💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 35 968
  • 950
  •   55
Отговори
# 915
Чакам със свито сърце епизода довечера. Това, че участници се разиграват на късмет ме дразни много. Дразни ме и вероятността да гледаме още цяла седмица мрънкалото Теди. Не ми харесва вероятността просто от лош късмет Мария да си замине. И Исус ни дължи игра.
Иначе, Юлка е сладурана, но до момента не съм видяла чара и огъня, който гори у Александра.

И къде са всички други от този списък, постигнали много по-добри времена от Йоанна? Честно, не ми харесва това, че участниците се готвят в няколко зали заедно и се познават предварително. Не става въпрос за вероятността за предварителни коалиции, по-скоро някакъв махленско-сектантски привкус ми оставя факта, че се знаят.

На кого казвате Скункс? Все ще питам и забравям.

# 916

На кого казвате Скункс? Все ще питам и забравям.
На Жани, заради прическата.

# 917
Днес Добромира май май ще блести с простотия. Мария ми изглежда доста свестен и деликатен човек, но се радвам, че ще я конфронтира. Велизар, Краси, Добромира - новото отровно трио. Симона е супер добра на терен, но е много груба в отношенията си с хората. Юлия засега ми изглежда в час, мнението ми е положително, но да видим. Близнаците ми харесва как играят, но дано не станат прекалено безскрупулни, че това вече си е кофти. Този с криптото някой знае ли дали визитката му е реална или силно са преувеличили?

# 918
Отровното трио Велизар, Краси и Добромира ми напомнят на отровното трио в Сезон 3 - Рабухчиев, Стратимир и Полското чудо и в Сезон 4 - Фейгин, Мани и Илиян.

# 919
  • София
Кълбенце

# 920
Скрит текст:
И на мен ми направи неприятно впечатление репликата на Красимир за уморените коне. Много бързо зави в друга посока и отписа Добромира. Трудни избори предстояли, чакай бе, тя още е там. Не че харесвам много Добромира, но коалиционните й партньори още по не ги харесвам.
За Иван бях аз на снощната битка,  прям и почтен ми се струва. Ще видим нанатък.
Пламена се издъни с тази демонстрация - каквото и да е, да викаш за чужд капитан е абсолютно неприемливо. Досега незнам дали е имало друг такъв случай. Каккво като е обидена на Симона, те са един отбор, не се прави така...
Как точно мисли да продължават в един отбор заедно ако се спаси? Пламена ще саботира битките ли оттук-нататък? Пламена просто трябва да е вън от отбора. Няма друг изход за сините.

# 921
  • Буркина Фасо
и после продукцията била виновна, че някои искат да се самоубиват.  Simple Smile

# 922
  • На Изток от Рая
Преди малко даваха Кристина при Гала. Призна си, че е дърпала племето назад и че са я слагали на постове, на които да ѝ е по-лесно,но въпреки това ги е бавила. Само хубави неща каза за Тома и близнаците, за жените беше по-умерена, но като цяло е била много щастлива, че е била в това племе.
Чакам с нетърпение гостуването на Пламена 😀

# 923
Все още от жените най-много харесвам Симона, нищо че крещи! И аз крещя.
Добре ,че тук само си пишем, а не се и чуваме ! 😂🤭 Ще е повече от епично!🫣

# 924
А ние от къде знаем, че Юлия е силна? Тук това се пише, без да се подлага на съмнение. А и близнаците го вярват. Аз ли съм пропуснала нещо.

Тренирали са в една зала и са ходили на трасета за време при не помня при кого. Знаят я, че е силна.
Не са тренирали заедно. Юлия е тренирала с Йоана, Велизар, Красимир при Светлин и Ваня/Ръждавичка.

# 925
На кастингите са били заедно.

# 926
  • София
Симона най-бърза на японските цилиндри (от раз) и на въздушния въжен мост с гредите 💪

# 927
Може ли някой да направи гифче, как Тома скача и рита варела и прави задно кълбо. Беше велико. Може и друго, когато двамата с близнака скачаха и ритаха варела.

# 928
  • София
И какво стана, язък, че ги ожалихте предварително близнаците, че чак и клетви за отказване имаше Satisfied
Разбирам защо бяха тези опасения, но и за мен е много рано за такива по-екстремни рокади. Така хем щеше да отслаби племето, хем да прати силен играч на блатните, който е с огромни шансове да се върне и да отмъщава. Абе в това племе от жените Александра най-добре си играе картите и тъче на двата стана.

Иван еднаааа малка идея по-приемлив ми става като човек, като играч е ясно, че е много добър, но според мен и за него ще е по-добре да ги разделят скоро с брат му, който все още ми е доста неприятен, защото това да ги свързват като едно цяло не е в негова полза.

Аз си бях за Симона в играта, тя и Мария май дотук ми остават фаворитките. Това, че е била по-груба към племето по време на играта не ми пречи. Адреналин и съзтезателен дух много се отразяват, а нейното племе са такива шматки и откровени неможачи, че и аз да съм и аз ще викам. Вчера беше страхотна и стискам палци да стигне по-напред.

Пламена беше скандална! Не стана ясно с каква цел ги прави тези демонстрации. Боян също нямаше да е спасен, но подкрепяше съотборника си. Теодора и Мария не могат да дишат Добромира и разбира се не я подкрепяха, но не съм ги чула да окуражават противниковия играч. Нямам търпение да се разкара и стискам всички възможни палци да е още довечера или най-малкото на блато да отиде. Сините имат спешна нужда от добри попълнения.

За довечера съм твърдо за Мария и Исус, Матей с присъединяването си към противната ми тройка, вече не ми е фаворит.

# 929
Само Иван е с по-добро време, и то с броени секунди.
Йоана - 9.44?!! Сигурно затова я броят за слабо звено, защото и нея я знаят колко може предварително.
Относно Юлия, да припомним нещо което казаха още в начало на снимките: този сезон имало жена която биела мъжете на подготвителните трасета.
Ето една снимчица от там:

Та участниците си я знаят Юлка, виждали са я какво може, а на нас тепърва ни предстои да видим как ще успее да се впише при зелените и как ще се представи на арената, защото в залата е едно, на терен е съвсем друго.

Май Вилизар и е само конкурент:)

Общи условия

Активация на акаунт