💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 3 (14.09 - 21.09)

• 22 289
  • 638
  •   50
Отговори
# 630
Те всички знаеха, че е с жилетка.

Боян ми направи грозно впечатление, когато се върна след елиминационната битка и каза как е загубил Исус. Факт, че Боян си спечели  с разлика и с умения, но и пропусна факта, че Исус игра с тежка жилетка и изобщо не беше развностоен противник.

Марио пък толкова да е лишен от харизма, че чак ми е жал за него.

# 631
Боян ми направи грозно впечатление, когато се върна след елиминационната битка и каза как е загубил Исус. Факт, че Боян си спечели  с разлика и с умения, но и пропусна факта, че Исус игра с тежка жилетка и изобщо не беше развностоен противник.

Марио пък толкова да е лишен от харизма, че чак ми е жал за него.

Исус се изказа добре за него, даже каза, че се е опитал да му помогне

# 632
Те всички знаеха, че е с жилетка.

Боян ми направи грозно впечатление, когато се върна след елиминационната битка и каза как е загубил Исус. Факт, че Боян си спечели  с разлика и с умения, но и пропусна факта, че Исус игра с тежка жилетка и изобщо не беше развностоен противник.
Да, да, знам, че знаеха. И все пак, точно защото мислех Боян за много чист, добронамерен и за честна игра, очаквах той да се опита да защити Исус и да оправдае загубата му, подчертавайки отново, че тежката жилетка го е затруднила много.

Исус за всеки се изказа добре или поне много премерено.

# 633
Не мисля, че е искал да обиди Исус, по-скоро беше превъзбуден и се радваше като дете на собствената си победа, която беше епична и просто не се усети. Така аз мисля. Знае, че в племето не го харесват и искаше да им се похвали, но без злоба и натякване.

# 634
Боян не напразно е аниматор, детското у него превъзхожда- наивен и директен, казва си каквото мисли дори и като слон в стъкларски магазин да,е и вярва на това,което му казват, а Симона го излъга като стой та гледай.По душа добър и дори да влезе в конфликт за нещо може да го загърби, поведението е преекспониращо ,просто е такъв.
  Бояне, бъди какъвто си ,не позволявай да те слагат в рамка.

# 635
Боян не напразно е аниматор, детското у него превъзхожда- наивен и директен, казва си каквото мисли дори и като слон в стъкларски магазин да,е и вярва на това,което му казват, а Симона го излъга като стой та гледай.По душа добър и дори да влезе в конфликт за нещо може да го загърби, поведението е преекспониращо ,просто е такъв.
  Бояне, бъди какъвто си ,не позволявай да те слагат в рамка.
Това обаче със сигурност ще му навреди и ще спъне играта му. Хубаво е от време на време да се поглежда и извън розовите очила.
Сериозно ли всички намразиха Жани , защото и лепнаха прякор от продукцията ?

# 636
  • В Града на липите
Жани не спира да мрънка и да се оплаква. Прякора й е най-малкия проблем.

# 637
Е,животът не е  това шоо Игри на волята ,най-важното е след това да можеш да се гледаш в огледалото.

# 638
Близнаците спряха да ме дразнят. Любовната история там много изсмукана от пръстите, може и без нея. Ясно е, че и двамата го играят заради шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт