Осмокласници 2026/2027 - тема II

• 3 791
  • 114
  •   5
Отговори
# 90
В нас ентусиазмът  от моя стана го няма някак - може би ,защото след ден ще трябва да ставам в 6 да видя едното дали е отворило очи , другото да излиза от банята и да намали музиката ....
Иначе едното го чакам да си изглади ризата , минахме през момента "Ама тя вратовръзка ми беше тук! " ,съответно беше закачена на закачалка под разни дрехи. Питах в колко ще става утре ,за да е в 9 в училище - той каза в 6 !!!! Осмокласничето склони да се скрия между блоковете да изчакам да ми даде учебниците ,че разбира се днес поръчахме раница ,която идва уте и не може да ходи със старата,хеле пък с една много хубава на Естил от преди 2 години .... Сега се моли да ходи с мигли ,ама аз не разрешавам.... Да видим ....Поне си накуп разни цветни дрехи ,че вече няма униформи , с които ги измъчиха и ги караха да ходят зимата изцяло в черно ....
Успех на всички !

# 91
  • София
И във 2АЕГ се появи ново място за момче с втори испански.

# 92
Успешна учебна година на всички! 😊🌞🍀
Вкъщи ентусиазмът е на макс, девойката избра една много красива кошничка с цветя за утре, изглади си роклята и тази на сестра си, нави си косата, за да се събуди с букли сутринта и си легна. Утре ще се накипри, докато аз накипря сестра й, ще си направим снимки заедно и ще потегля с голямата към училище (за пръв път двете са в различни училища и за съжаление не мога да огрея навсякъде, но малката ще е с татко си). Намерих си няколко майки да си бъбрим, докато децата са в класната стая и се очертава приятна сутрин. 🙂

# 93
  • Sofia, Bulgaria
И във 2АЕГ се появи ново място за момче с втори испански.
Чак ми е странно къде отиват тези деца в последния момент.

# 94
  • пустинята Гоби
И от мен успех на всички! Аз си признавам, че се притеснявам, защото помня моята адаптация в 8 клас като бавна и мъчителна. В 9 вече бях ок, но 8 беше тегоба.

Осмокласникът се притеснява според мен, най-вече че трябвало да учи много.

# 95
  • София
Здрава и успешна година на всички!
И дано си намерят всички приятели и се чувстват добре!
И моята от леко притеснените за утре. Стиснала съм й палци Flowers Four Leaf Clover

# 96
  • shumen
Успех на всички деца утре!
Дано си намерят приятели и се чувстват в свои води.Моят и той се притеснява леко за утре макар,че е в същото училище и има доста познати деца.
Готови сме за утре.Учебници и тетрадки си надписа вчера,ученическа карта си купи и попълни и цвете купихме.Днес купихме и бели тениски за физическо и сложихме щампа на училището и е готов.Тази вечер аз бях 2 смяна,той се прибрал рано и се приготвил за утре.Разбрали се с други деца в 9.30 да се съберат,за да са в училище в 9.45.
Той и беше рожденик вчера.Вече е тийнейджър,а кога беше бебе още не мога да повярвам.

# 97
Успешна нова учебна година.

Късмет на всички деца и много нови приятелства.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 98
  • София
Mimi, Jiema ✌🍀 Всичко ще е наред! Кураж на децата и много позитивна енергия!
Честит да е младежа, Дани!
Браво на организираните майки и лежерното отношение- аз бях така цяла година за НВО-то 😎 тъй че природата не търпи празно.

# 99
Успешна учебна година!

# 100
Честит да е младежът, danaeka! Здраве, успехи и късмет му пожелавам! 🍀

Честит първи учебен ден! Пожелавам на децата да са здрави, да се адаптират бързо в новата среда, да намерят приятели! ❤️
Днес ще им дадат учебниците, така че след обяд ще ги подвързва и надписва. Ще отидем заедно до училище, но като намери класа, ще отида встрани.
Бъдете здрави! 🤗

# 101
Успешна учебна година на всички прекрасни деца!

# 102
  • Бургас
Успех на всички деца! Да намерят приятели, да учат с желание и да се забавляват!

# 103
  • shumen
Благодаря за пожеланията към тийна момичета!
Успешна учебна година на децата ни!Да намерят приятели,да учат с желание и да се забавляват!

# 104
Аз изпратих малката на градина с татко ѝ. Сега ще правя специална закуска за голямата.
Дани, и аз имам чувството, че вчера беше бебе, а днес вече в гимназия. Да ти е живо и здраво момчето и да обикаля света с българските хора!

И аз съм почти готова. Вчера бях забравила доста неща за малката и ходих пак до МОЛ-а.
Иначе за етикети дори не съм мислила. Тя и миналата година не слага, едва ли ще има тази. Днес ще вземе учебниците и ги нося веднага за подвързване. Тя вече трета година ходи с чанти, тип пазарски, само да не разбере, че така ги наричам. Имат на тях Куроми, много ѝ е важно. Сменихме две и сега търсеше нещо ново, но не си хареса и остана със старата.

Успех на всички деца! Да бъдат здрави, да са щастливи, да изградят здрави и силни приятелства и да учат с лекото в избраното от тях училище! На майките, и татковците, пожелавам да са здрави, да имат и здрави нерви и стоически да издържим либералите изблици, защото имаме добри деца!

Общи условия

Активация на акаунт