Ленено семе - здраве отвътре

• 157 790
  • 320
  •   1
Отговори
# 210
прочетох цялата тема , но не намерих точен отговор на това което ме интерисува
щом е толкова полезно , защо не се дава на малки деца , против запек и лениви черва ,освен че няма достатъчно изследвания за това newsm78

# 211
  • София
Имам един конкретен въпрос - на листовката на това Flex oil пише ли,че може да се пие при кърмене?

Зарибително е иначе мнооого. Аз в момента пия Олисалвин обикновен и такъв с омега мастни киселини - може да се пие от бременни и кърмачки. Но не мога да преценя дали е ефективно - здравата ми е изтощен организмър от бременността и кърменето.
Пия и калций от корали - много по-усвоим е от който и да било друг калций - поне така пише...

# 212
Два месеца вече ям мелено  ленено семе с мед и още очаквам ефектът за хубавата кожа и коса. Peace
А между другото дерматологът ми каза към тази смес да прибавя и сушена коприва.И това направих и пак чакам Stop
Ако има промяна ще ви кажа

# 213
е аз го ям мелено семето от няколко дни с кисело мляко и мед,ама нещо нито кожата ми е станала разкошна,нито пък ми е подействало слабително Twisted Evil

# 214
е аз го ям мелено семето от няколко дни с кисело мляко и мед,ама нещо нито кожата ми е станала разкошна,нито пък ми е подействало слабително Twisted Evil
Ама го ядеш само от няколко дни Wink Изчакай няколко седмици, или най-добре наколко месеца. Peace

# 215
Ама го ядеш само от няколко дни Wink Изчакай няколко седмици, или най-добре наколко месеца. Peace
за кожата добре съгласна,че трябва време,ама като слабително и очистително не действа Mr. Green

# 216
  • Варна
добре, а капсулите същия ефект ли имат като семето  newsm78

# 217
за кожата добре съгласна,че трябва време,ама като слабително и очистително не действа Mr. Green
Ооо при мене действа и още как Mr. GreenНе ,че искам този ефекта ама....кво да се прави.
Аз тързя ефектът на красивата кожа,но знам,че трябва да го ядеш месеци наред/поне 2или 3/ и тогава да има видим ефект.А пък  съгласете се,че не може да се тъпчем с кифтета,пържоли и пържени картофки Laughingи да чакаме лененото семе да ни оправи  Peace
А пък  на всеки  му влияе различно /мое мнение/
Айде на всички желая хубави кожички и косички и имайте търпение.

# 218
Блазе ви на всички дето нямате проблеми със стомасите,то аз ако оправя тоя проблем и кожата ще ми блесне и без ленено семе,ама...

# 219
  • Варна
Аз имам въпрос към тези, които пият ленено семе във вид на капсули...по колко капсули пиете на ден... newsm78

# 220
  • sofia
Аз имам въпрос към тези, които пият ленено семе във вид на капсули...по колко капсули пиете на ден... newsm78

Аз пия по две.

# 221
Сутрин и вечер по  Peaceедна

# 222
  • Варна
защото на етикета пише препоръчителна дозировка от 3 до 9 ...  Shocked малко се учудих и реших да попитам...БЛАГОДАРЯ НА ОТГОВОРИЛИТЕ  bouquet

# 223
 PeaceАз пия българските-Флаксит-сутрин ивечер по 3-както пише на опаковката и понеже са български все пак. Thinking newsm78

# 224
Здравейте,
Чудя се при капсулите как постигат голяма годност, при положение, че много бързо гранясва маслото?
Днес гледах някакво английско годно до към края на 2008.
Каква трайност има при различните производители?
Или и да е гранясало няма как да го видим поради капсулите. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт