Звездни компромати - септември '26

• 60 925
  • 710
  •   54
Отговори
# 675
# 676
  • София
В първия момент помислих Касел за наша Райна на абитуриентския си бал. 😃

# 677
  • Glasgow
🤣🤣🤣наистина е много Райна стайл

# 678
Много харесвам Лелчето аз и мъжът и също 😆
Всички популярни, които помагат на деца, ще имат винаги уважението ми.
Вчера във ФБ ми попадна пост за детенце е пеперудена кожа, на 13 г, мечтаела да се запознае с Меди, този който сега журита в Гласът на България.
Долу писаха хора че ще се свържат с него, дано е човечен и донесе малко радост на това момиче, нищо не струва, малко време само.
Ако видя че е сбъднал мечтата на детето, ще го хваля и браня тука😆🤪🤪🙏

Кошко и Деан, тя ми харесва тук:

# 679
Заглавието от новините казва всичко:

"64-годишният Том Круз беше гримиран,за да изиграе ролята на 65-годишен мъж" YumSatisfied

# 680
Faye Dunaway и Nicola Peltz
Скрит текст:

# 681
  • Glasgow
Като порцеланова фигурка е тази Никола, не знам дали е добра актриса, но наистина има визия на балерина (каквато е ролята ѝ във филма).

# 682
Аз я харесвам визуално Никола Пелц, много е фина и нежна.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2026, 16:15 от Модератор Никол

# 683
Пипи ви съблазнява с гладене.

# 684
В това Пипи грам секс няма, но сигурно се бори с травми от детството.

# 685
Всички популярни, които помагат на деца, ще имат винаги уважението ми.
Вчера във ФБ ми попадна пост за детенце е пеперудена кожа, на 13 г, мечтаела да се запознае с Меди, този който сега журита в Гласът на България.
Долу писаха хора че ще се свържат с него, дано е човечен и донесе малко радост на това момиче, нищо не струва, малко време само.

Извинявайте за нахлуването!
Преди известно време същата дама търсеше връзка с Преслава, за да зарадва същото това детенце. Сега из коментарите на призива за Меди пише, че Преслава е отказала с мотива, че и било натоварващо да гледа деца с увреждания!

# 686
Пипи ви съблазнява с гладене.

Беше ми излязла във фейсбук анкета кой български инфлуенсър или известна личност си представяме като рекламно лице на някакъв прах за пране. Не можах да се сетя за никоя подходяща, пък и не ги знам много инфлуенсърите, бяха изброили Ралица Паскалева, Антоанета Пепе, Шоповата и близначката ѝ... Никоя не олицетворява за мен идеята за трудолюбивата българка с искрящо бяло пране... Но сега гледам тези снимки на Пипи Дикова, и мисля, че тя е най-подходящата. Много ми напомня за леля Мария и Бонукс.

# 687
Ако е истина това, че я натоварвало да гледа дете с увреждане, мен ме натоварва тъпотата й.

# 688
Ъъъъъ, вярно ли се е е изцепила така Преса?!
Много жалко, да такива деца има и да ги игнорираш, за да не ти развалят розовия свят с еднорози пърдящи дъги, е не знам как да кажа….
Животът понякога ни приземява много лошо.
Не бива да се взима човек твърде сериозно…

# 689
Всеки си знае за себе си, не е длъжна Преслава, нито който и да е. Ако иска, ако може..

Общи условия

Активация на акаунт