспешни опита; обадих се и ми казаха, че ще изтрият опита ми в понеделник и ще мога да регистрирам на ново бележката...да видим.

# 687
В темата на Лидл видях , че за магазина в София Бояна ако ти е любим дават 10€ при покупка над 10€ валиден до днес. Пробвах и смених любимия ми филиал и купона се появи. Ако на някои му е наблизо мога да активирам на 2-3 карти и да пробва да си вземе нещо бонус от Лидл.
Скрит текст:

# 688
Моля някой, който си е взел куфарите от Лукойл да каже попълва ли се нещо и каква изобщо е цялата процедура. Че девойката на касата нещо не беше хич в час.

# 689
Моля някой, който си е взел куфарите от Лукойл да каже попълва ли се нещо и каква изобщо е цялата процедура. Че девойката на касата нещо не беше хич в час.
Нищо не съм попълвала. Просто ми сканираха картата и  ми ги дадоха.

Общи условия

Активация на акаунт