Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 99

• 6 541
  • 131
  •   2
Отговори
# 90
  • 2860 км северно от Екватора
"Шведския хотел" – днес Гранд хотел Варна – продава 120 жилища в него,заедно с хотелско обслужване. Който обича да живее на хотел,сега е момента.
Пропусна да споменеш цената на квадрат.

# 91
Тонкин в най-големия измамник в БГ. Това видео нарочно го прави, защото планува да излиза преди клането и ще го ползва като извинение пред всичките балъци, които го следват и му плащат.

То е ясно че ова видео е "кукичка", провокативно. Няма лоша реклама. Проблемът му е, че той казва, че сега трябва да "бачка яко", но това което произвежда с "бачкането" си, е още от същото - продава си простотиите. Ама като камбаната бие - бие за всички, няма да има скоро да му се връзват на простотиите и да му плащат още за да слушат, как да си "постигнат независимостта" и "всеки да бачка за себе си", "да си прави свой биснес". Скоро слушах едни стажанчета гимназисти, гледайки как се работи от 8 до 17 часа и си говорят - "аз никога не бих работил така, мисля да "работя" за себе си". Откъде ли съм го чувал?? Т.е. разбирай - да става когато си иска и да "работи" колкото той си иска и когато, ама какво, колко и какво - друга тема. Щото той гениален - другите не са слушали Тонкин и не са се "сетили" за тоя "гръмовен успех", който ще постигнат с "бачкането за себе си". Все някой ще трябва и да работи за някой. Щото много началник стана и малко индианец.

# 92
От темата за работа брокерка в Бургас без сделки от два месеца

# 93
  • София, Bulgaria
Аз не съм фен на Тонкин, дори напротив, но познавам 2 "негови продукта". Единият бивш, но стартирал с него. Другият работи с Тонкин няколко години и продължава и сега. И двамата са доста успешни. Не че е статистика някаква, но вярвам, че и най-големият гуру, лектор и т.н. не може да те научи на нищо, ако не си готов и не искаш. Но повече вярвам, че и от най-лошия може да научиш нещо, понякога дори съвсем малко, но решаващо за твоя свят, дори какво не бива да правиш, дори да преценяваш и отсяваш информацията, да бъдеш критичен и т.н.

Но да, има хора, които вярват, че някой може да им даде "златната формула", а такова нещо няма. При мен едно работи, при теб друго.

Младите хора в 30-те години въобще не искат да имат живот, в който да се гърбят от сутрин до вечер, да нямат време за семейството си и живот извън работата. Нямат целите и желанията на поколението на родителите си, в което съм и аз, т.е. когато сме били в 30-те години през 90-те. В други времена живяхме, други хора станахме.
Сега е различно, много по-забързано, скролват, скролват и така... Животът е най-големият учител.

В тази тема от години стана "коментиране на предполагаеми грешки на други хора" и грандиозно обобщаване. Щом някой не е по моя модел, то той греши и е глупак. Флипърите работят със сигурност от последните 7/8 години. За този период колко "врътки" са направили и какъв капитал имат, и със сигурност не си държат яйцата само в една кошница. Също така много добре познават пазара, с нюанси и важни подробности, които хора - теоретици не ги знаят. И няма лошо понякога да грешиш и да губиш, дори е много полезно. Дори и да си наблюдател на процеси и мрънкаш, пак може да загазиш, защото никой не е независим.

# 94
"Шведския хотел" – днес Гранд хотел Варна – продава 120 жилища в него,заедно с хотелско обслужване. Който обича да живее на хотел,сега е момента.
Още не са обявили цените. Площта на жилищата започва от 88кв.м. нагоре...

# 95
познавам 2 "негови продукта". Единият бивш, но стартирал с него. Другият работи с Тонкин няколко години и продължава и сега. И двамата са доста успешни.
Ще отговоря с два цитата от мъдри инвеститори, които мисля, че са уместни за случая:
"Когато приливът се качва, повдига всички лодки"
"Когато дойде отлива се вижда кой е плувал без гащи"

# 96
  • София, Bulgaria
познавам 2 "негови продукта". Единият бивш, но стартирал с него. Другият работи с Тонкин няколко години и продължава и сега. И двамата са доста успешни.
Ще отговоря с два цитата от мъдри инвеститори, които мисля, че са уместни за случая:
"Когато приливът се качва, повдига всички лодки"
"Когато дойде отлива се вижда кой е плувал без гащи"
А какво казват за тези дето се мислят, че са на сушата, а пък те били и те в морето?

# 97
  • София
Казват ,,Отиде коня в морето,, Grinning

# 98
Нужно е само да отвориш папагал.бг и да видиш Юли Тонкин какви бизнеси има и кои генерират пари и ще ти стане ясно що за гуру е. Един фалшив герой, схемаджия. Няма ни един смислен бизнес, който да изкарва пари. Бизнесите му са общо взето кукучки за балъци, от които изкарва пари и ги налива в имоти. О чудо на чудесата, той открил Америка.
1. Академия - продава лъжи на балъци
2. Книги - продава книги с лъжи на балъци
3. Курсове - продава курсове с лъжи на балъци
Капитала от 1,2,3 налива в гаражи и имоти на зелено. Въх тоз красив ум, направо утрепа рибата.
Пропуснах и капитализирането на надеждата - бизнес за здраве, кинезитерапия, уелбийнг. Вземи тая надежда, че ще си здрав и се оправиш без да си мръднеш пръста, тъпчейки се с дЙОнери на дивана и дай 100 ойро за акъла, които ще засиля към поредния имот на зелено до централна гара срещу гробищата. А като умреш, ще ти продам и 2 кв метра с отстъпка. Юлката обира ликвидността на ганьо.

# 99
Видях коментар за цени от 4000 до 5000 евро.

# 100
Какво означава да купиш жилище с хотелското обслужване? Купува жилище и можеш да си викаш в него рум сървис ли? Идват да ти сменят чаршафите всеки ден? Или пък някакъв мениджмънт ти управлява покупката за настаняване на посетители и взима някакъв дял от приходите? Обсъждате го сякаш всичко без цената ви е ясно, а мен ми е пълна мъгла.

# 101

И аз за такива цени чух, ама още по- скандална ми се стори месечната такса от порядъка на 500 евро.

# 102
Интересно, някой ми каза за проект в Мусагеница с цени на зелено от почти 3к, не знам точно кой е проектът.

# 103
  • София
Интересно, някой ми каза за проект в Мусагеница с цени на зелено от почти 3к, не знам точно кой е проектът.
Истина е. Голям блок точно до метростанция Мусагеница. Съвсем наблизо в Дървеница се строи един проект за повече от 3К / квадрат, но той е в напреднал етап. Ще видим докъде ще ги докарат. Много са тъжни тези зарязани строежи, които стоят от предишния подем.

# 104
Скрит текст:
Цитат

И аз за такива цени чух, ама още по- скандална ми се стори месечната такса от порядъка на 500 евро.
То който ще даде милион евро за апартамент в апартхотел, ще има и за такса поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт