"Движение на българските майки"

• 85 845
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 660
  • на терасата
До Lavender
Моля да видите темата за демографския срив в Дом и семейство
Там се заформи списъче с предложения, които е добре да се изпратят до Президентството, във връзка с последните новини оттам по демографския проблем.
Предполагам, че може да го оформите, както трябва и да го изпратите до г-н Първанов. Пък ще видим и ще се надяваме.
Благодаря

# 661
 Ако нямате нищо против бих помолилада ми пратите- примерно на лични- координати на Павлина. Прочетох горе-долу историята й, и съдбата и много много ме натъжи. Знам, че има много майки в подобно положение, но поне на една от тях бих могла с нещо минимално да помогна. нямам много пари, а и не обичам да давам. преди време помагах на едно майче така, а тя си купуваше цигари с тях. Shocked но например майка много често ми носи мляко от село и то в доста големи количества. нищо не ми пречи да и нося от време на време и да и напазарувам нещо минимално.

# 662
  • sofia
До Lavender
Моля да видите темата за демографския срив в Дом и семейство
Там се заформи списъче с предложения, които е добре да се изпратят до Президентството, във връзка с последните новини оттам по демографския проблем.
Предполагам, че може да го оформите, както трябва и да го изпратите до г-н Първанов. Пък ще видим и ще се надяваме.
Благодаря

ще погледна,но само да ви кажа ,че вчера се изказвахме по тая тема в инфо радио.Досто подробно една от нас обясни какво е положението.

# 663
  • sofia
Ако нямате нищо против бих помолилада ми пратите- примерно на лични- координати на Павлина. Прочетох горе-долу историята й, и съдбата и много много ме натъжи. Знам, че има много майки в подобно положение, но поне на една от тях бих могла с нещо минимално да помогна. нямам много пари, а и не обичам да давам. преди време помагах на едно майче така, а тя си купуваше цигари с тях. Shocked но например майка много често ми носи мляко от село и то в доста големи количества. нищо не ми пречи да и нося от време на време и да и напазарувам нещо минимално.

надявам се Ивет да се свърже с теб и ще ти даде нужното инфо Wink

# 664
  • sofia
Момичета,акцията ще бъде на 29.01 ,неделя,от 11.30 до 12.30ч. в София ленд.

Ще се събират неща за помощното училище в гр.Перник и училището и пансиона за слепи дечица в кв.Надежда.

Ще се събират дрехи и обувки за деца от 6 до 18 год.Има и друго от което се нуждаят,но ще го знаем утре.

# 665
Точно на 29-ти и аз мисля да пътувам евентуално към Слатино и Кочериново.

Почти сме готови със блога на Митко. Поне качихме повечето стихове - 95 на брой, има още 10, които трябва да се качат. Имаме все още работа по дизайна, но основната схема е готова. Ето и адреса:

http://dimmo.dir.bg

# 666
  • sofia

Почти сме готови със блога на Митко. Поне качихме повечето стихове - 95 на брой, има още 10, които трябва да се качат. Имаме все още работа по дизайна, но основната схема е готова. Ето и адреса:

ма,нали е неделя за да дойдеш и тиииииииииии,щтото в събота учите newsm78
Освен това я спрягаме датата отдавна.

кво правим тогава newsm78

# 667
Не знаех Роси, ти нищо не каза за мен... А съботата я променихме, защото е работен ден.
Ще му мисля тогава, може да пътувам на 22-ри тогава. На 29-ти съм в СЛенд.

# 668

ма,нали е неделя за да дойдеш и тиииииииииии,щтото в събота учите newsm78
Освен това я спрягаме датата отдавна.

кво правим тогава newsm78

ох-то винаги все някой няма да може-лошото е,че и аз май се очертавам на работа точно тези почивни дни ooooh!-а после пък ти заминаваш-много тъпо стана-всъщност каде е оповестено за акцията??? щото си мисля ,че пак ще сме си ние -редовните-ако ще е така-елате направо у нас на кафе Hug

# 669
  • sofia
не е оповестявано официално,съгласуваме дата Wink

при мен пътуването ще е края на феруари,но е важно да е удобно за всички.Можем и по-късно newsm78Уикенда след 29..........Примерно на 6.02...........Само подхвърлям дати.

казвайте Simple Smile

# 670
Роси, когато кажеш Hug Аз ще се съобразя с това, което се реши. Трябва да има достатъчно време обаче от обявяването до акцията, за да се подготви народа.

# 671
След малко ще се знае със сигурност датата! Peace

По стечение на обстоятелствата 6.02 може и да отпадне! Tired

Надявам се наистина народът да се подготви, а не само ние както обикновено! Sick
Аз завързах контакти на базара и ще звъня да каня на акцията, само да се разбере датата! Praynig

# 672
  • sofia
Роси, когато кажеш Hug Аз ще се съобразя с това, което се реши. Трябва да има достатъчно време обаче от обявяването до акцията, за да се подготви народа.

не,не,ето и Мариетка не е сигурна.
Затова ще го мислим за уикенда след 29 ти.Това са 4 или 5.02.
Нека изберем датата тук и ще пуснем отделна тема в клюкарника

# 673

не,не,ето и Мариетка не е сигурна.
Затова ще го мислим за уикенда след 29 ти.Това са 4 или 5.02.
Нека изберем датата тук и ще пуснем отделна тема в клюкарника

Ми, айде...4.02. или 5.02.? newsm78

# 674
Момичета, последно - датата е 05.02.2006 г., мястото е София Ленд, часът е 11.30 - 12.30. Ако на някой не му е удобно да каже сега, или ще претендира чак за следващата акция! Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт