Звездни компромати - септември '26

• 94 676
  • 1 006
  •   48
Отговори
# 960
Ами явно аз не съм с такива паранормални способности, виждам това, което гледам и на
красивото грозно няма да кажа колкото и политкоректно да е😉И малко по-спокойно, не се пънете толкова, темата е за развлечение, а не да давате наклон на хората кой да харесват и кой не.
Мале каква полит коректност, респект, дами!
ПП: Нямало как от една снимка да знаете?! В тази тема приписахте куп деца и бременности на известни личности, предполагаеми зависимости и психични отклонения баш от една снимка...

# 961
  • Варна
Бекамови са интриганти начело с Виктория. То си и личи по поведението. Тя я мрази първо защото е красива и е снаха, после защото е млада и богата...😁Та как да не го "отчуждава" жена му, то и да не е Никола Пелц, пак няма да и е хубаво на тази жена.. 😂

# 962
Кажи и на таз Наталия, че щом си споделя снимки публично всеки може не само да ги качи тук, ами и много по- страшни неща. Да реши- иска да се крие или са се качва. Няма средно.

Кичка имала инцидент. Снимката под поста обаче е тоталнен криндж, тя и на абитуриентският си бал не е изглеждала така, никога не е😅😅

Днес с моята приятелка Мариана преживяхме… катастрофа . Лошото време, пътя Варна-Бургас въртяхме се жестоко първо наляво , после надясно в дъжда и после в дълбока канавка със задните гуми във въздуха. Това се случи защото искаме да избегнем удар с друг автомобил. Благодаря на всички, които спряха и специално на двамата Ангели- млади мъже, които ни помогнаха и успяха да изкарат този огромен джип- не успях да попитам дори за имената им. Благодаря ви от сърце!
Моля ви пишете ми, момчета ако стигне този пост до вас. И на всички които се притекоха на помощ ! Ние сме живи… другото ще се оправи!  Утре на Марианка, която шофираше и предстои операция. Аз се отървах като чели по леко. С дясната ръка ще бъдем на “ Вие” за известно време. Само преди дни се върнахме от Истанбул, където се възхищавах  на инфраструктурата им- от една магистрала на друга, тунел под водата, светещ като коледна елха и др. огромни тунели и си мислех с тъга, че няма да доживея да видя нов път Варна- Бургас с тунели и магистрала . Толкова тъжно ми стана и … ето че  се случи случка! Благодаря ти , Боже!
А на всички вас- хубава нова седмица! И … карайте внимателно в дъжда!🍀

# 963
Бекамови са интриганти начело с Виктория. То си и личи по поведението. Тя я мрази първо защото е красива и е снаха, после защото е млада и богата...😁Та как да не го "отчуждава" жена му, то и да не е Никола Пелц, пак няма да и е хубаво на тази жена.. 😂
А Виктория е бедна, грозна и неуспяла. Joy
Майка съм на син и определено няма да ми е приятно да го гледам как слугува на жена си. В една здрава връзка трябва да има равнопоставеност, а не единият да подгъзува на другия. На снимките от червения килим Бруклин е като антураж, а не като равностоен партньор. Никола е актрисата, тя е с ролята във филма, но сме виждали и други двойки на червения килим, само че изглеждат като едно цяло, а не като господарката и слугата й.

# 964
Виктория не е грозна, нито бедна, но това не пречи да има комплекси. Цялото и поведение и пози го издават. А Бруклин явно няма капацитета да е друго, в смисъл-сам се е поставил така. Не успя да намери мястото си и се държи като човек без самочувствие. За това даже и Никола няма вина.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 08:34 от #Frozen#

# 965
Виктория може да е интригантка и да има комплекси, но и Никола ми изглежда токсична. Имам симпатии към Дейвид, мъжкар е и ме кефят клипчетата му как отглежда зеленчуци. Динамиката между Бруклин - Никола ми напомня на Мегън-Маркъл-Хари, с тази разлика, че Никола е много богата и може да си прави каквото пожелае.

# 966
  • в пералнята
Виктория се опита да я направи част от ПР цирка, но не стана, тя затова е като натровена.
Ако беше някое обикновено момиче, щяха да ги мъкнат двамата още 10 години с тях по снимки и по почивки. Ама не би - тя искаше милионерска щерка, но те си имат собствени мнения. Не можеш да ги обличаш както си решиш и да ги командваш какво да правят постоянно.

# 967
  • Glasgow
На мен са ми сладки и много влюбени ми изглеждат, това е постнал той, тя пък му се кефи винаги на манджите като готви 🤣на мен най ми допада синът им музикант, май само той намери себе си.
 Виктория не знам има ли комплекси, но на мен наистина ми изглежда сякаш прави всичко за медиите, особено пък на световното, на един мач става viral, че докато цялото и семейство се радва тя блее някъде настрани и и на следващия вече отиграни емоции, прегръдки. Няма лошо като не се интересуваш, стига си позирала 😅
Скрит текст:

# 968
Мина ми преди няколко дни че бранда на виктория НАЙ ПОСЛЕ излязъл на печалба. М не знам дали завижда ..

# 969
Е хайде сега...единствена Виктория позира. В цял холивуд всичко е поза и преиграване. Така се печелят големите пари. Ще наблюдаваме младите, нека са щастливи!

# 970
  • Glasgow
Мина ми преди няколко дни че бранда на виктория НАЙ ПОСЛЕ излязъл на печалба. М не знам дали завижда ..
козметичният бранд май издържа този с дрехите и така има профит. Имаше наистина тези дни, че за първи път от 18г е на печалба
Eka, ами то това му беше едно от обвиненията, че всичко е за пред медиите.

# 971
Тошко е спестявал от закуски и си е взел часовник Stuck Out Tongue Winking Eye

# 972
Той може да има много обвинения, към родителите си. Но зрели мъже, известни с това, че са нечии деца, пораснали със сребърна лъжичка в устата, и без кариера, трябва да бачкат здраво и да се докажат, не да реват по социалните медии. В повече ми идват тия оплаквания на бедното богато момченце.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 09:26 от Ekа

# 973
Тук все едно ги питат "Кой харчи повече?"

Тошко е спестявал от закуски и си е взел часовник Stuck Out Tongue Winking Eye

# 974
А тя все едно тъкмо е гепила нещо от чужда чанта…

Общи условия

Активация на акаунт