Тибетска гъба

• 136 399
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Поглеждайте и в другата тема, там непрекъснато предлагат.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444328.225;topicseen

# 331
ok. argo ,ще ти пиша тук , така че надничай от време на време. ............. изобщо пия си кефира мажа си се с него, вече мириша на бебе  ylinfant
            zlatitu .... ще надничам .... Благодаря ти !!! Hug

wavey  zlatitu.... ...........май  ме забрави .  smile3518

# 332
Здравейте на всички.Имам гъба и при интерес моля направо на лични ми пишете.Там ще се разберем кога и как да си я получите.Честит празник  bouquet

# 333
Здравейте, ако някой има за даване от гъбата, ще съм му благодарен много. От Варна съм.

# 334
  • Ямбол
vinetu26, аз за сега съм обещала на няколко души,ако искаш пиши и на  jeni84,тя също има.

# 335
Само да попитам, може ли да се изпраща по куриер или трябва да намеря някой от Варна ?

# 336
  • варна
argo ,не съм те забравила ,но имах куп други ангажименти. ще ти пусна на лични телефона си да се уговорим.ок?
 newsm03

# 337
  • Ямбол
vinetu26,мисля че е по удачно да се прати по автобус,за да пристигне на деня.
Но от моя страна не е проблем по куриер. Grinning

# 338
Дами и мами моля направо на лични пишете.Имам гъба.Ще пращам утре защото имам обещана.Нооооо след няколко дни ще мога да зарадвам още някой.Нека комуникираме при сериозен интерес.Ще се уговорим може и по скайп и по тел.Има решение. Hug

# 339
argo ,не съм те забравила ... ще ти пусна на лични телефона си да се уговорим.ок?
 newsm03
     Hug Благодаря на zlatitu ...  от утре и аз ще съм с гъбка ,а като я размножа и имам за раздаване ще пиша тук в темата. smile3521

# 340
Здравейте, от София съм. Имам гъба за даване. Ако някой се интересува - пишете на лични.

# 341
Здравейте, ако някой има за даване от гъбата, ще съм му благодарен много. От Варна съм.
   vinetu26.....ако не си намерил    обади се ще ти дам   Laughing  !

# 342
И тук  да питам.
Имам въпросче за камбучата, дали може да се пие до като кърмя?

# 343
       Имам гъбка за даване   !  Има ли желаещи  от   Варна   wavey

# 344
И тук  да питам.
Имам въпросче за камбучата, дали може да се пие до като кърмя?
Няма проблем да се пие при бременност и кърмене-изпробвано.На мен малко разхлабващо ми действа и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт