Среща на новите кучета!!! - 3-та серия

• 10 545
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Верич, в такъв случай ще разчитаме на теб и ще чакаме новинки! Peace

# 151
  • Варна
Аз, като видна представителка на Варна, съм за среща когато и където кажете /само не и през деня/.  Верич, много бих се радвала да се запознаем на живо  Heart Eyes, така че ако момичетата са навити предлагам да съобразим срещичката с твоето присъствие в нашия прекрасен град хихих  Laughing

Много благодаря... Ще се радвам да се запознаем, а и да ви запозная с дивака в подписа ми.  newsm44
Аз съм съгласна ще очаквам да се организираме.И на мен ми е удобно примерно след 17часа.Ще чакам развръзка.

# 152
  • Пловдив
Ей,момиченца пловдивчанки!Отпада ли уговорката за утре Sad

# 153
КАК ЩЕ ОТПАДА БЕ.
АЗ СЪМ ЗА УТРЕ ЩЕ ПИЕМ КАФЕ.айде всички Катя,Диляна,Галя,Стеф,Мая кой още беше от Пловдив newsm78 давайте коментар.на мен само ми кажете час и място и съм там

# 154
ооо Муш ти няма да си там ама никой не се и съмнявал за тебе  Mr. Green

момичета /София/ ше ни плющи дъжд в четвъртък да знаете тъй че да го мислим според туй  Confused

# 155
Рошко, май Верича ще ни спасява. Тя щеше да проверява за някъде мисля. А и още някой - за Дон Домат. И двете места за закрити. Иначе мисля, че сме около 15-тина момичета. Лелеееее, голяма компания!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 156
  • София
Аз подкрепям за 18.30 особено около Дондуков ми е супер удобно. Нямам претенции никакви само да се съберем.

# 157
  • София
Момичета, аз също съм "ЗА" Дон Домат!Там мястото е удобно,независимо от край на София ще изприпкаме. newsm10
Аз едно не мога да разбера,следя времето обстойно,обаче на едното място го дават жега за четвъртък,а на другото дъжд, ха сега иди разбери!!! Laughing

# 158
Момичета, аз също съм "ЗА" Дон Домат!Там мястото е удобно,независимо от край на София ще изприпкаме. newsm10
Аз едно не мога да разбера,следя времето обстойно,обаче на едното място го дават жега за четвъртък,а на другото дъжд, ха сега иди разбери!!! Laughing
Еми, то едното не пречи на другото. Хем жега, хем вали  Mr. Green
Много се радвам, ако ще сме в Дон Домат, много ми е любим  Grinning

# 159
Пловдив: утре в 6/7 на:

1. Айсберга
2. Бътерфлай
3. Верди (в Кичука или онзи до Дриймса)
4. Графит

Избирайте часа и мястото Simple Smile

# 160
аз съм за Верди в кичука за към 18часа

# 161
Аз също Blush

# 162
  • Пловдив
Аз до 18 съм на работа.Може ли да закъснея,а Мая е до 21 #CrazyИначе нямам претенции за заведението.

# 163
иии кви сте работниии ми за мен не е проблем

# 164
Да, и за мен, аз съм точно до Вердито, така че и по-късно да е срещата, не ме притеснява, когато ви е удобно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт