Вадене на мъдрец...

• 1 146 036
  • 4 238
  •   3
Отговори
# 165
Здравейте, преди два часа ми извадиха мъдрец без проблем за три мин. Казаха ми само да пия аналгин ако ме боли когато ме отпусне упойката. Може ли съвет какво да правя за промивка , кога мога да се храня.

Аз 2 часа хапвах след ваденето на другата страна,не трябва да се жабурка с вода...изчакай.

# 166
Благодаря ти Сис, а мога ли да пия вода.

# 167
В понеделник и аз падам под ножа. Услугата ще ми струва 240лв, но хирургът ще дойде в кабинета на зъболекарката ми, която е била преди година в юниор дент. Поне съм спокойна, че и тя ще присъства, защото й имам доверие, внимателна е , спазва добра хигиена...Стискайте ми палци, ще пиша пак. #Crazy

# 168
Благодаря ти Сис, а мога ли да пия вода.
можеш.

В понеделник и аз падам под ножа. Услугата ще ми струва 240лв, но хирургът ще дойде в кабинета на зъболекарката ми, която е била преди година в юниор дент. Поне съм спокойна, че и тя ще присъства, защото й имам доверие, внимателна е , спазва добра хигиена...Стискайте ми палци, ще пиша пак. #Crazy
Ще стискам палци,няма страшно после кажи как е минало Hug

# 169
здравейте! и на мен скоро ми предстой вадене на 2 мъдреца отгоре,защото просто няма място за тях , а и зъболекарката ми ме посъветва така ,защото били много крехки зъби лесно се рушали и също така трудно се поддържат... като цяло с прави корени са имам чувството че са доста назад и ми е чудно как ще бръкнат до там  Laughing Laughing Laughing но въпроса ми е боли ли при самото вадене? болката след това не ме притеснява ще пия 1 2 аулина и предполагам че ще отпусне,но ме е страх за ваденето ,както всички които не са го изживяли предплагам  Crazy кажете да знам поне да съм подготвена  newsm78

# 170
Ами слагат упойка,не боли самото вадене,после наболява като премине упойката...
..но пиеш Аулин или Аналгин и всичко ще е наред Hug
Успех и на теб Simple Smile

# 171
ох слава богу,защото просто изпитвам ужас от зъболекари..,а пък камоли за вадене за зъб  Mr. Green Mr. Green тя каза че съм щяла да усетя само малко дърпане  Laughing странно звучи, но важното е да не боли и като гледам на колко хора са им вадили съм по спокойна  Whistling Whistling благодя много  Hug

# 172
И аз изпитвах ужас от зъболекари,но с добра апаратура всичко е наред.

После да кажеш как си,чули Hug

# 173
ами да така е технологиите доста напреднаха и все пак вески път като чуя оная машинка и ми прилошава  Mr. Green Mr. Green да непременно ще кажа как е минало ,но то няма да е много скоро защото още не са напълно израснали и мисля първо да изчакам да пораснат и след това да ги вадя....тя каза че можело и сега леко се подхващали но...аз не бързам чак толкова Laughing

# 174
На мен преди две седмици ми извадиха 3 мъдреца за 15 мин и абсолютно нищо не усетих. (То за ваденето онази машинка не се ползва Simple Smile)
Дори като ме отпусна упойката никаква болка не чувствах, само малко ми беше лошо на стомаха.

И аз бях почнала преди това да ги мисля едни трагични, но се оказа доста безпроблемно.
През този ден си хапвах меки и студени неща, а на следващия почти всичко.
От втория ден започнах и жабуркане със специална вода за уста.

Успех и дано нищо не усетиш!   Peace

# 175
Вчера от толкова приказки за мъдреци,днес ме заболя и другия Crossing Arms

# 176
Не ми се говори за моите мъдреци! Моят съвет е по -сложните случаи да ползват Стоматологията - високата сграда до Военна болница отляво. тАМ В ЛИЦЕВО-ЧЕЛЮСТНАТА ХИРУРГИЯ се справят  все пак в болнична обстановака и в стерилни операционни с тези проблеми. Не си правете експерименти в разни не дотам чисти кабинети или не до там можещи зъболекари. Ако случаят е по-сложен от просто вадене на зъб, според мен е в компетенциите вече на хирург.Желая здраве и успех на всички!

В момента съм след операция и хирургът ми каза никакво жабурене на смрадлика. При шевове в устата не се ползва, защото свива кръвоносните съдове, шевовете се разтягат и обръщат, отварят се и се инфектират. Имайте го предвид, аз лично не го знаех това!

# 177
Някой може ли да ми каже на каква възраст излизат и ако до определена възраст не излязат възможно ли е изобщо да не избият ?
Питам ,защото аз съм на 34г и досега ми е излязъл само един.

# 178
Сиси, направи си снимка и ще се види дали има изобщо зародиши.  Peace

# 179
Благодаря ти Iventse .
Ако няма означава ли ,че няма изобщо да ми излязат ?!

Общи условия

Активация на акаунт