💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 24 847
  • 708
  •   72
Отговори
# 690
  • София
Убедена съм, че Юлия ще изпрати на блатото Йоана. Нея и двете групички не я понасят, така че с когото и да реши да играе Юлия все нея ще предложат. Това, че са дали нещо за следващия епизод не ме кара да вярвам, че ще прави женско царство. Ако играе с жените няма да изпратят близнак със сигурност (ако имат акъл), защото двойният глас за тях им дава възможност да се спасяват по 2 жени на съвет. За това 3 жени са достатъчни, така че Йоана не им е необходима.
Не си ги досметнала. Ако зелените останат с 4 мъже, то те ще си държат капитанството дори и и след като един от тях отпадне.
От друга страна при 4 жени срещу 3 мъже (и подразбиращото се разделяне на гласовете, т.е всеки номинира по двама), тогава тези 4 жени ще имат 9 гласа (с капитанския) и могат да ги разпределят на трима по три, докато тримата мъже могат също да дадат максимално по три гласа на две жени и след това капитанът решава.
Т.е дори и без двамата близнаци с двойни гласове, пак могат да си гарантират че нито една жена няма да бъде номинирана. Инак най-сигурно е да хвърлят някой между Тома и Крис, и така в по-дългосрочен план жена да бъде номинирана едва когато останат само двама мъже в племето, но дори и тогава се очаква вече да са върнали старото гласуване със само двама номинирани, така че зелените мъже може да ги отписваме вече. Ще си запазят там един-двама да им носят тежкото докато женичките си пият кафенцето на резиденция (но само докато сънуват гладни в изолатора).
В крайна сметка ще се случи каквото е решила продукцията: ако е заложила на близнакоубийствена елиминация, то ще си ги пазят в племето, ако са решили да ги разделят, то няма сила на света която да ги спре.

# 691
Този сексизъм в предаването ми втръсна, изчерпа се. В днешно време уж се говори за равенство, а непрекъснато се противопоставят половете и се вкарват клишета. Никой на никого не е длъжен, жена съм, ама набиването на канчетата, че мъжете трябва да се жертват заради принцесите ми е противно. Непрекъснато ги мачкат, а после ги порицават, че не били мъже. Жените не били длъжни да готвят, но мъжете трябвало да ходят на битки, да осигурят огъня, подслона, храната и накрая да отстъпят наградата. Да разделят налрая състезанието на мъжки и женски вариант и да се кротнат. Не помня в първите три сезона чак толлова да се величаят жените.

# 692
И аз понаваксах с епизодите. Но, още "бетствам".
Стрина Добра е хем проста, хем нагла. Ама то май това е комбинацията при тези хора. Вече ме дразни .
Боян е голямо кречетало и всяка втора дума му е Пепи. Убедена съм, че го желае.
Червени и зелени са токсични. Но, при зелените  една идея повече има отбор.
Да се разпаднат червените. Дано!
На сините им трябва спешно блатен мъж.
И всички не разбраха едно. Първа фаза трябва да са племе. В края вече да сформират коалиции и групи, за да могат при разпад и обединение да вървят напред. Кадърните.
Но, продукцията майка, не иска така.
Радва ме корицата все повече.
Амин за довечера.

# 693
  • някъде другаде
Те ще пращат зелените жени на всяка номинация трима силни мъже , но като останат сами няма да мръднат от плажа.

# 694
Сега, това със сигурност е непопулярно мнение и още от сега искам да подчертая, че не се заяждам, но аз не разбирам хейта към жените в тази тема..

Съвсем искрено искам да попитам дали според вас в този формат* жените трябва да се примирят с това, че са бушони и пълнеж? Имат ли те изобщо място в играта, защото каквото и да направят, те отнасят много повече (да не кажа целия) хейт.

В сезон 4 Джаферович отнесе много повече негативи от един от най-мразените победители - Алекса. Който е гледал интервюто ѝ при Мон Дьо знае.
В сезон 5 не мисля, че имаше по-мразен персонаж от Виолета, докато всички се радваха на Мартин "как ги върти", въпреки, че не се справя на арената. Други схемаджии, които вървяха напред без се справят на терен, като Неделчо, също останаха "герои", така че не е проблем "колко слаби са жените".
В сезон 6 мисля, че няма смисъл да коментирам Силвия - реши да излезе от играта сравнително рано, но въпреки това не мисля, че събра по-малко хейт от Мартин-Императора.
В сезон 7 може би за първи път Пекин е по-малко хейтена от Миро.. аз лично не мисля, че той би отнесъл толкова негативи, ако Калин не се беше превърнал в такъв феномен.

И последно, мъжките "коалиции" се подкрепят и не разбирам защо те са ок, но женските не..

Пак казвам, че не се заяждам, няма да отговарям, споря или дискутирам въпроса в темата - просто искам да разбера каква е вашата логика. Мерси!

*знам, че сте коментирали да сменят формата и мисля, че в оригиналния (или някъде другаде) си има мъжки и женски поток. И за мен това е най-разумния вариант, но нали трябва да има хляб и зрелища Joy

# 695
  • някъде другаде
Съвсем искрено искам да попитам дали според вас в този формат* жените трябва да се примирят с това, че са бушони и пълнеж? Имат ли те изобщо място в играта, защото каквото и да направят, те отнасят много повече (да не кажа целия) хейт.
Ако се справят на игрите имат право да са там , но Теодора , Йоана , Жаси , Пламена  са си просто пълнеж и котви.

# 696
Виолета и Джеферович не го отнесоха заради това, че са жени, а заради начина си на игра, бяха отвратително злобни и груби. Миро си отнесе много хейт, както и двамата, които добутаха до финал с измами и схеми. Аз нямам проблем с коалициите, женски или мъжки, имам проблем с претенциите на жените, мъжете да се жертват за тях. Както и с непрекъснатите обиди, че били страхливи, защото не поемали инициативата да ходят вместо жените на битка. Това не е война, а състезание с парична награда.
Жените няма да спечелят на бутане на колички, но една добре подготвена жена, която си минава трасето и примерно е добра на пъзели и поема такъв пост съм сигурна, че няма да е бушон.

# 697
  • Буркина Фасо
Те ще пращат зелените жени на всяка номинация трима силни мъже , но като останат сами няма да мръднат от плажа.
една изомерия, игричка където малкото килца са +, мъжете с жилетки и ето ти женско спасение.

# 698
  • София
Аз мисля, че този хейт към жените се дължи основно на постоянното натякване от страна на продукцията за несправедливо номинираните жени и на глупости от типа - нали си мъж, иди се бий на елиминации. Поне при мен е така. Аз имам доста мъже от предишни сезони в хейт листата, например Кралев ми е по-противен и от Джаферович, и от Виолета.
Абсолютно не смятам, че трябва жените да седят кротко и чакат да бъдат изритани. Ама да ми излизат с клишета, за мъжете, които трябвало да бъдат мъже като се се бият и си рискуват мястото, ми се струва тъпо.

dido2k, още смятам. Simple Smile Мисля, че си прав, просто въобще не съм допускала схема с трима номирани мъже. Освен това всеки от тях е доста вероятно да се върне от блатото и да стане мазало. Юлия може да не иска да изпрати толкова силен съперник на любимия си. Продължавам да залагам на Йоана за блатото.

# 699
Честно казно много мразя пехливански битки и снощния епизод го пропуснах умишлено. Включих чак за номинациите.
Ами старшинка Добри явно е била на учение, когато са раздавали интелект...
Яд ме е за Матей, ама явно ще изгърми скоро заради наивитет.

И аз нещо не мога да "позная" моя човек в цялата тая плява...
Толкова много сезони и все по-зле са избраните да участват.
Калинката /най-вече той!/ и Лапунов си бяха изключение, което ще остане запомнено.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 12:06 от gerata

# 700
Горката Йоана , главата и бушон , два метра цицина представям си как я е боляло ,всички и крещят и Томата съска :Тя да млъкнем ли ни каза , малии   (изумен , че някаква гнида невзрачна смее да се сопва на вишата му помощ 😃😃😃)

# 701
...а Мария много хубаво си гласува за Матей - като е неориентиран .. който не играе с тях играе против тях .. харесвах го, но заради избора му с кой да играе вече не - няма смелост и в него
Напротив, има си кураж, момчето. Не иска да играе срещу мъжете и си го каза ясно, без да шикалкави. Сега ще си носи последствията.

# 702
Тома затвърди впечатленията от Черешката, даже ако поостане в ИВ може и да ги "надгради". Рядко неприятен, арогантен егоистичен тип, селски тарикат.
Най-интересното вчера беше как Крис се "къпе" под дъжда и останалите сеирджии го гледат. Особено на жените им изтекоха лигите, а очите на Жана станаха на паници.

# 703
Горката Йоана , главата и бушон , два метра цицина представям си как я е боляло ,всички и крещят и Томата съска :Тя да млъкнем ли ни каза , малии   (изумен , че някаква гнида невзрачна смее да се сопва на вишата му помощ 😃😃😃)

Много грозна история беше... Ето такива "малки" случки показват личностите що за личности са.

За мен цялото това крякане отстрани може да дефокусира една камара хора (включително и мен). Ама не сме на тенис явно. Simple Smile

# 704
  • София
Най-интересното вчера беше как Крис се "къпе" под дъжда и останалите сеирджии го гледат. Особено на жените им изтекоха лигите, а очите на Жана станаха на паници.
Не забравяй и редакторките зад кадър Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт