Ленено семе - здраве отвътре

• 156 795
  • 320
  •   1
Отговори
# 300
Би ли споделила какви са резултатите при съпруга ти...
Ами той работи много и вечер се прибира доста уморен. Откакто го взима се чувства свеж и бодър, дори ме попита дали не действа някак ободряващо. Освен това повлия особено благоприятно негов сериозен здравословен проблем!

# 301
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Направих поръчката с огромната помощ на La Fornarina   bouquet Като пристигне ще разкажа. Надявам се да продължи да действа толкова ползотворно за нашия случай и да предизвика трайна, положителна промяна! Имам голяма вяра в това след като резултатите от едномесечен прием се случват пред очите ми и ме изумяват, след години на постоянно връщане към по-зле! В това добро състояние мъжът ми не се е чувствал отдавна! Успех на всички ви!
Пристигнаха ли капсулите? И ако да, за колко време след поръчката в сайта?
La Fornarina, много добре си обяснила всичко

# 302
Ще пристигнат около 30 октомври. Ще пиша дали всичко е както трябва. Повече се опасявам от Български пощи, отколкото от Vitaminlife.

# 303
Искам да знам, ако лененото семе се приема в суров вид без накипване това добре ли е.От известно време си купувам и направо си го гризкам, ами харесвами.

# 304
Би ли споделила какви са резултатите при съпруга ти...
Ами той работи много и вечер се прибира доста уморен. Откакто го взима се чувства свеж и бодър, дори ме попита дали не действа някак ободряващо. Освен това повлия особено благоприятно негов сериозен здравословен проблем!

Една моя колежка също го взима и казва, че се чувства бодра и свежа. И аз вече смятам да си го купя, защото определено  се чувствам вечер доста отпаднала.

# 305
  • София
Искам да знам, ако лененото семе се приема в суров вид без накипване това добре ли е.От известно време си купувам и направо си го гризкам, ами харесвами.

Добре е, даже най-добре. Но го приемай смляно.

# 306
Момичета,да попитам и аз-тези които вземате капсулите,ядете ли и смляно ленено семе?или като количество капсулите са достатъчни?

# 307
  • Варна
Maria-Iva, аз си взех капсулите точно, защото не ми се занимаваше с ядене и мелене и пр...смятам че едното замества другото, но и мисля, че не е проблем да пиеш капсули и да ядеш сурово ленено семе  Peace

# 308
Благодаря!Ще ви следя от близо! Simple Smile

# 309
  • Пловдив
   Колежка на майка ми е била много пълна и за 5-6 месеца била отслабнала толкова, че дрехите и се въртели около тялото. Когато я попитали им казала, че сутрин за закуска ядяла:
1 ч.ч. кисело мляко + 1 лъжичка смляно ленено семе = всичко това направено от вечерта и престоява в хладилника. Консумира се сутрин

!!! Към лененото семе не се привиквало, като към лекарствата, така, че можело да се използва при бременни за нормализиране на перисталтиката

# 310
   Колежка на майка ми е била много пълна и за 5-6 месеца била отслабнала толкова, че дрехите и се въртели около тялото. Когато я попитали им казала, че сутрин за закуска ядяла:
1 ч.ч. кисело мляко + 1 лъжичка смляно ленено семе = всичко това направено от вечерта и престоява в хладилника. Консумира се сутрин

!!! Към лененото семе не се привиквало, като към лекарствата, така, че можело да се използва при бременни за нормализиране на перисталтиката
И аз всяка сутрин ям кис мляко с ленено семе но от него не съм отслабнала Sad
Но ще пробвам да го правя от предната вечер -може би има значение Wink

# 311
Здравейте всички. Отбивам се само да кажа, че намирам темата за адски полезна, не знам защо съм я подминавала до сега.    33uu Изчетох я и от днес и аз си слагам по една супена лъжичка в млякото сутрин. Не се съмнявам в благотворното му дейсктвие.
  bouquet to all

# 312
  • До хладилника, който обичам
Нова тема трябва да има вече Simple Smile

# 313
Нова тема трябва да има вече Simple Smile
Желаещи да обобщят важното в първи пост? Wink

# 314
Добре де, моля ви кажете, кога спрямо яденето се взима лененото олио Barlean's?

Общи условия

Активация на акаунт