Сега гледах програмата за четвъртък на у-щето, ама го няма деня четвъртък
Каква ще е лекцията ? 
Уча я да свиква да си стои в легълцето и да не трябва да я дундуркаме преди заспиване. Разбира се има и такива моменти, когато е много раздразнена или има колики, а понякога просто защото ми е миличко да се гушкаме
Както и за най-леко бебе е това на Натали 2 кг., няма смисъл от другите, това е целта на рекордите.

Какво ги е грижа тях за моето дупе?!?Аз съм тази дето си го носи.Не ми виждат пълната пазва
,ами тръгнали порасналото ми дупе да коментират.Да,сложих си доста килца,ама като спра да кърмя тогава ще му мисля за диети,ако междувременно не съм си върнала формата.С първото ми дете си отслабнах без диети,само то търчане покрай него,ама сега и годинките си казват думата и ще ми е по-трудно сигурно,ама..........това си е моя грижа все пак.Нали така??? 

...,казах й още миналия път за направление за ортопед,а тя - "айде другия път".И за ваксината така каза,дори не сме коментирали каква да е тя.
). Направо цяла вечност не съм писала и ми е много криво
.
(Страчи, точно вчера се чудех кога ти беше РДто
).

Напоследък му правя голяма реклама
Освен бутане на количка друго упражнение досега не съм правила. А си хапвам хубавичко заради кърмата.
Не мога да разбера от какво е превъзбудена, щом вече 4-ти ден не сме излизали на разходка заради гадното време. Иначе си яде нормално, както обикновенно.
Препоръчани теми