и сега трябва пак да ходя, а да не ви казвам колко ми е трудно да ида до там...... Да гледате внимателно, че ......да не чакате майчинство като мен за "Коледа"
представям си последния кога ще ми го платят може би за догодина... или детето като тръгне за ясла
освен това тук при нас никой не може да ти даде справка кога как и колко пари са ти изплатени и кога ще ти изплатят остатъка... изобщо 20-та глуха и от там още по назад 

само доволно бебе изглежда така
егати шофьорите имаме - и на зрелено даже ще ми отнесат количката. Доро шофьорките не дават път на количките. Да не говорим, че няма откъде да се мине от спрели коли... А в дръгия случай все ще се намерят заприказвали се хора по тротоарите, които не се сещат, че трябва да се мине все пак...

, не знам вече. Лекарката ми каза, че трябвало да е до 16, а не до 17...... дано този път да е права, че вече не се издържа.

ПОмага и за бебто - къпе го, сменя памперси, дундурка го, но от няколко дни си е сецнал кръста и съм го освободила от тези му задължения
, не знам вече. Лекарката ми каза, че трябвало да е до 16, а не до 17...... дано този път да е права, че вече не се издържа.
Добре са ти казали момичетата за гледачката - ти си всичко за детенцето си и повярвай ми инстинктите ти на майка няма да те подведат. Аз съм на 22г. с планирана бременост, трябва само да си повярваш и всичко ще е на ред
В сайта и форума и много информация, пък и ние сме на разположение, така че мисля, че нямаш нужда от гледачка.
Успех ! 
Аз не обичам сокове, защото всичките са ми сладки, само Вишна от време на време пия, но пък вода пия по 2л. поне на ден. 
айде на дупето пак успявам да натикам нещо, но циците
Аз по принцип съм с малки и всички летни блузки са ми едни тесниии
И т.нар. "хранилки" не се побират, та тия дни ще ходя на пазар за някоя друга блузка. 
Нямам нерви вече да смятам и да се разправям.
На мен сами изплатили само февруари, сега чакам за март...
Препоръчани теми