Отговори
# 360
Рали82, добре дошла!! Неусетно с нас ще смъкнеш ти килца! Grinning  bouquet

# 361
  • София
благодаря Hug
виждам колко е забавно, когато мога ще пиша Hug
искам само да кажа - сутринта половин грейпфрут и 50 гр извара (много обичам), а пък и видях, че няма много калории, за обяд-кисело мляко , вечеря- салата-домати и краставици- 100 гр, пилешко филе.
после- фитнес- упражнения и накрая- 30 мин пътечка или колело- ама много уморително след упражненията, ама няма начин- така е по-ефективно Grinning
обаче утре си заминавам за вкъщи, че сестричката ми има бал, там каква ще е с яденето- от сега ми я ясно Embarassed

# 362
Я, това не го знаех за Кауфланд. Трябва да проверя дали и в нашия има такава екстра и да му скачам отгоре смело.
има-в дъното при аптеката и аз скоро разбрах и още не съм ходила, но тези дни отивам

# 363
  • Бг-мама
Айде аз си изядох зелевата супа , не е толкова лоша само дето незнам след няколко пъти да ли ще ми се види пак така  Crazy

# 364
Зечова аз зелевата супа я правих миналата година. В началото нямах нищо против нея. Даже си викам приятна диетка, но след 4-5 ден предпочитах да не ям. Може би на нея това и е едно от неефикасните неща - страшно ти убива апетита. Когато я свърших вече нищо не ми се ядеше... Но не свалих много от нея 2,5 кг ако добре си спомням. Но и аз нямах много от 51,5 станах 49

rali82 привет Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 365
Я, това не го знаех за Кауфланд. Трябва да проверя дали и в нашия има такава екстра и да му скачам отгоре смело.
има-в дъното при аптеката и аз скоро разбрах и още не съм ходила, но тези дни отивам
има също в аптеката на ъгъла на кръстовището на което е магазин нева Simple Smile левче-кефче!  Money

# 366
изобщо не съм запозната стази диета,но ето какво намерих http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm
в табличката отслабването  е зачеркнато  newsm12
Има ли някой вещ по въпроса?
вижте какво е намерила една друга потребителка във връзка с  лунните фази
 излиза че тази седмица ще се сваля трудно
 така че не се отчайвате ако наддадете някой друг грам

# 367
  • София
Ангия, много готин сайт Thinking доста попрочетох. Пише белтъчини и плодове - добре. Сега ям пил. филе и череши Mr. Green

# 368
изобщо не съм запозната стази диета,но ето какво намерих http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm
в табличката отслабването  е зачеркнато  newsm12
Има ли някой вещ по въпроса?
вижте какво е намерила една друга потребителка във връзка с  лунните фази
 излиза че тази седмица ще се сваля трудно
 така че не се отчайвате ако наддадете някой друг грам

Да и аз го видях това снощи и щях да давам линк.Много объркваща работа.Аз да ви кажа сега ще правя лунна за трети път в живота си.Единият път свалих, но беше пълннолуние.Знам че тогава се сваля най-много.Другият път беше друга фаза и не свалих нищо.Сега ще пробвам да видим какво ще излезе.До момента съм на малко шунка с една краставица.

Успех ви желая  bouquet

Рали радвам се да те срещна и тук. HugКак върви с кис.мляко?

# 369
  • София
Крисси, и аз така. Три пъти до сега съм лунувала и свалих само по пълнолуние /другите два пъти - единият път нищо, другият 1 кг но после си го върнах/.
Затова сега ще пропусна и следващият път - на пълнолуние.

# 370
Крисси, и аз така. Три пъти до сега съм лунувала и свалих само по пълнолуние /другите два пъти - единият път нищо, другият 1 кг но после си го върнах/.
Затова сега ще пропусна и следващият път - на пълнолуние.

И аз се чудя.Вече си мисля за момичетата, които свалят и през другите фази че просто е късмет и може би точно тогава се е случило да им се е активирал метаболизма.Ето Мимивал миналия път също не свали.

Галя ти колко смъкна на миналото лунуване?

# 371
  • Бг-мама
Зечова аз зелевата супа я правих миналата година. В началото нямах нищо против нея. Даже си викам приятна диетка, но след 4-5 ден предпочитах да не ям. Може би на нея това и е едно от неефикасните неща - страшно ти убива апетита. Когато я свърших вече нищо не ми се ядеше... Но не свалих много от нея 2,5 кг ако добре си спомням. Но и аз нямах много от 51,5 станах 49

rali82 привет Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сигурна съм че и на мен ще ми опротивее , даже майка ми одеве я опита и ми вика за веднъж става но втори път едвали ще ми се ще да я ям а тя яде всичко и не е въобще капризна  Crazy
Аз имам да свалям 3 кг та се надявам да ги махна с нея и после ще видим как ще ги задържам.

# 372
момичета аз още съм японче миналия път лунувах тоя път ще пропусна днес обяда ми е 2 домата а за довечера 2  kyllmg kyllmg времето е гадно малчо спи така че ще ви изоставя малко и ще си полегна  newsm46 newsm46 newsm46

# 373
  • София
Зечова, и на мен три ми остават, даже два. Но ни напред, ни назад мърдат.
Много трудни.

# 374
Здравейте и от мен   bouquet
Страхотни сте  Joy докато се обърна и схвана, че има нова тема и вие вече сте й врътнали  15 стр.  #Crazy

Аз мисля, че този път ще пропусна лунуването, че не стига, че са празници, ами заминаваме на фирмено-семейна почивка в Арбанаси и хич няма да ми е до гладуване  hahaha
Надявам се да не се върна с някой и друг кг отгоре  Rolling Eyes но каквото дойде  Mr. Green тъкмо по-дълго ще съм сред вас после  Joy

Засега гледам да не зарязвам сутрешните  newsm39jump упражнения и да хапвам по-малки количества  eat и кантара си стои още на 54  goodscale  До морето има време ще доведа нещата докрай  Peace

А да се похваля почнах да си стеснявам все повечко "гащи"  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт