Вадене на мъдрец...

• 1 151 616
  • 4 279
  •   1
Отговори
# 4 050
Някой правил ли е 3 Д снимка на мъдреца? Искат ми такава, понеже не се виждат корените и нервите.

# 4 051
Снимка и два скенера ( на две челюсти) правих аз преди ваденето.

# 4 052
Снимка и два скенера ( на две челюсти) правих аз преди ваденето.
Какви пари ти взеха?

# 4 053
Снимките порпицип самежду 25 и 50 лв зависи къде и дали са с направление. Аз никога не съм взимала направление.

Скенерът.... скенерът преди 3 години дадох около 250-300 лв не помня вече.

# 4 054
100 лв ми излезе снимката. А днес ще вадят мъдреца. Много се страхувам, понеже вече съм го минала веднъж. Стискайте палци да мине леко. После ще дам инфо как и било и каква сума, понеже стана въпрос.
А на вас дават ли ви болнични след вадене на ретиниран мъдрец? Този зъболекар не вади, а аз няма как да отида на работа след тази процедура, понеже работата ми е такава, че се изисква постоянно говорене.

# 4 055
При последното вадене ми дадоха 14 дни болничен.

# 4 056
Тинити,успех. Болничен се полага.Няма право да отказва,но ако се случи може да помолите ЛЛ да издаде,но ще е с друга диагноза.

# 4 057
тинити
стискам ти палци, да мине леко и безболезнено за теб. За болничен не зная, но на ММ при ретенирал мъдрец ваденето премина абсолютно безболезнено и много бързо се възстанови. Още вечерта яде пасирано месо На другия ден беше на работа, нямаше оток и болка. След ваденето само изпи един аулин, но вероятно можеше да мине и без него.

# 4 058
Хора, минах, без болка и сравнително малко време - около 30 мин го вади. Много съм доволна! 350 лв ми струва, толкова беше преди 10 г при друг зъболекар, но тогава ме мъчиха час и половина. Сега не мога да повярвам, че можело и по-леко да мине.
Още съм под упойка, но започвам да имам леки болки. Заредила съм се с хапчета. Ще се размина и без антибиотик, поне така каза, че няма нужда и не е гаранция като се пие.
Имам само един шеф. Ще го маха след седмица. Сега трябва да внимавам с кръвния съсирек. Каза да не смуча и до не изплювам слюнката.

# 4 059
  • София
Супер, тинити. Изглежда, че е минало добре и цената е супер. Бързо възстановяване.

# 4 060
Хора, минах, без болка и сравнително малко време - около 30 мин го вади. Много съм доволна! 350 лв ми струва, толкова беше преди 10 г при друг зъболекар, но тогава ме мъчиха час и половина. Сега не мога да повярвам, че можело и по-леко да мине.
Още съм под упойка, но започвам да имам леки болки. Заредила съм се с хапчета. Ще се размина и без антибиотик, поне така каза, че няма нужда и не е гаранция като се пие.
Имам само един шеф. Ще го маха след седмица. Сега трябва да внимавам с кръвния съсирек. Каза да не смуча и до не изплювам слюнката.

Привет, къде прави ваденето? Изцяло ретитинал ли беше или избил?

# 4 061
Здравейте, някой може ли да сподели впечатления от д-р Йордан Митев в EmpaDent?

Благодаря!

# 4 062

Привет, къде прави ваденето? Изцяло ретитинал ли беше или избил?
Изцяло ретинирал. Много проблеми ми създаваше. Вадих го в Бургас при д-р Радев. Изключително спокоен, прецизен и мил!

# 4 063
Предстои ми да извадя два полуретинирани мъдреца. Цената за вадене на един в Токуда е 400 лева. Стискам палци да не ме боли много. С горните беше лесно, не изпитах никакви болки, но за долните се притеснявам малко.

# 4 064
Еми долните са си тегави. Изобщо не очаквайте да са като горните. При мен напълно видим, израстнал долен мъдрец излезе трудно. Не знам при полуизлязли какво е, но си е кофти.
И все пак - с упойка нищо не се усеща.

Общи условия

Активация на акаунт