Вадене на мъдрец...

• 1 153 766
  • 4 284
  •   1
Отговори
# 1 380
По време на операцията дават ли ти някаква почивка за кратичко от време на време?
На мен не са ми давали. То искаш и да свърши по-бързо.

# 1 381
  • Варна
Ако ти е зле, разбира се че ще ти дадат. Но иначе колкото по-бързо свърши, по-добре. Аз три пъти се разревах от безсилие и умора, че не излиза, пръскаха ме с вода, това ми беше почивката. После си казвах, дръж се, и пак наново. Просто не знаеш предварително колко бързо и как точно ще премине.
Успех!

# 1 382
Здравейте.Някой с отзиви за д-р Чешмеджиева от ВМА? Каква е цената за вадене на мъдрец?
Имам намерение с една операция да ми извадят и двата десни - горен и долен.Някой правил ли го е това упражнение?  Laughing
Благодарско  Wink
На мен ми вадиха 2 по 2 Simple Smile Първо десните, после левите Simple Smile Моя хирург каза, че няма разлика дали 1 по 1 или 2та заедно.. Упойката е същата. Не знам защо на другите са им продължавали с часове операциите  Sad Моите и двата пъти бяха кратки. При първата влязох в стаята в 11:00 биха ми упойката (която беше огромна  Confused ) в 11:20 вече си обличах якето да си ходя Simple Smile Втората имаше малко усложнение - счупи се долния мъдрец, Но и тя продължи 20тина минути ...  Според мен е голямо мъчение ч 1ас да седиш с отворена уста , вярно е, че ти дърпат слюнката с машинка, но пак е неприятно..  за цената в България пишеше в по-задните страници на темата. На мен ми се наложи спешно вадене и тук в Германия това се покрива от здравната каса (С Европейска здравна карта  Peace) Успех Simple Smile   bouquet

# 1 383
А пихте ли някакви антибиотици преди и след ваденето?

# 1 384
Някой знае ли трите имена на др.Шейтанов -лицево челюстенн хирург,доколкото разбрах работи във ВМА -София. ???

# 1 385
А пихте ли някакви антибиотици преди и след ваденето?
Аз пих родожил след ваденето.
Минало е една седмица и отока ми спадна, обаче усещам твърдо бучка там от където ми беше тръгнало отока ... това дали е нормално? Май спада с всеки ден, но по-малко. Дали е част от отока или прави нещо друго?

# 1 386
  • София
Погледни го при зъболекаря си за всеки случай, при мен абсцеса тръгна като бучица, която имах след като поспадна първия оток. Не е казано,че има нещо, но просто иди да те погледнат :} На теория ако лимфните ти възли не са надути шанса да имаш възпаление е мъничък.

# 1 387
Аз съм много притеснена. Вчера ми извадиха мъдреца с много дълга операция, а сега още не си усещам устната и брадичката. Мъдреца беше много близо до самия нерв и доктора каза, че явно го е засегнал. Сега се чувствам все едно още съм с упойка, направо си е безчувствено мястото  Cry Много ме е страх да не си остане така  #2gunfire

# 1 388
С каква упойка ти го извадиха ?

# 1 389
Здравейте!И аз да кажа,че извадих горен и долен десен мъдрец наведнъж и никак не съжалявам...И двата не се бяха показали и ги вадихме оперативно,нищо не усетих.Наложи се тази операция,защото си бях напипала едно топче на бузата и после като направих рентгенова снимка и двата мъдреца бяха сериозно полегнали към другите зъби..та викам с един куршум два заека.Оттока ми е сериозен два дена след операцията,но вече преглъщам по-спокойно и сякаш започна да спада и бузата.Още след операцията започнах с аб,а на следващия ден жубуркане и със смрадлика и лайка.на третия ден си мия зъбите и с четка.хапвам пасирани крем супи-добре ми се отразява преди празниците да се вталя някой друг килограм:)))Дано визията ми на хамстер да изчезне за няколко дни,че срам ме хваща хората да ме гледат..даже една жена като се прибирах от магазина ми вика:Горкичката,идете на зъболекар .....ахахаххахах..успех на всички

# 1 390
Къде ти направиха операцията?

# 1 391
стоматологичният частен център на васил априлов в пловдив

# 1 392
  • София
Препоръчайте хирург в София, който да работи/приема по здравна каса?!  Rolling Eyes

# 1 393
на много места работят по здравна каса....в стоматологичния университет също..в софия не знам мисля,че трябва да има също

# 1 394
Пипилотка, колко време продължи операцията?

Общи условия

Активация на акаунт