Вадене на мъдрец...

• 1 152 163
  • 4 281
  •   2
Отговори
# 1 605
Незнам,защото не бях подута ,като отидох да ми го извадят?!

О, ти ако си била подута, т.е. ако е имало инфекция, щяха да ти изпишат антибиотик и да отложат ваденето. Въпросът е защо не са ти дали антибиотик след изваждането на мъдреца.

+1. Peace Аз знам, че във всички случаи трябва да се приема АБ.

# 1 606
  • русе
След вадене на мъдрец ,задължително ли е приемане на антибиотик?

# 1 607
Незнам,защото не бях подута ,като отидох да ми го извадят?!

О, ти ако си била подута, т.е. ако е имало инфекция, щяха да ти изпишат антибиотик и да отложат ваденето. Въпросът е защо не са ти дали антибиотик след изваждането на мъдреца.

+1. Peace Аз знам, че във всички случаи трябва да се приема АБ.

Да. На дъщеря ми й извадиха 2 мъдреца в чужбина и не й дадоха антибиотик да пие, но локално, на мястото на зъба сложиха специална гъба с антибиотик.

# 1 608
  • русе
Надявам се,сега да се поотдувам от антибиотика,а утре да съм по-добре😆

# 1 609
Надявам се,сега да се поотдувам от антибиотика,а утре да съм по-добре

Ще бъдеш, но можеше всичко да мине много по-леко.

# 1 610
  • русе
Благодаря Ви ,че ми споделихте вашият опит,успокоихте ме, бях се притеснила!Лека вечер!

# 1 611
Здравейте, скоро ми се ноложи да ми вадят с операция долен мъдрец,, който беше на криво израстнал в легнало положение почти не се виждаше, избутал ми беше другите зъби.Ако имате проблемни мъдреци по-добре отидете и ги премахнете не е толко страшно.По време на операцията не се усеща нищо, след това 2-3 дни боли, аз не се бях подула, нямах никакви проблеми. Колкото повече отлагате,само ще го мислите и ще се плашете.Престрашете се ще ви улекне. Simple Smile

# 1 612
Здравейте, Пиша Ви с голямо безпокойство. Имам ретиниран долен мъдрец, който опира в корена на седмия зъб. В момента съм на антибиотик, тъй като ме боли. Бихте ли ми препоръчали специалист в София, който може да ми поеме случая? Чета във всякакви форуми, но никой не споменава имена.......Благодаря Ви предварително!

# 1 613
Здравейте, Пиша Ви с голямо безпокойство. Имам ретиниран долен мъдрец, който опира в корена на седмия зъб. В момента съм на антибиотик, тъй като ме боли. Бихте ли ми препоръчали специалист в София, който може да ми поеме случая? Чета във всякакви форуми, но никой не споменава имена.......Благодаря Ви предварително!

Напротив, ако става въпрос за този форум, има споменати доста имена, изборът остава за този, който търси.

# 1 614
За да не пускам отделна тема , ще питам тук . След вадене на кътник , под който имаше киста,  ми казаха два дена с нищо да не жабуря там, въпроса ми е дори с вода ли не може да се жабури ?

# 1 615
С нищо не се жабури,даже 3 дни,за да не се наруши съсирека,запълващ костта.

# 1 616
Момичета, дават ли  болничен за вадене на мъдрец?Моят съвсем малко се е показал, а вече се руши и ще ходя при хирург.

# 1 617
Още един мъдрец се обажда от снощи.Бахтисах вече.Кажете ,ако отида до Стоматологичния факултет ,ще ме приемат ли?И цените по-нормални ли са?Загубила съм си здравноосигурителната книжка.Ще отнеме време преиздаването й ,а аз няма да издържа да чакам с тези болки.Но като знам какви цени ще ми излезе в някои клиники.

# 1 618
Здравейте,до онзи ден си мислех,че имам проблем с мъдреца,защото ме болеше цялата долна челюст,главата,сливиците и т.н.След преглед стоматолога ми изписа антибиотик.Вече съм по-добре,явно възпалението е овладяно,и сега разбирам че болката ми е в зъба преди мъдреца.Чудя се дали има разлика в процедурата и кое е по болезнено,да ти извадят мъдрец или друг зъб.

# 1 619
Здравейте,до онзи ден си мислех,че имам проблем с мъдреца,защото ме болеше цялата долна челюст,главата,сливиците и т.н.След преглед стоматолога ми изписа антибиотик.Вече съм по-добре,явно възпалението е овладяно,и сега разбирам че болката ми е в зъба преди мъдреца.Чудя се дали има разлика в процедурата и кое е по болезнено,да ти извадят мъдрец или друг зъб.

Несравнимо е, зависи от мъдреца, зависи от 7-ия зъб.

Общи условия

Активация на акаунт