Звездни компромати - септември '26

• 28 757
  • 365
  •   49
Отговори
# 150
  • София
Кошко е написала пост за спектакъла на Донков в Пловдив. Донякъде съм съгласна с нея, но от друга страна, публиката има право да си тръгне, ако не и харесва това, което се случва на сцената.
Скрит текст:

# 151
  • Sofia
Коя е пиесата?

# 152
  • София
Хю Джакман
Скрит текст:
Том Хидълстън
Скрит текст:
Сидни Суини
Скрит текст:
Розалин Санчес
Скрит текст:

# 153
  • Glasgow
"последното бягство на Дон Жуан "
Хората писаха, че им е станало неудобно и са си тръгвали.

# 154
Неудобно от какво?
От седалките?

# 155
  • София
Според статиите, от цинизмите, които се леели от сцената (не съм гледала постановката).

# 156
  • Glasgow
🤣може да, те не са удобни много на Античния. А и сигурно не се е чувал добре, то аз на него и по филми не му разбирам много какво говори.
Има ли някой който е бил, и на мен ми е интересно, чак пък да излизат. Аз бих останала, колкото и да е абсурден, освен ако не е някоя пропаганда.

# 157
  • Sofia
Анелия
Скрит текст:

# 158
На сцена Донков е чудовище, колкото и да не го харесвам като човек, актьорският му талант е неоспорим.
И на мен ще ми е интересно да чуя от първо лице отзив да тази постановка.
Май е било премиера за спектакъла.

# 159
  • на село
Да не е по-нестандартна постановката на пиесата и да е обидила чувствителните души на радетелите за традиционни семейни ценности. Хич няма да се учудя.

Добре го е написала Кошко. Не съм фен на такива като Донков (и Вергов) и колкото и да са талантливи, не бих им стъпила на представление, но напълно подкрепям написаното. Големи демонстрации, голямо чудо.

# 160
  • София
Да, съгласна съм, че Донков на сцена е мноооого добър. Юлиян Вергов също - уви, добрият професионалист невинаги е добър човек.
Четох отзиви на хора, били на постановката и останали до края, които казват, че много им харесало. Това, което разбирам е, че е модерна и провокативна постановка, което да, не се харесва на повечето хора (няма лошо, всеки си има вкус)

# 161
Шията на Анелия е като на костенурка, но пък на челото една бръчица няма...

# 162
Дара се е отделила в собствена продуцентска компания. Тя какви връзки и възможности ще има в чужбина? (за протокола - не симпатизира на ВР и Саня)
Екипът й за Евровизия не беше ли от чужбина и не беше ли именно той създател и на песента, и на хореография, и на клипа? А и неведнъж Саня заяви публично, че към Дара са проявили голям интерес веднага след шоуто.
Да се възползва от моментната си популярност Дара и да набира скорост, че и Евровизия е ден до пладне.

# 163
  • Berlin
Имало много цинизми и нецензурни думи, четох в някаква статия. И отдолу един коментар на човек, останал до края на пиесата - отваряй на своя отговорност, голям спойлер - 
Скрит текст:
- накрая на пиесата се разбира, че “дон Жуан” всъщност е в лудницата.

# 164
Симпатизирам на Дара и и желая успех!
Раян Рейнолдс изглежда психически нестабилен.🙄

Общи условия

Активация на акаунт