"Движение на българските майки"

• 85 917
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 065
Здравеите мили дами,
Аз съм на 29 години не съм нито женена нито имам деца, но искам много да помогна с какното мога за вашата фондация. Мога да помогна с дрехи за момиче на възраст между 15-18 години с някой идей. Работя в такава сфера, че си мисла , че мога да съм Ви полезна. Работя като технолог във фирма която се занимава с добавки и подправки за колбасарите.
Ще се радвам да разбера кога имате среща за да мога да дойда да се срещна с вас и да помогна с каквото мога. Гледах Ви днес по телевизията и от там разбрах за Вас. Защото съгласете се надали аз като човек който не е семеен щях да знам за Вас.
С най- голямото си уважение и поклон пред това което правите искрено ваша Бойка
Ето ми и тел 0888356563 Simple Smile
Мисла, че ще мога да помоля някой от колбасарите за помощ във вид на продукти не обещавам ще направя всичко възможно да помогна на децата

# 1 066
  • При хората, които обичам
Здравейте.
Искам и аз да се включа в организацията за Пловдив. Пък и не само за Пловдив.

П.П. Страхотен филм, страхотни мами.  bouquet

# 1 067
  • При хората, които обичам
Забравих телефона: 0889531834 - Ваня Конзова

# 1 068
Благодаря Роси,
ще последвам съвета ти. Аз също се казвам Росица на каратко Роси:)
Ще ви информирам за всичко направено от мен. Също така ще  се радвам ако ми дадете някакви координати на мами от Варна, които са към фондацията (ако има такива).

# 1 069
http://fdbm.org/
пускам пак сайта тук за улеснение-там има телефоните ни

# 1 070
Отново Ви пиша, но забравих да Ви кажа, че не само аз, но и цялото ми семейство ще помогне с каквото може; Мойта майка баба ми и дядо ми са е взели от такъв дом и тя винаги както и ние ще сме им благосарни. За мен и моят брат други баба и дядо не съществуваха те бяха най- добрите хора на този Сват. Моята братовчедка(първа) също взе преди 9 години дете от такав дом. Знам, че ако не подадеш ръка на тези деца те никога няма да разберат какво означава човешко отношение. Ние не сме толкова богата нация, че да позволяваме да нямаме бъдеще, а то бъдещето на всеки народ всички знаят са децата.
С уважение Бойка Георгиева

# 1 071
Здравейте моми4ета, гледах филмчето - страхотно е. Ужасно много се гордея с това, което правите. Съжалявам, че не мога да се включа в инициативите.
Аз съм от Русе, и сега организирваме събиране на дрешки и други необходими неща за няколко дома в областа. Ще ги копн-а тук за всеки случай, иначе се уговаряме в Русенската темичка.

1. Дом Майка и дете /Дружбите/ деца от 0-3 годинки- Дрехи , играчки, ръкавички, якета. БЕЗ обувки!!!

2. Дом "Надежда"   деца от 3 - 8 годинки - Обувки, чорапи, бельо, дрехи, ученически пособия. Едно от децата сега е 2-ри клас и няма никакви ученически пособия.

3. Дома за деца с увреждания в Брестовица деца 7-18 години - ПОЛОЖЕНИЕТО Е КРИЗИСНО. Децата са с увреждания и лесно чупят и късат. Молят за всичко!

4. Дом за деца "Калина" в с. Стърмен деца 7-18 години - дрехи имат от хората от град Бяла. Искат ако може бельо, обувки, платненки.

6. Дом "Райна Гатева" момичета 7-18 години - това са млади жени  , за тях трябва нещата да са хубавички... децата учат в нормални училища. Искат бельо, обувки, козметика, дрехи и всичко, което всяка от нас би ползвала.

7. Дом "Св. Димитър Басарбовски" - там дава само заето, но мисля, че ще искат същото.

# 1 072
Добре дошли на всички! Hug

Бойче, след мен ти си втората неомъжена и без деца! Радвам се, че си намерих сродна душа! Laughing
Надявам се скоро да се запознаем! Peace

# 1 073
Здравеи Луминоза, радвам се, че съм вторият човек неомъжен който иска да помогне на децата. За мен няма значение дали човек е омъжен или сам важното е дали иска да помогне.
И аз бих се радвала да се запознаем това би било удоволствие за мен Simple Smile

# 1 074
малко офф-(обещавам повече да не спамя Embarassed)-ама "Момичето с големите .....-гледам,че правиш виртуални свалки Stop-аз не спя а бдя-да знаеш"-(тя си знае за кого е)-ревнувам ма жена Joy Mr. Green Joy

# 1 075
Ето и имената на всички, които помогнаха с мартеници. Както обикновено казвам - "Без вашата помощ - нямаше да успеем"! Благодарение на всички вас, деца от над 12 дома в цяла България, ще се закичат с мартеничка!

sona - 60 броя
mamaZ - 30 броя
НИКОЛ -  20 броя
stellina - 30 броя
dezyq - 32 броя
Иренка - 40 броя
taniq77 - 20 броя
lavender - 40 броя
isaikova - 50 броя
4arlin - 143 броя
March - 59 броя
Vasilisa_Umnica и Anda - 102 броя
AnMary - 50 броя
Дуци - 25 броя
Ефросина - 32 броя
mi_sy - 96 броя
мюриел - 20 броя
Дамаянти - 40 броя

Момичета, ако съм допуснала някъде грешка - било то при изписването на ника, или пък при броя на мартениците, моля пишете на лични и ще я поправя! Blush

Още веднъж благодарим за положените усилия и средства!  bouquet

Последна редакция: пн, 27 фев 2006, 07:18 от Luminosa

# 1 076
малко офф-(обещавам повече да не спамя Embarassed)-ама "Момичето с големите .....-гледам,че правиш виртуални свалки Stop-аз не спя а бдя-да знаеш"-(тя си знае за кого е)-ревнувам ма жена Joy Mr. Green Joy

Моля, моля...още преди няколко мои постинга съм споделила с публичното пространство, че ти си жената на сърцето ми! Сашо да му мисли! Laughing

# 1 077
  • sofia
Здравейте.
Искам и аз да се включа в организацията за Пловдив. Пък и не само за Пловдив.

П.П. Страхотен филм, страхотни мами.  bouquet

Vania ,за Пловдив вече писах ,нямаме момиче там.Знаем само ,че в гр.Пловдив не искат нищо,или по-скоро нищо от това,което ние събираме и носим.

Около Пловдив никой не е проверявал домовете за сега Sad

Роси,копвам темата на варненки тук.Те си работят не знам как,не от наше име,но това няма значение.В началото им помогахме с инфо и те се ориентираха сами.Можеш да се свържеш с тях,надявам се да сте полезни заедно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=46443.0

4baby,браво на вас  bouquet
искате ли помощ за нещо?

Айде Весе, и ти се уреди със сродна душа Mr. Green

Бойче,  bouquetза близко бъдеще има някои мероприятия,но не са избистрени и за това ще те пмоля когато можеш да влизаш тук за да държим връзка Wink

# 1 078
Весе,помощното училище в Перник.
Роси, само да ти кажа, че в понеделник (20.02.) колегата на мъжът ми е занесъл телевизора в помощното в Перник.
И още веднъж поздравления за филма!

# 1 079
зДРАВЕЙТЕ БИХ ИКАЛА ДА ПОМОГНА И ДА ДАРЯ ДРЕХИ И ОБУВКИ ,МНОГО СЕ ТРОГНАХ ОТ ФИЛМА ПО БТВ И С РАДОСТ БИХ ВИ СЪТРУДНИЧИЛА ДОРИ САМО И ЗА ПРЕВОЗ НА ДАРЕНИТЕ НЕЩА ДО ДОМОВЕТЕ . СПОКЛОН ПРЕД ВАС И С РАДОСТ БИХ СЕ ЗАПОЗНАЛА СЪС ТАКИВА ДОСТОЙНИ БЪЛГАРКИ

Общи условия

Активация на акаунт