НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честито на всички празнуващи днес!
Бъдете, живи, здрави, обичани, щастливи!

Присъединявам се към пожеланията на Деничка, макар с малко закъснение!!! Embarassed

Иве, съжалявам за протичането в къщи. Обаче Ваяна е страшна гимнастичка. Да ни поканиш на шоу-спектакъла й като порасне. Mr. Green

Радинка, не се предавай на умората, вирусите и лошото време. Ти си слънчева жена  Heart Eyes

Цвети, Ран наистина много е пораснал, а и Неда!!! Новата прическа определено ти отива Peace

Маша, добре, че си отреагирала веднага ooooh!

И аз имам съмнения, че пъпчиците по тялото на Алекс са от моркова, затова от вчера съм го спряла, пък да видим newsm78

Карил, как мина вчера при дерматолога?

Лек и успешен ден на всички. Лек път на заминаващите - (Мариетка добре се напътува Mr. Green )[/
b]

# 241
  • София
Здравейте на всички вас от всички нас  Laughing

Относно пъпките - да ви кажа, Стаси се обрива леко от всяка нова храна, която й предложа (започнахме захранването на 6 навършени месеца и мноооого бавно). Обаче забелязах, че след известно време спира да реагира на храните и вече не се впечатлявам на пъпки. Просто я карам бавно и като свикне с новото, тогава започвам следващия зеленчук. Все нещо трябва да яде все пак.

Ивиче, съжалявам за теча - и ние имахме миналата година, тъкмо след ремонта- мноооооооооооооооого е гадно.

Изабел, аз планирам да идвам във Варна след няколко дена и да остана там около месец (аз съм си варненка) - така че може да се въдползвам от предложението за пюренца на ХИП (ако е актуално, де)   bouquet

Ох, наистина трябва да внимаваме вече с тези нашите чаавета - всичко е в устата и си е опасно... Ама все пак - Господ да ги пази, че ние...

Поздрави, че е време за втора закуска Simple Smile  Hug

# 242
Здравейте:)

Ще взема и аз да кача някоя друга снимка на Сашко, ама пусто все ме мързиииииии..
пък и някой иска да се разхожда из къщи, не майка му да седи на компа..

Честити празници на всички които са имали поводи:)

За хапването - Сашко не иска почти нищо(освен оризова каша), аз се мъча да му давам.. ама ако ще. Най-не хареса карфиола. Утре морковче ще пробва, с картоф.. пък дано.. Значи ако не добавя към пюрето каша изобщо не ще. И кърма де..

Blush

# 243
Привет и от нас  Simple Smile

Теа заспа преди около час и аз след като сложих да й готвя и минах през банята, сега си пийвам кафенце във вашата компания   food010
Цвети, Ран изглежда наистина като голямо момченце вече.ПОрастнал е сладура.А Неда направо е за схрускване, голямо е слънчице.Поздравления за новата ти визия, и така си много хубава  4470 Винаги прветствам промените във външния вид на хората, това ги освежава и им дава хъс за много неща  newsm74

Ама наистина ми писна от това лошо време  Weary Днес май пак ще кръстосваме в Сити центъра, вече го знам на изуст.Ако някой реши да идва с кола до тук, моля да се обади - о887 238 074.

Желая ви приятен ден момичета!

# 244
ДОбро утро ОТ нас!!
Ставаме си по два пъти нощес и това си е ooooh! Tired TiredНаправо нямам дУша вече SickКак съм човек незнам просто!! Добре че съм мъжко момиче..но тази нощ ми изпушиха нервите и ми се искаше да го тресна с нещо ревящото котЕ... #Cussing outТака пронизително мяуче, с един сопранов глас...просвири ми ушните тъпани....като цигулка на най---финннните струни! А като му се скарам и той ревва още по-яко, сърди се!
ДЕРМАТОЛОЖКАТА, каза че сме с АД- Че Бебо е неспокоен от сърбежа . Изписа Фенистил три пъти по 7 капки, Адвантан маз - един път дневно, Нахткерцен - върху здравата кожа. Каза, че АД не е свързан пряко с храненето. Няма доказателства за тва. ЧЕ КЪПАНЕТО ВРЕДИ, сиреч - мокренето на кожата. Без сапуни и т.н. КАЗА ЧЕ противоХЕПАТИТНАТА ваксина може да се прави , но не  и ДТК, полио!!!!! Генна е причината за АД. НУЖНО Е ДА СЕ ЛЕКУВА ОТ ДЕРМАТОЛОГ продължително време, а не както досега - дадат ми за 10 дни мазило...и аре чао..Не ставало така.-трябва да се следи НЕПРЕКЪСНАТО И да се "моделира " терапията в зависимост от настоящото състояние на кожата...Та така...
Днес сме на трета противохепатитна, пък да видим...
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДА Е НАРЕД !!!
Цвети, децата са пораснали много! Харесва ми новата ти визия, а косата по-тъмна ли ти е newsm78 или така ми се чини?

# 245
честити поводи и месечинки на сладурковци и сладуринки  bouquet
ЖЕНИ,споко-и НИЯ беше така в началто-много се бях отчаяла-лапваше 2 лъжии  и после стиска устата като менгеме--ама си викам-ми то  няма дете дет да не се е научило да яде с лъжица-освен това забелязах,че едни и същи неща им се цупи яко ако са с лъжица а разтворени с вода и в шише ги пие-така ,че може д не е от вкуса а просто да не се кефи на лъжицата-сега вече ядем по пюре някой път-когато тя си реши-естествено плодовите по-ги тачим-няма да ти казвам един път какъв баламоч яде-сини сливи с броколи,морков и катоф-от 3 вида смесено-и много й хареса-бляк Sick
и НИЯ много явно вече я мъчат зъбите-тази нощ мрънка от 2 до 4.30-и накрая й направих мляко и заспя-естетвено сутринта в 6.30 вече беше наспана и яко викаше-ама я оставих да си играе сама и поспах още час,че и без това се прибрах в 1.30-сещайте се колко ми се събира сън Rolling Eyes #Crazy
айде-отивам да приготвям багажа,че към 1 потегляме-с това гадно време не знам какви дрехи да взимам newsm78
п.с упс-за малко да забравя-ЦВЕТИ мноооооогооооо си прекрасна така-дет вика сестра ми по бургаски'мнооо си фйешън"-и аз оня ден се боядисвах и вложих и кичури,които се надявам все пка след някое и друго измиване вече да се виждат-сега а доста незабележими Crazy

# 246
Айде, пуснах няколко снимчици:)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=141

# 247
  • София
Уфффффф, днес май пак ще вали. Wear Umbrella smile3515 smile3511

Вече не издържам в къщи. Close Close Close Вали, не вали  айде навън.
  Добре, че го има форума и вас, че малко да ми се оправи настроението. Пък и като гледам снимките на всички прекрасни бебоци  Laughing 

На всички пътуващи - ДА СИ ИЗКАРАТЕ СТРАХОТНО и задължително да споделите с нас снимките, които ще направите.

Ние пак ще сме тук, че нашия тати трябва да чете за изпити и да пише курсови работи. Мисля да отида към Илиенци да разгледам за лятна коичка, столче за хранене, кошарка и столче за кола. Ако някой иска да проверя за нещо кажете. Wink

# 248
малеееее на тая снимка дето си го гушнала сте толкова сладки-ша ви изям Heart Eyes
обаче...забелязвам как се оформиха двойчици либовни( и тройки даже Mr. Green-май участваме в една Joy)
ще е забавно като станат малко по-големи и разбират вече-дали ще се карат за гаджетата Wink

# 249
Здравейте, момичета. Благодаря за милите думи. Желая ви ден без дъжд!  Hug
Ние вчера успяхме да излъжем дъжда за час и половина, и да излезем, че детето не беше виждало слънце цели два дни.
От няколко дни насам правя домашно пюре от картоф и в него слагам четвърт жълтък - Мишето много го харесва. И понеже хич не му се понрави пилешкото пюре на "Овко", го разделих на две части и два дни го смесвах с картофеното пюре, пасирах всичко и дечко си го излапа с апетит. baby_neutral
Карил, значи си доволна от дерматоложката-алерголог?
Цвети, много, много си хубава, пупупупу! Трябва да играеш Клеопатра с тая прическа! Отслабнала си, освен това...А децата май на тебе са копирали личицето... Hug
Ивиче, страшна танцьорка ще си имаш, да не стане новото златно момиче без Нешка Робева, а?! Joy Joy Joy
Жени, и Сашко ти е одрал кожата. Май само моят син мяза не на мене, а на баща си... #Crazy
Хубави емоции на пътуващите по празниците! Аз още не знам дали ще успея да стигна до Сливен. Честити месечинки днес!    bouquet

# 250
Здравейте, момичета. Благодаря за милите думи. Желая ви ден без дъжд!  Hug
Ние вчера успяхме да излъжем дъжда за час и половина, и да излезем, че детето не беше виждало слънце цели два дни.
От няколко дни насам правя домашно пюре от картоф и в него слагам четвърт жълтък - Мишето много го харесва. И понеже хич не му се понрави пилешкото пюре на "Овко", го разделих на две части и два дни го смесвах с картофеното пюре, пасирах всичко и дечко си го излапа с апетит. baby_neutral
Карил, значи си доволна от дерматоложката-алерголог?
Цвети, много, много си хубава, пупупупу! Трябва да играеш Клеопатра с тая прическа! Отслабнала си, освен това...А децата май на тебе са копирали личицето... Hug
Ивиче, страшна танцьорка ще си имаш, да не стане новото златно момиче без Нешка Робева, а?! Joy Joy Joy
Жени, и Сашко ти е одрал кожата. Май само моят син мяза не на мене, а на баща си... #Crazy
Хубави емоции на пътуващите по празниците! Аз още не знам дали ще успея да стигна до Сливен. Честити месечинки днес!    bouquet

Маша, пусни моля снимка на таткото че не съм го виждала. Ама на теб си прилича Мишето, само на теб.. даже се чудя как може да е толкова голяма приликата на момченцата с мамите:)

# 251
  • София
Май само моят син мяза не на мене, а на баща си... #Crazy

Маша не си само ти. И Митко май прилича повече на баща си (но е по-светъл от него), отколкото на майка си!

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 16:43 от мама МОНИ

# 252
  • София, Дианабад
Привет и от нас днес.
И на мен ми омръзна без разходки вече, забрвихме какво е това разходка, но май компенсираме с разни гости  - баби и т.н. Но това пък на мен не ми се нрави, особено.  Laughing
Иве, много е сладка Ваяна и май, наистна на теб ще прилича в избора на изкуство Laughing За теча е много неприятно.  Sad
Ети, приятни ви разходки из родината н и, тайничко ви завиждама за Бургас, но де да съм имала късмета там да се родя..  Laughing
Цвети, много са порастнали дечицитата ти. А Ран вече изобщо не прилича на бебе, направо си е голямо момченце Laughing
Жени, голям сладур е Сашето и наистина много прилича на теб.

Мони, според мен Митето много приличаше на теб като последно съм го виждала, сега не знам как е, че те се променят  newsm03  НАН 2 дадох почти директно, без преход, защото сега разбирам, че е трябвало да има преход Embarassed Повече го засища от НАН 1 и не затяга по същия начин. Аз каша давам през ден и от време на време я смесвам с плодово пюре, както казаха че се казвало "кисел".  newsm53
Ох, а днес май се разбра, че нещо ни се променят плановете за почивните дни - сменя се дестинацията и то това принципно е за добро, но условията там са зле и ми е малко претиснено, и се чудя какво да правим  newsm78 Ама пък става дума за моята вила и много ми се иска да се ходи там това лято често, но първо ще трябва да се оправят спукани тръби и какво ли не още..
Оплаках се, макар че това не е за оплакване уж.. Ама нещо след последното лято не ми се занимава особено с ремонти..
Приятна вечер от нас.. Laughing
Ето и малко снимки от Борис през 6-ия месец http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=136

# 253
Мони, Маша, и двете ми момченца са одрали кожата на баща си, като клонирани са...само някои детаилчета са мои. Та споко!
Отдавна не съм писала във форумчето, но съвестно изчетох всичко днес. Crazy Моята одисея с липсата на интернет и скапания от вируси компютър продължава....и ми обещават скорошно решение, дано. Praynig
 Беше ни обзела празнична еуфория около завършването на детската градина - много мило тържество беше, поплаках си доволно за порасналото ми Раденце, а Ники беше атракцията на събитието и най-гушканото НЕЩО от дечицата Joy
Малкият  определено проявява характер и категорично ми отказва да хапва зелении, днес пробвах да му дам сокче, ама не мина номера...    Освен на дъждовното време, минорното ми настроение се дължи на висенето по лекарски кабинети от два дни - Ники леко криви едното оченце, бях писала преди, но от известно време прави една особена гримаса с бузката под това оченце - като намигане...та вчера бяхме на детски очен лекар в МА, после на детски невролог в  "Пирогов" - направиха му много обстоен преглед и няма нищо притеснително, няма кривогледство; категорични са, че не може да е съзнателна гримаса на тази възраст, а прилича точно на това...И утре пак сме на лекар, защото трябва да има обяснение - случва се обикновено като се събуди, когато някой му говори, като гледа съсредоточено предмет... И  едни догатки - може ли да е следствие от варицелата, реакция след ваксинирането...а аз ще полудея докато се изясни. Tired
Иве, поздравления за добре оползотворения свободен ден. Peace Много ме развесели с шпагата на малката кукла. А на теча гледай позитивно - като на шанс да се развихриш в интериорното обновяване.  bouquet
Жени, страшни сте на "гушнатата" снимка, много сте сладки.  Ти не сподели взехте ли бънджи гащи и как ги закрепихте...От снощи съм с една бучица на гърдата, а мислех, че е минало времето за тия страдания...та все си мисля за теб...
Ние мислехме да пътуваме по празниците  - до някое манастирче около София, ама с прогнозите за дъждове до неделя, не знам...3 дни тренирахме как е с 3 дечица /СТРАХОТНО Е/, понеже племенницата ми беше на гости, та утре Ради ще върне визитата и отива при сестра ми за 2 дни...и ние ще сме като младоженци Heart Eyes
целувам ви, хубава вечер!

# 254
Жени, страшни сте на "гушнатата" снимка, много сте сладки.  Ти не сподели взехте ли бънджи гащи и как ги закрепихте...От снощи съм с една бучица на гърдата, а мислех, че е минало времето за тия страдания...та все си мисля за теб...
Ние мислехме да пътуваме по празниците  - до някое манастирче около София, ама с прогнозите за дъждове до неделя, не знам...3 дни тренирахме как е с 3 дечица /СТРАХОТНО Е/, понеже племенницата ми беше на гости, та утре Ради ще върне визитата и отива при сестра ми за 2 дни...и ние ще сме като младоженци Heart Eyes
целувам ви, хубава вечер!
Весе, ние бънджи сме взели от 3 месеца, ама още нямаме стойка - баща ми няма никакво време да ни направи за сега стойка. Та може и друг вариант направо за касите да мислим..т.е. там където би трябвало да има каси.
А за снимките - мерсиии:))  Blush
А пък за бучицата - вземи си мазилото рефригеранс, кравешкото - мнооого помага. Има кой да потвърди - Роси, Ради и тя.. Стискам палци да минава..

Общи условия

Активация на акаунт