Отговори
# 330
  • София
Добро утро, приятелчета.

Да ви се оплача, спала съм само 3 часа, кофти ми е,  smile3507  newsm46 а чакам всеки момента да ми се обадят за ежедневното търчане по стълбите  running... Най-много да развием волидни мускули на краката, понеже не виждам свлани килца. Дължа да подчертая, че изкушението с Тутку беше мимолетно заради денонощната работа вчера. hit
Това, че лунната диета е утре е направо перфектно, защото сутринта заминавам за Търново... сетете се дали дакато обикалям пеша града ще имам време за хапване:)  newsm03дано издържа... поне веднъж:)

Прекрасен ден желая на всички, гледайте тази кафява мацка и си мислете... Може би все пак не е чак толквоа хубава, а? newsm78 Laughing

# 331
добро утро и от мен  Hug Embarassed
Сисинче много си хубава  Hug всичко ти е изпипано до най-малкия детайл  Heart Eyes
Сега чакаме и другата ни абитуриентка  Flutter
Мойто мъж помага за детето, но си и излиза сам  Crossing Arms понякога много ме дразни, но кота гледам мъжете около мен, моя май най-много помага и ме е срам да му мрънкам много  Rolling Eyes
Добре дошли на новите момичета и успех   bouquet
Аз съм зациклила ужасно, в това време само вътре стоиме и не ми се отразява добре на диетата  Confused поне правя упражнения редовно, белким се стегна  Whistling
Утре е луната да взема и аз да направя една луна  newsm78 досега не съм правила, май ще пробвам.
Да се оправя това гадно време, че ще полудея  #Cussing out
Лек ден

# 332
Добро утро , момичета !   bouquet
Кантара отново се гаври с мен и показва , че съм върнала половин кило .  Twisted Evil
Явно няма да стане с тея измислени от мен режими , ще се наложи да почна някоя диета . И тъй като нещо ми е зачезнал апетита от ядове покрай сесията , ще почна от утре Японското чудо !   food010

# 333
Добро утро, момичета! И аз вече си  мисля че кантара се гаври с мене. Не мога да разбера защо като се кача няколко пъти един след друг може да ми показва различни неща, а като си правя опит и махна някоя тежка дрешка си стои на същите резултати?!?!  smile3515Много ми е странно. Сега седя и се чудя кой е най-верния резултат.  Май ще избера най-ниския показан smile3534 Вашите правят ли такива мизерии????

# 334

До лятото ще станем ей такива smile3534

добро утро, момичета, Hug
аз ще съм доволна и половината път до там да измина до лятото
успешен ден Hug

# 335
добро утро момичета как е настроението времето е гадно не спира да вали  Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella но ще се оправи аз се чувствам много год защото кантара ми показа 64 кг незнам колко е верен ама така се зарадвах че веднага си смених линииката  Party Party Party Party Party Party Party искам да ви кажа нещо интересно за тези които обичат сладко защото аз не съм от тях една моя приятелка се опитваше да свали 5 кг но много обича сладичко и все не става а сега е успяла да свали 3 кг за 1 седмица като на обяд и вечеря е хапвала по 1 КОРНИ и 1 плод та значи които обича сладко и от сладко се отслабва пиша това за почитателките на сладките изкушения при мен няма да се получи затова продължавам на  kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg пожелавам слънчево настроение на всички   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 336
  • София
Вашите правят ли такива мизерии????

Моят прави Tired Но съм му намерила цаката - слагам го винаги на едно и също място. А уж е нов newsm78 Буклук, за 12 лв.
Но намен не ми трябва електронен, че тогава съм луднала, знам си.

# 337
Добро утро, момичета! И аз вече си  мисля че кантара се гаври с мене. Не мога да разбера защо като се кача няколко пъти един след друг може да ми показва различни неща, а като си правя опит и махна някоя тежка дрешка си стои на същите резултати?!?!  smile3515Много ми е странно. Сега седя и се чудя кой е най-верния резултат.  Май ще избера най-ниския показан smile3534 Вашите правят ли такива мизерии????
всички кантари правят мизерии не се ядосваи аз затова всяка събота се меря в Каофланд на електрония пред аптеката тъкмо да съм сигорна а и бележка ми дава и си ги събирам за стимул и отчет

# 338
Я, това не го знаех за Кауфланд. Трябва да проверя дали и в нашия има такава екстра и да му скачам отгоре смело.

# 339
  • У дома... някъде
Здравейте,мацки! Wink
Моя мъж също много помага и домакинската работа и с бебето Party,а за излизането се съобразява с мен Peace.Тази сутрин имам още малко минусче,но не смея още да си сменям линийката,ще изчакам до утре Simple SmileМисля утре да се пробвам на лунната за пръв път да видим дали ще се справя newsm78След малко ще ходя да се гримирам,че на обед сме на бал.
Водка с лед,очакаваме с нетърпение и твоите снимки Peace

# 340
Я, това не го знаех за Кауфланд. Трябва да проверя дали и в нашия има такава екстра и да му скачам отгоре смело.
Тедъ не знам от къде си слънце но в София в кварталите Дружба и Младост има освен теглото измерва височина,индекс мазнина,тегло без мазнини показва нормално тегло според височината и количество мазнини в кг аз направо се пристрастих добре че пазаруваме от събота в събота Blush Blush Blush Blush Blush Blush

# 341
 Flutter Flutter Flutter нашто Сисинче   най -арно бе
 Laughing Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug

# 342
Тедъ не знам от къде си слънце но в София в кварталите Дружба и Младост има освен теглото измерва височина,индекс мазнина,тегло без мазнини показва нормално тегло според височината и количество мазнини в кг аз направо се пристрастих добре че пазаруваме от събота в събота Blush Blush Blush Blush Blush Blush
Пловдив. Ще проверя още тези дни.

# 343
моят е електронен. отчита всичко-мазнини, вода и мускулу, на равна повърхност е, не го местя ; меря се всеки ден по едно и също време и пак старият аналогов кантар отчита по-допбре от него. Да не казвам, че тоя боклук ми излезе близо 90лв.
оффф.. Crossing Arms

# 344
Тедъ Пловдив е голям и хубав град сигорно има даже почти съм убедена

Общи условия

Активация на акаунт