Вадене на мъдрец...

• 1 151 713
  • 4 279
  •   2
Отговори
# 4 035
  • София
Д-р Атанаска Чешмеджиева, д.м.

Телефон: 02/92 25 616, 02/92 25 456
E-mail: atanaskacheshmedzhieva@gmail.com

Това са координатите на началника на орална хирургия във ВМА.

# 4 036
Хора, какво да правя…Преди месец бях с възпаление и ужасни болки от ретинирали мъдрец. Цепиха, чистиха и пих антибиотик. Ето, че сега пак се надува, а имам час за хирург за 15 януари. Какво да правя? Часа ми е дори само за преглед и тогава да каже кога ще го маха. Нямам търпение да се отърва от това чудо!!! Един спокоен ден нямам от този зъб…

# 4 037
  • София
Излекувай му инфекцията и го вади спешно. Друго решение няма.

# 4 038
  • София
Трябвало е да се използва спокойния период след лечението и да се извади. Сега ще трябва да правите всичко наново.

# 4 039
Трябвало е да се използва спокойния период след лечението и да се извади. Сега ще трябва да правите всичко наново.
Нямаше часове, всичко е с месеци напред… Почистиха го днес и сложиха лекарство, надявам се да се успокои малко.

# 4 040
  • София
Знам, че е сложно с часовете, и аз чакам за някои неща още отпреди празниците. Но в Superdoc има качени орални хирурзи също и графика им, някои са на разположение още в същия ден или на следващия работен.

# 4 041
Ако си от Пловдив препоръчвам Дентален център 2 дрБаткинков и Стоянов нямат грешка няма да съжаляваш невероятни са..

# 4 042
Знам, че е сложно с часовете, и аз чакам за някои неща още отпреди празниците. Но в Superdoc има качени орални хирурзи също и графика им, някои са на разположение още в същия ден или на следващия работен.
Знам, но не ми се ходи при някой случаен, все пак не е да ти дръпнат поникнал зъб, по-сложно е. Веднъж вече си изпитах така.

От Бургас съм.

# 4 043
Ако си от Пловдив препоръчвам Дентален център 2 дрБаткинков и Стоянов нямат грешка няма да съжаляваш невероятни са..
Vanca72, имам за вадене горен мъдрец и искам да отида при др Батинков.
Може ли да ми кажете какъв е редът. Всичко ли се плаща или може по здр каса? Те ли ще ми кажат каква снимка да направя или да направя предварително?
Благодаря много!

# 4 044
Ако можеш да вземеш направление за вадене  от някой твой зъболекар при който ходиш ще минеш тънко,на място правят снимки.Просто отиваш за преглед и той ще ти каже

# 4 045
Благодаря много! 🌷

# 4 046
  • София
По здравна каса може доколкото знам само ако мъдрецът е напълно израснал и не се вади оперативно, а като нормален зъб без усложнения.

# 4 047
Моят е такъв.Порастнал,но обърнат настрани към бузата. Не изпълнява дъвкателна функция.Преди 10г два пъти  стоматоложката успя да го пломбира, въпреки,че е много недостъпен и неудобен за работа.Сега се руши част от пломбата, предполагам,каза ми ,че върви към изваждане. Не може да се лекува. Искам,обаче да го извади хирург. Наясно съм с възможни усложнения. Предпочитам да си платя,но да работи специалист. А др Батинков знам,че е такъв.

# 4 048
  • София
Може и да стане, да, ако работи с НЗОК, при мен така горен излезе само с едно дръпване - към бузата растящ, само с видимо ръбче, беше напълно достатъчно да излезе без рязане. Платих 120 лв (без здравна каса), но беше преди доста години.

# 4 049
  • София, България
На мен със синята здравна книжка ми извадиха изцяло ретиниран мъдрец и доплатих 150 лв. Simple Smile така че не е невъзможно, зависи лекарят как и какво ще си впише и доколко е отворен към такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт