Аз така разбирам Филомена.

Не ме изненадва, че на Флоуър не ù харесва мнението ми. Все пак е човек, който намира, че пътуванията и удоволствията са загуба на време и провал. Докато аз нямам стахановистка душа и никога не съм имала за цел да преизпълня петилетката за 3 години. А със житейския ми опит пък съвсем минах в режим Agile. Карам го спринт след спринт и се оказа много печелившо. Сега, хедонизмът не е някаква ню ейдж новост, датира от преди Христа, та не съм сигурна дали и трохичка от това може да мине за бунтарство.

За съжаление животът като цяло не е само кеф. Затова е хубаво единствения човек, който избираме свободно, да ни го доставя.
Любовта трябва да е лека и лесна. Стигне ли се до борба и стискане на зъби за да превъзмогнат трудностите - пиши го бегалоТрудностите идват отвън първо, не визирах трудности между двойката. Трудностите на живота, които неизменно се случват. В брака се преодоляват заедно стоически.
Описваш се като ,,хедонист". Много добре пасва. Според мен хедонисткият живот е също... този път ще го посоча по-универсално: меко казано безцелен.
Тъй като идваме от много различни ъгли, дискусията няма смисъл. Губене на време е.
със сигурност никога не бих искала да се описвам като ,,хедонист".