Вадене на мъдрец...

• 1 142 524
  • 4 237
  •   2
Отговори
# 4 230
A кога сте започнали да дъвчете на страна на извадения мъдрец?
Реално се пазя да не ям от тази страна, но все пак от време на време зъбите се допират.

# 4 231
Ретинирал и близо до нерв . Бил е много навътре и костта ми е много твърда . Имах и шевове.Доктора се справи страхотно . Операцията беше вечерта към 20:30 . Веднага след нея имаше силна болка ,през нощта също ,но на другия ден вече всичко беше поносимо .И ме накараха задължително да се храня .Разбира се имах венозно антибиотик и болкоуспокояващи през целия престой в болницата . quote author=kene link=topic=190964.msg50287266#msg50287266 date=1759554148]
А защо е било толкова травматично ваденето при вас? Ретинирал или счупен мъдрец?
[/quote]

# 4 232
Здравейте,след вадене на мъдрец някой да е ползвал лазерна терапия за по бързо заздравяване на раната?

# 4 233
А случвало ли се е на някой след вадене на мъдрец да няма после същата чувствителност на езика?

# 4 234
Да, на мен. Изтръпнал ми е и сякаш загубих и апетит. Започнах да вземам мултивитамини, сякаш има подобрение.

# 4 235
При мен с загубата чувствителноста на челюстта имаше и изтръпване на езика. Езика мина сравнително бързо за челюстта отне доста време докато се възстанови чувствителността.

# 4 236
При мен проблемът е от години от едно вадене във Военна болница. Уж бяха казали, че с времето ще се възвърне, но уви няма промяна.

# 4 237
  • София
Снощи (петък вечер) ми извадиха горен ляв мъдрец. Зъболекарят, когото познавам, ми сподели, че е с усложнение - имах и пулпит на него. След като го извади, мислех, че сме приключили, но се оказа, че имам секвестър - една костица, която мноооого трудно се изкара. След солидно пробване с няколко инструмента и още един зъболекар, който дойде да помага, тази гадна костица излезе. Малко шев и кройка, имаше също. Някой с такъв като моя случай, че уж четох, но не видях? Това ми е вторият мъдрец, предният изваден беше песен. От снощи съм на хладен айрян, шейк и разтворен витамин С от 1000 мг за по-бързо заздравяване на раната. започнах и предписания АБ, заедно с пробиотик, пушене още няма, а и от дискомфорта не ми се пуши чак. На Аулин съм ...Тегава работа, като цяло Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт