Звездни компромати - септември '26

• 94 676
  • 1 006
  •   43
Отговори
# 975
Тошко изглежда много добре. Свеж е.

# 976
  • Варна
Виктория има комплекси, каквато и снаха да е не мисля, че ще я харесва. И да, има и доза завист относно младостта  и външния вид, все пак едната е на 40 + и повяхва...
Бруклин се е поставил в положение да слуша жена си, не е майка му човека който ще му дава тон на тия години кой да слуша, особено пък са ми неприятни майки дето цял живот, тях трябва да слушат синовете им. И аз съм майка на син и го казвам точно това, да се има предвид, че не всички отглеждаме мамини синчета Simple Smile Нека слуша жена си един ден щом му харесва!

Бекамови са интриганти начело с Виктория. То си и личи по поведението. Тя я мрази първо защото е красива и е снаха, после защото е млада и богата...😁Та как да не го "отчуждава" жена му, то и да не е Никола Пелц, пак няма да и е хубаво на тази жена.. 😂
А Виктория е бедна, грозна и неуспяла. Joy
Майка съм на син и определено няма да ми е приятно да го гледам как слугува на жена си. В една здрава връзка трябва да има равнопоставеност, а не единият да подгъзува на другия. На снимките от червения килим Бруклин е като антураж, а не като равностоен партньор. Никола е актрисата, тя е с ролята във филма, но сме виждали и други двойки на червения килим, само че изглеждат като едно цяло, а не като господарката и слугата й.

# 977
  • Пловдив
Мичка е като извънземно страдащо от анорексия Expressionless

# 978
Леле, Мара и Тошко са като ъпгрейднат вариант на Валя и Моро превземат света. Освен нелепото облекло на дамата, винаги ми стоят ужасно не на място, където и да ходят. Просто на някои хора пари не им "прилягат", казваше баба ми.

# 979
  • Пловдив
Само мъжът на ССФ има право да бъде командван. Останалите трябва да си заявят правата Simple Smile

# 980
Тошко е спестявал от закуски и си е взел часовник Stuck Out Tongue Winking Eye
Тук все едно Мара планира какъв "инцидент" да се случи на Тошко 💀

# 981
  • Glasgow
Да🤣задето я държи на вода само, крои нещо.

# 982
Скритите елементи в картинката Smiling Imp
Скрит текст:

# 983
  • Berlin
Тошко да си беше взел поне по-хубав часовник. Изобщо не ме интересува колко струва, прилича ми на дамски, ама тя и ръчичката му не е много обемна (така да го кажа по-меко).

# 984
Тъкмо за Бруклин и Никола се отнася -"по-добре под чехъла на жена му,отколкото под ботуша на майка му".😂

# 985
  • Glasgow
Аз този син Бекъм харесвам, дето е с "възрастната" приятелка😅(някой таблоид я беше описал така, а жената е на 30 години)
Скрит текст:

# 986
Безпределно ясно е на всички, че Селин Дион вече е на 58 (родена на 30/03/68) и просто няма как да пее нито като звяр, нито като преди. Писах за фалшивите ноти на концерта й и за факта, че гласът й просто не е мощен като преди.
Но при условие, че бори коварна болест от години, няма начин да не се отбележи желязната й дисциплина и борбен дух.
Каза, че се завръща и го направи. Евала. Колкото и да знаем, че е лабилна и неспокойна.
Иначе имам познати, които си купиха билети за пет нейни концерта, общо 3000 евро, по 300 евро на човек за концерт.
От снощи до 22/05 ще я слушат и гледат, да не изпуснели момента ако имало пролетни промени в майската хореография🙈
Снимки от снощния, първи от победната серия концерти в Париж, виждат се показаните от Селин, различни тоалети ;
Скрит текст:

Веселяшка, то за Лили Иванова се пишат суперлативи как пее и какво шоу изнася, дето е на 87-88 г. Ти си седнала на Селин Дион да търсиш кусури Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes (шегувам се и съм напълно съгласна с теб, младия глас с нищо не може да бъде сравнен или заменен)
Селин Дион бори "Синдром на скования човек" и завръщането й само по себе си е героизъм. Пише, че заболяването засяга и контрола върху гласните струни. Като минимум е пример и надежда за другите.
Всичките й нестабилности идват от житейската съдба. Целия й живот и личност са формирани от и преминали с Рене Анжелил. Нормално е да загуби център след смъртта му. Възхищавам се, че намери сили да се изправи и продължи.

# 987
Така е. Цял свят го знае.
Но при обявяването на серията от концерти от самата Селин в ефир по телевизията (France 2, веднага след вечерните новини), се оформиха две настроения - еуфория (тя се завръща) и скептицизъм (ще я видим дали ще се справи).
Като навсякъде, феновете й полудяха, но ето, в неделя сутринта, след първия концерт, по най-слушаното фр. радио със солидна, сериозна репутация, все пак се намериха скептици да се произнесат критично за представянето й.
Аз просто предадох думите им тук, нали затова пиша и съм отвореното ви прозорче към Франция и настроенията тук по всякакви поводи.
Вчера се втрещих, докато си пиех кафето и слушах любимото радио. Французите НАПРАВИХА Селин Дион световна звезда.
Тя вече имаше успешни изяви на музикалната сцена, но мечтата на всеки франкофонски артист е да пробие и успее точно във Франция - така се отварят всички възможни врати към световната сцена.
Покрай завръщането на Селин, Жан-Жак Голдман сподели следното ;
Скрит текст:
“От известно време я следях и имах желание да напиша песен за нея, въпреки, че вече имаше успех на англоезичната сцена. За всеки композитор и автор на песни, е повече от нормално, да си мечтае как ги подарява на най-прекрасните гласове - аз бях този, който потърси Селин тогава.” - става дума за “Pour que tu m’aimes encore”, дарена от Голдман на Селин през 1994, с който жест я изстрелва директно във висините на музикалната й кариера, на световно ниво.
А феновете й са еуфорични, то е ясно.
Всеки истински ценител на музиката е щастлив от това невероятно завръщане🙌

# 988
  • Пловдив
Кейли Киоко в напреднала бременност...
Скрит текст:

Дъга в небето при изпращането на Мазонакис ...
Скрит текст:

Селин по халат на балкона на хотела си...
https://www.facebook.com/share/r/1E23UqrNtN/

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 15:32 от mystic woman

# 989
Името е КУоко (Kaley Cuoco).

Общи условия

Активация на акаунт