💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 22 727
  • 668
  •   18
Отговори
# 645
Красимир и досега не ми беше особено симпатичен, но днес съвсем ми заора дъното с намерението си да прати Константинели с разбита глава на елиминция. Защото е страхливец и искаше да си спаси собствената кожа.

# 646
  • Буркина Фасо
победителката от жълтите трябваше да облече жилетката за да се изравнят силите/тежестта с мъжете.
игра за която сила не трябва, а килцата са в плюс ако са малко.

# 647
Красимир и досега не ми беше особено симпатичен, но днес съвсем ми заора дъното с намерението си да прати Константинели с разбита глава на елиминция. Защото е страхливец и искаше да си спаси собствената кожа.
Да, и мен това много ме отврати. А дори не харесвам Константинели. Тя самата показа, че освен не много съобразителна на терен, не е много умна и в социалната игра. Обаче, днес се разби на терена. И онзи слабак Красимир искаше да я хвърли в огъня. Смятам, че всичко е с граници. Този премина всякакви.

# 648
  • Някъде там...
Красимир много ми напомня като типаж и излъчване Кралев.

# 649
Юлия рязко ми падна в очите. Ясно е , че ще изпрати единия близнак (вероятно този дето не е капитан в момента).
И този Марио какво има да казва, като не познава племето, играл е само една битка с тях. Този някакъв мъжемразец ще излезе и мига по женски. Видя се в промото кадър на двамата, когато тя казва, че ще изпрати някой.
Харесват ми близнаците. Силни са, прями са, не виждам грубост в тях (освен в първият епизод, бяха доста пренавити и емоционални). Горят за племето си, гледат да помогнат, дори кавалер единия веднага притича да помогне на едната паднала и висяща миналата битка. Гледат да облекчат играта, има някаква мисъл за стратегия, не се страхуват да покрият нежелани постове. Какво повече искат онези пискливите. Йоана нещо много неприятна и мургава? Не спира да се жалва, има един втренчен поглед плашещ, не е добра в игрите. Онази с изрусения перчем  (чудото на Павел) също само вряка, недоволна, какви са тези принцеси там и пажове ли ще правят мъжете?
Тази Добромира на Венца малко ми прилича, ама онази морска военна  и не плува, щеше да се удави, тази поне малко по-добре, но същата грубост, някаква първична. Елица е много подмолна, тази жена още с излизането си и някаква неприязън към нея изпитах, за мен е боркиня, ама щом викат волейболистка не знам.
Ни една жена не харесвам, освен донякъде Мария. Всички други са трагедия. Така и миналия сезон, че и по-преди. Как все едни такива подбират, да те е срам да си жена направо. Толкова ли е трудно жени и мъже да са заедно и дори коалиция.
 Писна с това вечно жалване на жените, уж ощетени, уж пренебрегнати, уж онеправдани, абе то това не върви вече, изтърка се, продукцията да вземе да го проумее най-после, че се не търпи и хората вече дори първите им фенове ще спрат да гледат.
За пръв път толкова да се ядосам , от първи сезон не съм се ядосвала на тези простотии толкова.
И това подготвени хора да ги хвърлят на блатото без битка, а по случайност или с някакви ковчежета, еми  не ми е интересно така. Следиш някой, вълнуваш се докъде стига със социална игра или на терен и накрая някой идва и без нищо да има го посочва и край. Като включим и нагласените игри за елиминация (как Лапунов изгониха с дефектен дракон ли беше) ми то има ли смисъл.
Крис си го бях заплюла още в началото , ама е нисък и се отказах. Велизар му има нещо на краката, в коленете на Х, а и характера му е лош за мен, Тома ми е пълен, Хазартния ми харесва визуално-но нещо ми се плъзга.
Тъкмо се настроих за близнак да си избера и тези ще ми изгонят единия.

# 650
  • софия
Е, мъжовете са си научили урока. Вече никой не се предлага сам да го номинират. " Не ме е страх от битки" е забранената фраза. Joy , волЕ на продукцията не подават...

Заблудих се малко в началото, че мантрата "женска коалиция" е излязла от обращение, уви не. Страшно досадно. Има достатъчно добри жени в сезоните, но никоя не печели фенска подкрепа като ни набутват тоя тъп сюжет.

# 651
А защо ги е страх от битки тия мъжове? Аз още помня Морунката, ех, какъв мъж. Ето такива мъже харесвам.

# 652
  • София
А защо ги е страх от битки тия мъжове? Аз още помня Морунката, ех, какъв мъж. Ето такива мъже харесвам.
Не ги е страх от битки, а от "късметчетата в сандъчета" преди това Blush

# 653
  • Буркина Фасо
чудно ми е какви игри ще измислят когато ще участва Юлия. изравяне на дънери и варели, бутане на количка ... това е фасулска работа за нея. чудя се на люлката на смъртта дали ще може да се прехвърли от другата страна. 30 кила дали ще са достатъчни да я натиснат към земята ?

# 654
Пак прецакват Марио. И гаджето му махнаха Weary

# 655
А Момчил? Да не говорим за Юлиян. А Калинката.... не са само те. Мъжете трябва да печелят И С БИТКИ ако обичате. Така се изграждат, така печелят всенародната любов. Със или без женски коалиции. На мен пък ми писна да гледам женици мъкнещи варели, вадещи дънери и подложени на кеч борби.

# 656
Абсолютно неправилно разпределение в племената! Факт неоспорим.
За днес изключително гнусна битка и гнусни номинации. Чудя се кое даже е първо. Матей го отнесе като бръмбар сламка, защото ония ...лейки не си дадоха вота за федфебела.....
И ако игри на волята е изпитание на качества , социална игра и волята, що не им дадат вместо псевдопъзели, нещо от нормалния живот:примерно един процент , да изчислят и кое е по-изгодно 20процента увеличение наведнъж или два пъти по 10 последователно.😜 Те тогава всички напомпаняци, стратези, синхронии и мега яки шампиони ще  си изгорят волята...

# 657
  • София
Цоп в темата, забелязахте ли на тази игра, че мъжете се държаха много по-спортменски отколкото жените, не видях нито една да поздрави другата след двубоя, освен първите две. Много злоба имаше там, а Йоана ме стресна с този убийствен поглед.
    Не съм гледала близнаците в другото предаване, но ми прави впечатление, че се грижат за другите - дават съвети, помагат, когато могат и за мен са симпатични, дано не пратят единия на блатото. За сметка на това Тома ми е силно неприятен, подмолен и ехиден.
    Жените, Ох, жените, все още нямам някоя любимка, но има време...
    Ивет е много добро попадение за водеща, леко хаплива, но справедлива (също и красива) Sunglasses

# 658
На мен пък, това ми беше първият епизод, който ми хареса. Беше ми приятно за гледане, и не беше скучно със сигурност. Предпочитам такива битки вместо 20 курса вадене на дънери. Повечето от мъжкия каст са свежи, харесват ми. Харесва ми лукавостта на Велизар, Краси и Добромира - супер комбинация са си, доминират отвсякъде. Сините иначе, че са си тотално дъно, дъно са си, даже няма нужда да се коментират. Зелените са 👌🏻. Мъжете при зелените са мега силни и се разбират прекрасно помежду си. Като гледам обаче, утре цялото това спокойствие ще се наруши и ще последва матриархат при тях😐. Жалко, наистина.

# 659
Че то Юлиян ходеше на битки, защото сивият кардинал Радостина, близначките, певицата, Венца всички жени го бяха сложили за непрестанен бушон, който така и на изгоря. Добринчо си кротуваше, мигаше, събираше мидички и хоп с 200х в джоба. Юлиян не ходеше , защото искаше, а беше набелязан, обаче беше толкова добър, че винаги се връщаше. Тогава нямаше сандъчета и блата.
Момчил стана курбан на амазонките да ги спасявал , пратиха го там да гние, съсипа си играта и здравето за мен.
Морунов хубаво се предложи и изгоря с добротата си. А останаха такива, които не можеха на малкия му пръст да стъпят. Иначе харесван-да, ама не е ли редно най-добрият да продължи, докъдето стигне и да спечели честно, ако може.
На мен пък не ми е интересно да гледам някакви да повтарят едно и също и се жалват до откат. Знаят къде са влезли, не може племе без жени или племе без мъже. Битките са такива, че се иска и мъжка сила и женска прецизност. Не виждам проблем да се стиковат дори в коалиции, ама не само мъже и само жени. Тъпо е вече.

Общи условия

Активация на акаунт