Fare la mamma in Italia - 54

• 12 528
  • 269
  •   1
Отговори
# 225
нямам думи.

Смъртна присъда  #Cussing out

# 226
Животни са това за мен!!!!!!!!! И то за някакви си смешни пари  Close

# 227
Деси ,честита виза!
 Peace
Подготвяйте се за североамериканската обиколка. Party
 HugДано Бобо бързо се оправи,че в тия жеги с температура ,представям си какво му е... ooooh!

Момичета ,приятен уикенд на всички!  bouquet
 Wink Казаха,че уж ще се захлади,да видим. Praynig

# 228
Добър  ден !!!

Гери, дъщеря ти, която все още незнам как се казва, не може ли да пише по друга тема. Неслучайно те питам, също така можеш ли да й направиш един превод от английски на италиански.
Деси, честита виза мила !!! сега остава само подготовка по заминаване.
Цугуми...още не мога да свикна с Бианканеве, ГОРЧИВО !!! МНОГО ЛЮБОВ ДА ВИ СВЪРЗВА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ВИ СЕМЕЕН ЖИВОТ !!! Искам да ти кажа относно сънищата, аз през по голямата част от бременността ми сънувах често учителките ми по литература и по философия, също така че им бягам винаги от часовете и ще ме остават на поправка. и всеки път ги изживявах тези моменти...много странно. Така и не се поинтересувах какво става с тея даскалки.
Владе,   202uu
Бимбе, Миликс...големи симпатяги вашите момичета.
Дани, какво му е на мъжлето ти...
Сонче, няма какво да му мислиш толкова...купувай май лоу

Аз не успях да се организирам с детето вчера за разходката до Венеция, така че нямам снимки за показване.
нашите утре си тръгват. Ако ме видите само сега.....Многострадалната Геновева.
А за паспортите и тея карти сега какво се оказа....паспорт ли ще ни трябва...чувам различни мнения.
По въпроса за престъпленията...нямам думи. Само ще кажа че ми се струва че в Италия е пълно с ей такива изверги и се страхувам всеки ден гледайки по новините как съобщават за поредното абсурдно убийство, изнасилване, побой...т.н.
Мъжът ми е с температура 38, кашлица и разтройство. ужас.
Наистина ли не е хубаво да водя детето на плаж..говоря за часовете между 8 и 11 и 4 и 7?

Приятен уикенд приятелки !!!  Flowers Bouquet

# 229
Привет и от мен Hug
Днес цял следобед вали при нас,но вместо да разхлади  сега е още по задушно Confused.
Говорих с мам4ето и тя ми каза, 4е в БГ ги е удавил дъжда и неспира да вали от 10 дена Shocked
Лени гледам при нас са намалили цената на 4ерешите. Crazy.От 9.90 на 7.90 еури Mr. Green.

Biancaneve ,весело прекарване на празника утре.Желая ти щастлив семеен живот  bouquet

Алето и Марги са големи сладурки,то си е факт където има българска жилка все хубави деца се раждат Peace
Гери нямам думи мили4ка #Cussing out   за такива боклуци само смъртна присъда
Деси 4естита виза Peace

Офф другата седмица сме на свадба а аз си нямам на представа как ще се издокарвам Rolling Eyes.Ех колко им е лесно на мъжете,слагат по един костюм и са готови Party

# 230
 smile3525Добре заварили момичета!
Чета ви отдавна и най-после сыбрах смелост да се включа,защото малко не отговарям на условията за участие,ама сым си напористичка и не винаги се сыобразявам с приети норми,та ето ме-когато сым в Италия сым в Тоскана Heart, иначе в Канада,на вызраст сым мааалко по-голяма от повечето участнички,имам 1 дыщеря на 18 год.Падам си  понякога драка.
Това е накратко-прошу любить и жаловать,както казват рускоговорещите.
Още ведныж добре заварили!

# 231
Горчиво и Дълъг Семееен Живот!Търпение и Сутрин се Събуждай с Половината Проблеми от Предишния Ден  Peace

Едно капучо за добро утро  Grinning

Нероли,бенвенутаWinkРазкажи за себе сиSimple Smile

Весел уикендWink

# 232
Бонжур и от мен!  Hug

Добре дошла на Нероли Hug ,не знам ти на колко години си ,но и аз имам дъщеря ,която тази година става пълнолетна. Wink
   Чакаме разказ,какво те свързва с Тоскана?И какво правиш в Канада. Wink

Heart Eyes  На новото семейство :
 Пожелаваме ви любов, за да е пълноценен животът ви!
Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни!
Много приятни изненади, за да се запази тръпката!
Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа!

Наздраве и горчиво!   bouquet

Приятен съботен ден на всички. Hug

При нас вали...
Confused

# 233
Честито и от нас,много щтастие,любов,постигане на всички семейни мечти!И пътят ви от рози да е обкръжен...

Добре до6ла на Нероли  bouquet

Последна редакция: сб, 26 май 2007, 10:47 от Italina

# 234
Добър ден !!!

Нероли,  welcome

Родителското тяло днес си замина. Много кофти се чувствам.

След малко тръгвам по задачи.

Приятен ден ви желая

# 235
Бонджорно рагаце Hug
Кал4е взимам си от хубавото капу4ино,и пак се връщам в леглото,4е сутринта ме събудиха рано рано двама техници за климатика Twisted Evil.Мъжо снощи е забравил да ме предупреди,ама като се върне на обед съм му приготвила конското Mr. Green

# 236
Добро утро , минавам на бързо преди да изляза с децата .
Отиваме на плаж само дето преди да стигнем ще мина през аптеката да им купя на малките слънце защитен крем .
Че този от миналата година вече е за боклука .
Ако ни станат хубави снимките после ще ви се покажем .
Аз не че мисля да си показвам прелестите , но поне децата ще си поиграят на воля .
Анджи , ами има проблеми с храненето съпруга ми .
Сутрин като стане и му се  Sick отделно не яде почти нищо , и е отслабнал с близо 15 кг.
За две години не се намери един лекар да му помогне само витамини му изписват , а те не лекуват и така .
Лек съботен ден !

Честита годишнина на бианканеве и нейната половинка !
Дълъг и щастлив семеен живот !  bouquet

# 237
Буонджорно и от мен   bouquet

Тук е хладно и превалява с прекъсвания. Ние се занимаваме с работни дейности, монтирахме легълцето на бебо, сега ще слагаме дзанздариерите на порта-финестрите, ще монтираме  едни нови лампички под каппата, мъжо и баща му действат по тези задачи, както се вижда и аз не съм останала без работа  Wink

Утре пък сме на едно празненство, въобще пълен уикенд и този път  Crazy Заради лошото време ни пропадна  една грилята за тази вечер, но пък организирахме вече други приятни неща  Crazy

Деси, честито   bouquet

Нероли, добре дошла  Hug

Анджи, знам, че ти е трудно, когато са си заминали вашите, но стискам палци да успеете да се приберете това лято и скоро пак да се видите  Hug

# 238
здравейте момичета,
минавам за кратко, за да споделя, че свекърва ми почина онзи ден.
благодаря, че бяхте с мен и ми давахте кураж през тези тежки месеци!
  bouquet

# 239
Лени,моите най-искренни съболезнования  Cry Кураж на Дамияно и теб  Cry

Общи условия

Активация на акаунт