Отговори
# 345
Добро утро на всички Grinning
Аз да се оплача кантарът ми нещо се е смахнал. Претеглих се тази сутрин и бях 51,4. По-късно се теглих и пак бях толкова, малко по-късно пак. Обаче последния път се изтеглих няколко пъти. И всеки път ме показваше все по-малко Shocked Единия път ме показа даже 50,9. И не мога да разбера на какво се дължаха тези колебания, а не бяха хич малки. В крайна сметка от последното теглене бях 51,1 и него си го записах (пак съм - 400 гр.) обаче дали реално съм толкова не ми е ясно.

# 346
моят е електронен. отчита всичко-мазнини, вода и мускулу, на равна повърхност е, не го местя ; меря се всеки ден по едно и също време и пак старият аналогов кантар отчита по-допбре от него. Да не казвам, че тоя боклук ми излезе близо 90лв.
оффф.. Crossing Arms
моя аналоговия вкъщи е кофти работа ако го сложиш на четирите края на стаята може да даде разлика до 4 кг пълен ужас  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 347
Привет от мен. Напоследък нямам време и само чета без да пиша, но продължавам да себоря с проклетите килограми.

Сисинче направо забравих да си затворя устата СТРАХОТНА СИ!

Успех на всички и много много усмивки на кантара.

Замалко да забравя да се похваля, че вече съм 67кг.

# 348
Добро утро и от мен  Hug

Mimival явно двете ще сме лунатички от днес  newsm78 дано устискаме, че вече  smile3511

Моето мишле нещо се разболява и не сме спали цяла нощ, дано не е нещо сериозно, защото ще лудна. Това ни е първото боледуване и съм доста притеснена. За мъжлето моят помага основно в поддръжката на компютъра hahaha, но поне без мен никъде не ходи и си стои в къщи. Много си играе с малката, но бързо му омръзва - хора всякакви Rolling Eyes

Исках да ви кажа, че снощи щях да пукна - толкова ми беше лошо, че имах усещането, че пак съм бременна  preggo/на мен "сутрешното гадене" ми беше нощно Wink/ и установих, че е от вчерашното порядъчно похапване на баница Embarassed, ноооооо КРАЙ, каквото било, било  Crossing Arms

# 349
  • Бг-мама
Уоманитка днес ще си похапвам зелевата супичка и ще докладвам още пия кафе  Laughing
При мен има нещо интересно , две седмици не мърдам от 58 кг ,обаче пък падам на обиколки което ми е много странно  Thinking
И аз искам на лунната ,но днес ще почвам зелевата супа и незнам ако прекъсна за утре дали после отново да я почвам от първи ден newsm78 Някой да ми даде идея .

# 350
Мойта малка мишка се скъсва от плач сега  Cry Баща му , какво да ви кажа като иска помага, като реши - не..опитва се да прави някакви фасони. Везна-мени си мнението и настроението на всеки 5 минути. Сякаш не осъзнава че и аз съм човек и имам нужда от почивка. Все пак да имаш бебе си е работа 24/7. Добре, че е свекито-прекрасна жена страшно много ми помага във всичко. За съжаление в момента нямаме възможност да се изнесем или да си вземем собствено жилище и сме при тях. Мисля си понякога като заживеем отделно какво ще бъде-дали ще си издерем очите (то и аз съм си остър камък де..) или ще има мир и любов??  newsm78
както и да е .. малко офф топик стана

# 351
Галя, същата съм. Няколко дни като прекалявах с храната и аз реших , че съм бременна, толкова тежко ми беше. Чак и тест си правих.Направо се шашнах.

# 352
Уоманитка днес ще си похапвам зелевата супичка и ще докладвам още пия кафе  Laughing
При мен има нещо интересно , две седмици не мърдам от 58 кг ,обаче пък падам на обиколки което ми е много странно  Thinking
И аз искам на лунната ,но днес ще почвам зелевата супа и незнам ако прекъсна за утре дали после отново да я почвам от първи ден newsm78 Някой да ми даде идея .
аз да си кажа че предпочитам на обиколки да свалям мисля че е супер

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 11:10 от мами 73

# 353
Здравейте момичета Hug
аз да кажа, че съм тук и не съм се отказала, но ми е доста натоварено тия дни в работата Rolling Eyes
ще се опитам да попрочета малко Mr. Green

# 354
Галя, същата съм. Няколко дни като прекалявах с храната и аз реших , че съм бременна, толкова тежко ми беше. Чак и тест си правих.Направо се шашнах.

Не съм се сетила за тест, но по принцип няма опсност Praynig

# 355
  • Universe
-ХАЙДЕ НА ДОМАКИНСКИЯТ ФИТНЕС Peace!!! ТОВА Е МОЯТ СТИМУЛ КЪМ ВАС Wink

# 356
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН, МОМИЧЕТА  bouquet  bouquet  bouquet
ДОСЕГА САМО ВИ ЧЕТЯХ, НО СЕГА МИСЛЯ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ ДОКОЛКОТО МОГА  bouquet
АЗ СЪЩО СЕ БОРЯ ЗА ПО-ДОБЪР ИЗГЛЕД, ФИТНЕС, УМЕРЕН РЕЖИМ-Т.Е. ПОВЕЧЕ САЛАТИ И КИСЕЛО МЛЯКО И ПО-МАЛКО ПИЛЕШКО МЕСО, НИКАКВО СЛАДКО, ТЕСТЕНО И МАЗНО.......
ЗА КИЛОГРАМИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МОГА ДА СЪМ МНОГО ТОЧНА, ЗАЩОТО МОЯ КАНТАР ПОКАЗВА 87 #Crazy, НО В МОМЕНТА АЗ СИ ВЛИЗАМ В ДРЕХИ ОТ СТУДЕНТСКИТЕ ГОДИНИ, КОГАТО СЪМ БИЛА ОКОЛО 67-8, ТАКА ЧЕ ПО-СКОРО МОЖЕ-БИ СЪМ НАТАМ ОРИЕНТИРАНА, АЗ ВСЪЩНОСТ ИСКАМ ДА СЪМ ДОВОЛНА ОТ ОГЛЕДАЛОТО КАКВО ЩЕ ПОКАЖЕ, А ПЪК КАНТАРЯ ДА ПОКАЗВА КАКВОТО ИСКА hahaha
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ ОТ МЕН И СТЕ МНОГО СЛАДКИ  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 357
# 358
  • София
благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
само да кажа още нещо за моя смотан кантар, само като го натисна  с един пръст и той мръдва с 20 кг #Crazy отвътре целия друнчи, абе боклук #2gunfire
защото аз наистина съм имала период от 90 кг като ученичка и тогава не можех и да мечтая за дрехите, които нося сега, въпреки че аз искам и още, защото искам и сеганите ми дрехи да са ми широки bowuu
разбира се, умерено- защото ми писна от бързо сваляне и после двойно качване- как отмъщава тоя организъм newsm78
хайде целувки от мен, че много изписах hahaha

# 359
Цитат на: galiq_82
Mimival явно двете ще сме лунатички от днес   дано устискаме, че вече 

Моето мишле нещо се разболява и не сме спали цяла нощ, дано не е нещо сериозно, защото ще лудна. Това ни е първото боледуване и съм доста притеснена. За мъжлето моят помага основно в поддръжката на компютъра , но поне без мен никъде не ходи и си стои в къщи. Много си играе с малката, но бързо му омръзва - хора всякакви

Дано Галичка, аз мислех да почна от сутринта, но си хапнах малко чипс, така че май ще почвам от обяд и дано да удържа 2 дни и да се смили най-накрая и моят кантар.
За мънинкото не се притеснявай толкова, много дечица боледуват в момента, вчера като бяхме на преглед имаше още доста дечица с настинка и грип и Вики е болничка вече 4-ти ден и пие Панадол и вит.С и спи доста неспокойно, върти се по цяла нощ между нас и бълнува и проплаква. 

За мъжа ми- и той не ми помага изобщо в дом. работа, но поне гледа честичко детенцето и излиза само с мен, освен през обедната си почивка, когато ходи на кафе с колегата си.

rali82 добре дошла, тук при нас е весело и се топят килца Laughing, така че мисля че ще ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт