Тибетска гъба

• 136 437
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,shedy
Благодаря Ви за отзивчивостта и добрината.Намерих я,след като писах тук.
Сега ако искате,ще мога да Ви дам от живата,без да активирате вашата Simple Smile

# 271
delusions, благодаря, но няма нужда. Аз си имам жива, тя обаче расте със скоростта на светлината и като няма на кого да давам, я суша. Така винаги имам от гъбата, по този начин постъпвам и с чаената гъба. В момента имам за даване чаена. Ако някой иска да пише.

# 272
  • зад кестените
Ето ме и мен при  Hug Hugвас Hug с въпросче относно гъбката.Може ли да се пие от човек  с язва на стомаха и хроничен запек.Аз съм я пила но не слава Богу за някакви сериозни здравословни проблеми а просто за засилване на имунитета.Сега една близка иска да започне да я пие , но и трябва информация от хора които вече са я ползвали за подобен здравословен проблем.

# 273
Ето ме и мен при  Hug Hugвас Hug с въпросче относно гъбката.Може ли да се пие от човек  с язва на стомаха и хроничен запек.Аз съм я пила но не слава Богу за някакви сериозни здравословни проблеми а просто за засилване на имунитета.Сега една близка иска да започне да я пие , но и трябва информация от хора които вече са я ползвали за подобен здравословен проблем.
Още и как може, даже трябва.
Обаче за да има ефект трябва да се пие сутрин на гладно, ще помогне много повече ако преди кефира изпие една супена лъжица суров зехтин, зехтина задължително трябва да е хубав а не боклуците които ги продават по 6-7 лева

# 274
  • зад кестените
Обаче за да има ефект трябва да се пие сутрин на гладно, ще помогне много повече ако преди кефира изпие една супена лъжица суров зехтин, зехтина задължително трябва да е хубав а не боклуците които ги продават по 6-7 лева

Много благодаря за отговора  Hug Hug но ако споделиш и каква марка зехтин препоръчваш ще сме много благодарни Hug, просто неможем да се орентираме в толкова много марки зехтини напоследък.Стомахът и е много чуствителен и ме е страх да не направи някъква  нежелана реякция.

# 275

Много благодаря за отговора  Hug Hug но ако споделиш и каква марка зехтин препоръчваш ще сме много благодарни Hug, просто неможем да се орентираме в толкова много марки зехтини напоследък.Стомахът и е много чуствителен и ме е страх да не направи някъква  нежелана реякция.
http://zelenbio.com/olia_i_oceti/180
Като имайте предвид че това не е панацея, изисква се и специален режим за хранене.

# 276
  • близо под тепетата
Аууууу .....да ви се оплача #Cussing out
Моя приятел ми е уморил гъбата.... #2gunfire днес погледнах кефира дето го е сложил отпреди да се "готви" и като видях какво е лигаво, вода се беше отделила...а бе ужас! Не е както преди. Сега 3-4 дена ще ѝ дадем почивка.

Оф, олекна ми! До одеве му трих сол на главата,ама още ме държи #Cussing out #Crazy

# 277
Спокойно може и приятеля ти да не е виновен а млякото.
Измий гъбата във студена вода, сипи вода в една чаша и сложи гъбата в хладилник за едно денонощие, пак я измий и сложи я във мляко и след два дни опитай пак да подквасиш.

# 278
  • близо под тепетата
 г-жа Стихийно бедствие, мерси за съвета! Hug от онази вечер съм я сложила в хладилника в бърканче с кефир. Отивам да направя процедурата, препоръчана от теб. Ама и той не ме слуша...слага толкова много гъба за 1литър мляко #2gunfire #Crazy

Още веднъж благодаря!  bouquet

# 279
Здравейте, мацки!
Искам да попитам има ли някой от кефирената гъба (по възможност активирана) да я сподели с мен?
Пишете ми на лични, спешно ми трябва за колит!!!

Благодаря

# 280
  • София
Здравейте, мацки!
Искам да попитам има ли някой от кефирената гъба (по възможност активирана) да я сподели с мен?
Пишете ми на лични, спешно ми трябва за колит!!!

Благодаря
Имам, в София ,0899 838 709- Люси

# 281
  • Варна
Момичета, как да сухраня Камбуча, която не ползвам в момента (на диета съм и не мога да я пийвам  Blush )? Дали мога да я сложа във фризера  Thinking

# 282
Момичета, как да сухраня Камбуча, която не ползвам в момента (на диета съм и не мога да я пийвам  Blush )? Дали мога да я сложа във фризера  Thinking
Камбучата може да сиди 3 мес във чая си, само дето после трябва чай да го ползваш само за оцет или да го хвърлиш, ди измиеш гъбата и пак да я сложиш в чай.

# 283
delusions,
мога да ти дам сушена гъба с упътване как да я активираш. Напоследък никой не искаше така, че съм я изсушила цялата. Разбира се не става въпрос за продаване, подарявам я.
Би ли ми обяснила как да изсуша гъбата и също, как се замразява. Трябва ли да е измита преди това? Колко време може да се съхранява така?

# 284
  • близо под тепетата
г-жа Стихийно бедствие, приложих препоръките ти и като че ли е малко по-добре гъбката ни.... Прави си кефир Mr. Green  пак си е една така лигава като я извадя от бурканчето с мляко, пък и млякото се е посгъстило newsm78 ама няма значение, нали работи Laughing
Проблема е бил от млякото-уж срока му на годност е до април 2011 , ама нещо ме усъмни и преди няколко дена го затоплих и....ами, отвари се Whistling Sick ooooh! Naughty
затова отсега само с домашно несварено мляко ще си правя кефирец Crazy Flutter

Благодаря ти за съвета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт