Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 135
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, бърборани Simple Smile Някои сега са на пицария, а?

Ходих да гласувам (не, че бях твърдо убедена в политическите си пристрастия, ама съм на мнение, че "трябва да си пусна гласа"!!!) и как само ме ядоса една пикла, сложена там да търси имената.  Twisted Evil Моето име е Дияна, обаче тя търси "Диана" и вика, че ме нямало в списъка.  Аз видях, че последното име на страницата е Димитър и й казвам да обърне на другата страница, а тя: "Няма ви на другата страница!!!" и аз пак повтарям, че "Я" е след "М", ама тя пак не загрява... #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire накрая все пак обърна на другата страница - там си бях  Laughing Брей тия хора - не стига, че никой не ходи да гласува, ами и който иде - гледат да го върнат....

Mirama, ваничката на чиполино е супер, ама колко е голяма и колко време ще може да се ползва? Изглежда ми мъничка, затова питам. А иначе е толкова сладка...

Чакаме снимков материал от срещата!!! Peace

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 16:35 от viodidi

# 151
т....

Mirama, ваничката на чиполино е супер, ама колко е голяма и колко време ще може да се ползва? Изглежда ми мъничка, затова питам. А иначе е толкова сладка...

Аз също ходих да гласувам.
А за ваничката пише, че до 6месеца може да се използва в легнало положение, а от 6 до 12месеца в седнало.
То и без това след 1година е трудно да се къпе бебе в стаята, тъй като всичко става във вода, обичат да пръскат и т.н. или поне така съм чувала.

# 152
Mirama , нали сме с един и същи термин - защо има разлика в линийките??? newsm78  newsm78 newsm78

# 153
  • София
Здравейте, момичета!

Включвам се по въпроса за ваничката. Тази на снимката на ОК baby е супер. Ползвах я за Алекс, сега и за другото бебе ще я ползвам. Анатомична е и има стойка. До 6-ти месец бебето е легнало, след 6-ти - седнало от другата страна. Според мен не е малка, нали трябва и с вода да се пълни. Много съм доволна, препоръчвам я. А след годинка и 1-2 месеца, бебето може и право на постелка, може и все още във ваничката.

Постелка за повиване е добра идея, но трябва да се сложи така, че майката да повива права. Ще се правят и масажи, не може да се стои наведен. И козметиката трябва да е наблизо, на една ръка разстояние.

Поздрави: Яна

# 154
Mirama , нали сме с един и същи термин - защо има разлика в линийките??? newsm78  newsm78 newsm78

Ами не знам защо така се получава. Аз по принцип в влизам във всяка нова седмица в петък-събота. Така че вчера съм влязла в 19та седмица, и другата седмица чак към края ще съм в 20та.
Тъй като консултацията ми е всеки вторник и тогава обикновено съм в примерно 17та седмица и 3дни. Чак в събота е края на въпросната седмица и така.

# 155
Здравейте, момичета!

Включвам се по въпроса за ваничката. Тази на снимката на ОК baby е супер. Ползвах я за Алекс, сега и за другото бебе ще я ползвам. Анатомична е и има стойка. До 6-ти месец бебето е легнало, след 6-ти - седнало от другата страна. Според мен не е малка, нали трябва и с вода да се пълни. Много съм доволна, препоръчвам я. А след годинка и 1-2 месеца, бебето може и право на постелка, може и все още във ваничката.

Постелка за повиване е добра идея, но трябва да се сложи така, че майката да повива права. Ще се правят и масажи, не може да се стои наведен. И козметиката трябва да е наблизо, на една ръка разстояние.

Поздрави: Яна

Мерси много за отговора, тогава със сигурност ще се насоча към такава ваничка.

Що се отнася до постелката, моята си е върху шкафа, който ще закупя и ще ми е удобна. На моята постелка има и колан, с който бебето може да се фиксира поне за момент, макар че едва ли ще го използвам.
Целта на този шкаф беше главно в това да не се навеждам, тъй като кръста ми е доста проблемна зона още от преди да зебременея и доста бързо ме заболява. А ако трябва с бебето постоянно да съм наведена при всяка манипулация това означава, че нощно време просто не мога да заспя.
Не знам за другите майки, но дори и да сте в перфектно здраве, предполагам след месец-два, ежедневно навеждане по н-брой пъти няма да ви се отрази много добре.

# 156
  • някъде там
Хайде , кой ще докладва за срещата Wink

# 157
Здравейте!
Аз съм СКОРПИОН.
Хайде лека вечер на всички!

# 158
  • София
Пу, първа видях снимките от срещата.
Много хубави мами си имаме, лелееееее какви сладури ни чакат октомври  newsm30

Аз да ви похваля: вече влязох в 5-я месец.
А за килограмите съм +7.

Хайдеееее, някой да разкаже за срещата.

# 159
  • София
 Писах, писах и ни спря токът  #Cussing out
 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533

Та сега наново. Срещичката беше суперррррррррр, на мен не ми се тръгваше, ама като скочиха тез мамчета изведнъж, ама аз нали съм ергенка днес, та затова никой не ме чака и не ми се прибираше, а трябва и нещо да сготвя, че по нощите кат се прибере мъжо ще е гладен сигурно.

Големи бърборани сме, по едно време всички бърборихме, аз даже забравих да снимам - имам само 6 снимки от който три не са на фокус  ooooh! другите три ще пусна в албумчето до довечера.

Накрая щяхме и боя да си изядем от охраната на киното. Вика той - не снимайте, даже трябва да изтриете тези две снимки дето ги направихте в фоайето, аз умничката, реших че без да искаме сме снимали някоя важна персона, та започнах да се оглеждам, а то било забранено да се снима в киното, ама таз охрана дето имаше само една гънка на мозъка и беше невероятно грозен и тъп, ми идеше да я  #2gunfire
Обмислях и него да го снимам, но тогава верно щях бой да ям  Crazy

На стреличката и е най-готин коремът, но тя е малко преди нас, та и нашите ще станат скоро сладки, сладки.

В началото като влязох в пицарията и ми се привиждаха на всяка маса бременни, но после забелязах балоните, леле как се изкефих.
От толкова бърборене не обсъдихме нито колички нито кошари, малко си говорихме за бебефони, та явно трябва пак скоро да се видим. Може да организираме тур по магазините  Joy  Joy и пиене на кафе в паузата.

Сега го пускам този пост, че ако пак спре токът ще се гръмна.  Hug  Hug  Hug

Леле наде какво прасе съм станалааааааа, направо не е за вярване и тез бузи кат селска мома, ама аз вече съм  69кг - с цели 11 отгоре, та какво се учудвам  #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 160
Ехооо ето ме и мене!Тези дето не дойдоха могат само да съжаляват  smile3533 но ние сме много готини и даваме шанс на всички които искат да се поправят за другата среща!Надявам се да е скоро скоро!И при нас в нашата губерня заради времето за трети път пускам снимките и сега гледам пак последните не са се качили.. smile3511
Много беше готино ама на мене ми се стори кратичко.И аз можех да седя и да си говоря още еее...meggyv ще се биеме..... много си сладка даже!!!Който не те харесва няма вкус! От страни се вижда по-добре кой-как изглежда и в моите очи всички сте много сладки и усмихнати мамчета!  bouquet А познайте сега какво правя аз??? Правя си пица!!!Така ми се дояде че направо ми пукат ушите!

# 161
туку-що разгледах снимките ви, много сте готини всичките Hug

да не чувам критични изказвания за килца и бузки, няма по-красиво нещо от бременна жена, независимо колко килца и тежат Naughty

нали знаете, че една жена като роди и става богиня Peace, няма значение дали е с килца и не се харесва, в очите на детето си е вече БОГИНЯ  bouquet

поздрави и целувки на всички Heart Eyes

# 162
  • София
Аз си бинтовах пръстите и готвя БОБена чорба, че най-лесно, а ме е страх да не си спукам тъпите мехури. купих си нова пастичка дефламол и още някаква VITA-MERFEN -  противовъзпалителна и антибактериална - уж ставала за бременни.  newsm78 Влизам в аптеката и се запътвам към щанда, без думи само си показвам ръката, а аптекарят вика, аааааа да не си ги мерим и ми показва неговата ръка - страшно подута и зачервена  Shocked , ох като се захилих няма спирка  hahaha  hahaha
Викам му- да ама на корем те бия  smile3534 .

Надеее такива бузи не съм имала никога, таз мома в корема да му мисли кат излезне, да слуша, че какъв глад ме чака  ooooh!  ooooh!

# 163
Ей момичета супер сте направо така ви завиждам, че сте се срещнали АЗ ако бях дошла сигурно от мен нямаше да можете да вземете думата както 10 дена се седя затворена у нас  Joy
Alyona нещата са ви много хубавки, на всички досега където слагате снимки много ми харесват нещата и много ми се иска и аз да се впусна по магазините но малко се спирам мисля накрая ако не се изкуша по рано де
Днес и аз да ви се похваля бях на разходка  nuts 10 мин и отделно ходихме с колата да гласувам, и да запалим по една свещичка за здраве  Praynig и много съм щастлива  newsm44
Айде и да пишете още как еминала срещата
А искам да ви питам мамите където имат представа половината пъпки още като не са ми хванали коричка  дали вече е минал периода в който мога да заразя, на мен ми казаха че почнат ли да завяхват и да хващат коричка вече не мога да заразя никой ама не знам дали е вярно. На мен половината ми хванаха коричка а другата половина не. Я кажете съжалявам пак че ви занимавам ама се чудя дали да изчакам и тази седмица да не излизам, или като днес да излезна и да се разходя където няма много хора  и да не контактувам с хора. А най важното гинеколога ми каза като ми мине шарката да отида да видим как е бебето и дали е добре  Praynig затова моля ако някой знае да ми каже

# 164
  • някъде там
Браво!!! Много се радвам,че се си прекарали добре и сте страхотни на снимките. Peace  bouquet  bouquet  bouquet
мама Мия къде остана? newsm78Даже не се похвали след прегледа. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт