Отговори
# 45
Аз само не разбрах ЖЕНЕН ли е вторият любовник (този дето НЕ е съсед)? И вторият знае ли за първият?

Ако и двамата не са женени - момата е в етап на избиране. Няма страшно, рано или късно ще избере единият (или ще научат, че са се сродили).

Ако вторият е женен - вече е 4-ъгълник и там ще има още една бясна жена.

# 46
Няма нищо общо – тя не е роднина или любовница, близка приятелка на една от страните.
Съседката с добрите намерения и иху аху дето нищо не иска, но пък много справедлива.
Ай, чаЛ.
Знам, че не е роднина.
Питам ако.

# 47
Колкото и да ти се иска да го "просветиш", си трай. Ако му кажеш, ще го загубиш и като приятел, а ако целиш повече от приятел, ще си вкараш автогол.

# 48
Взех да се питам дали колегите, с приятелката и не без знанието/ а може и без/, на съседа,  фабрикуват компромати за забавление, и да и гледат сеира.
То от първите още изречения в темата си личи, че е хлътнала до през глава по съседа.

Последна редакция: пн, 05 окт 2026, 21:43 от tays

# 49
Аз само не разбрах ЖЕНЕН ли е вторият любовник (този дето НЕ е съсед)? И вторият знае ли за първият?

Ако и двамата не са женени - момата е в етап на избиране. Няма страшно, рано или късно ще избере единият (или ще научат, че са се сродили).

Ако вторият е женен - вече е 4-ъгълник и там ще има още една бясна жена.
Ами доколкото знам любовника на въпросното момиче е женен с две деца а дали вече кой за кого знае не ме вълнува толкова много и започвам сериозно да си мисля, че да си замълча ще е най добре за всички рано или късно ще се разбере;)

# 50
Доста долничко ми се струва, казваш й каквото си чула, тя се разкарва и ти се наместваш в освободените неизпрани чаршафи.

# 51
Опитваш се да излезеш с високо вдигната глава, но всъщност си тръгваш тотално разобличена. Противоречиш си през изречение, измисляш нелепи сценарии под маската на загрижеността.
Единственото нещо, което показваш тук, е отчайваща липса на самосъзнание. Първо писа за погледи, докосвания, жестове и как се виждате почти всеки ден, а като те хванаха в издънка, бързо смени плочата на "ама ние никога не сме оставали насаме".
Зрялост не е да се вреш в чужди легла под предтекст, че си "морален полицай".  Зрялост е да имаш достойнство и да си гледаш живота, вместо да слухтиш кой с кого ходи на море и с кого спи.

Последна редакция: пн, 05 окт 2026, 21:38 от Smile_ :)

# 52
Зависи колко ти е скучно. Ако се случи - запиши го и го качи тук, че да се нагледаме и ние на сеир.

# 53
На пръв поглед случая е сложен,но всъщност е прост. Ако познаваш добре този свой близък човек и знаеш,че той държи на нея,трябва да му кажеш. Обаче ако е развейпрах,не му казвай. То и няма смисъл.

# 54
  • here and now
Знам, че искаш да му кажеш. Бъди честна и го направи.
Обаче, моля те сподели после как се развиват нещата.. Сеирджийската ми душица жадува за зрелища Mr. Green Форумът е станал скучен напоследък, пък и не гледам Ергенът тоз сезон, та бих оценила, ако се жертваш за мен Mr. Green

А сега сериозно. Не е твоя работа. Ти не знаеш дали той знае и какво знае. А може така да му харесва...

# 55
  • София
По всичко личи, че твоят съсед също не е особено свестен и честен спрямо половинката си, щом говори, че връзката им има срок на годност и пуска нишани на друга жена (теб). Доста е вероятно самият той да й изневерява. Ти го виждаш като жертва, но може би просто гърнето си е намерило похлупак. Ако решиш му кажи, но е доста вероятно ситуацията да се окаже доста различна от това, което си представяш, както вероятно и последствията.

# 56
Ех преди малко бях готова да ожаля човека как всички знаят, но му веят чаршафите. Но след поста на Лъвица виждам е безсмислено. (Подкрепям поста)
Цялата ситуация е бомба със закъсненител. Цирк.
Ами авторке, заври се между шамарите, щом ти е зор. После ела да разкажеш. То тази ситуация има само едно определение: хвани единия и го удари с другия.

# 57
И тук идва проблемът.
Съвсем случайно разбрах...
... Имам доста сериозни доказателства – чатове, снимки и видеа, на които ясно се виждат нещата. Има и разговори, в които се уговаря как да го лъже и какво да му казва, за да не разбере.
Какво ли щеше да е, ако беше нарочно.
Жените винаги ли научават с толкова подробности случайните неща?

# 58
Клюки, анонимни мейли?! Защо се занимаваш с толкова низки неща? Нито си му толкова близка, нито е твоя работа!
Явно все пак ще кажеш, но ако нямаш доказателства черно на бяло вероятността да си интригант в ситуацията и в очите му е много голяма.

# 59
Значи долу-горе връзката му продължава колкото и приятелството ви? Как така има време за гадже и приятелка? На мен не би ми било приятно някоя да излиза с гаджето ми. Лошо впечатление ми прави и това, че ти освен, ще знаеш подробности около живота на гаджето му ами и ги разпространяваш - колегата ти, после твоя приятелка??? Предполагаемия и любовник пък си снима и праща чатовете с нея насам натам... И при това, че самият той има жена и деца сам да си разпространява авантюрата е малко смахнато. Не рискува ли и жена му да разбере? Май този филм е в твоята глава. Нищо чудно и ти да си изфабрикувала тези чатове.

Последна редакция: вт, 06 окт 2026, 12:03 от ЗЛОДЕИДА

Общи условия

Активация на акаунт