Вадене на мъдрец...

• 1 151 550
  • 4 279
  •   4
Отговори
# 4 065
Предстои ми да извадя два полуретинирани мъдреца. Цената за вадене на един в Токуда е 400 лева. Стискам палци да не ме боли много. С горните беше лесно, не изпитах никакви болки, но за долните се притеснявам малко.
Кой зъболекар сте избрали в Токуда?

# 4 066
  • София
Цената е добра, в сравнение с други места. В Пирогов май е около 250 лв, ако съдя по ценоразписа.

# 4 067

Доктор Йордан Йорданов.

# 4 068

Доктор Йордан Йорданов.
Дано всичко мине гладко! Ще очаквам отзиви.

# 4 069
Тегави са долните, трудно излизат, но зависи и от доктора според мен. Успех и бързо да минава.
Аз имам още леки болки, в понеделник ще махат конеца. Карам си на супи, отслабвам и това е.

# 4 070
Някой има ли изваден долен мъдрец, който е  умъртвен. Дали има разлика в усещането, нужен ли е по- силен натиск и разклащане?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 10:52 от Пролетно цвете

# 4 071
Дали е нормално като вървя да ми тупти мястото на махнатия мъдрец? Вече съм забравила какво ми е било преди 10 г.
Отгоре на това, горната половина на венеца ми се възпали ( над извадения зъб) незнайно от какво и ме боли. Чудя се да не е от упойката нещо….

# 4 072
Първите 7-8 дни ми туптеше и на мен. Ако забързам крачката или кача повече стълби, тоест ако леко се натоваря.

# 4 073
Първите 7-8 дни ми туптеше и на мен. Ако забързам крачката или кача повече стълби, тоест ако леко се натоваря.
Да, точно така ми е. Ама венецът повече ме притеснява. Ползвам само вода за уста.

# 4 074
Тинити,може леко да жабуриш с хладка отвара от смрадлика или сандрин. Ако няма промяна е хубаво да се види от хирурга.Може да изпише АБ

# 4 075
Предстои ми да извадя два полуретинирани мъдреца. Цената за вадене на един в Токуда е 400 лева. Стискам палци да не ме боли много. С горните беше лесно, не изпитах никакви болки, но за долните се притеснявам малко.
Най-големия специалист за вадене на мъдреци, и специално ретинирани е доц. Елица Деливерска. Работи във факултета по дентална медицина, има и частен кабинет на 5 мин пеша. Цените и със сигурност не са по-високи от Токуда, но тя е изключителен професионалист. Мъдреците се вадят по 2 обикновено, когато са от една и съща страна.

# 4 076
При мен също извадиха 2 мъдреца в една процедура по препоръка на докторката, долу и горе, нямаше никакви сериозни проблеми след процедурата, само лек оток, който премина след ден-два. Манипулацията мина за 30на мин., на нормална цена, не я усетих и няма как да не си похваля моя хирург - доктор Антония Добрева, в клиника Ортодент. Предстои да вадим ретиниран мъдрец на мъжа, надявам се и там всичко да бъде по вода...

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 21:16 от Chloe2210

# 4 077
Има ли сред четящите темата пациенти на доц. Николай Янев - ЛЧХ?

# 4 078
  • София
Утре имам час за консултация при него, но още нищо не ми е правил. Много се чака, по 2-3 месеца напред са часовете в Superdoc при него.

# 4 079
Да, зная, че се чака много. Имам час за 19.05
Тук във форума много ми го препоръча една дама преди време. Сложен пациент, но резултата е перфектен и препоръката за него много ме окуражи.
Ще ти бъда много благодарна, ако намериш време да споделиш впечатленията си. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт