Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 102
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Честито Гери желая ви много семейно щастие,любов и най-прекрасното бебе.

# 106
  • welcome to the Jungle
4oko25, честит рожден ден! От здраве да не се оттървеш, да си най-щастливата съпруга, майка и приятелка!!
Госпожо Касабова-Иванова! От сърце Ви желая дълъг семеен живот, изпълнен с много радост, любов, приятни емоции и вярност!

Аз съм тук  Heart Eyes и бъзик-бъзик, ама май първите ще станат последни  Rolling Eyes.
Нямам ни порив, ни намек за раждане  Nerd ... а и не мога нещо да включа на вълна "родилен дом".
Днес пак обикаляхме с мъжа ми и баща ми из Горублене за кола. Баща ми си търси джип, аз комби, а накрая малкия Огнян намаза нова акумулаторна джпика от МЕТРО. Мъжът ми цъка с уста и вика, егати!! 500 лв за такава джипка, а хората слънчева жигулка си купуват за тези пари  Crazy.

После на Горублене докопахме някакъв търгаш - предложи не лоша колица за мен, ама  Thinking, сигурно от тук до морето и обратно нямаше да намеря днес такъв невероятен циганин. Леле, мамааааоооо, на тоя и семки да му се даде да продава, ще ги брои в пакетчето колко са и ще си прибира тия дето са в повече  Joy. Торбата с лъжите за колата му беше закачена през рамо и само бъркаше и вадеше невероятни цифри за ремонти, които е правил по колата си, за "перфектната й поддръжка", а ние просто си бяхме забравили кънките, та да ни запарзаля как си трябва  Joy Joy Joy

На всичкото отгоре беше тръгнал да ме замеря с лъжите си баш мен по погрешка  smile3532, дето за ауди, за двигатели, модели, тънкости и какво ли не мога да му говоря   umnikuu поне една седмица без да спирам beer (щот грам не подозира, че с клуба на ауди в България имам нещо общо вече повече от 4 години).
 Та пазарлъка тръгна и в един момент доволни, спазарили колата и му звъним да я докара до майсторите ни да я прегледат и тоя ХОП! 100 кинта отгоре за докарването  smile3517 smile3538. Говоря за сумарно 50 км при разход за колата 2-3 литра дизел, демек 4-6 лв  newsm19

Малеееей, в един момент се питах дали случайно Кристи`с или Сотби не са купили точно тази автокъща с невероятно ценни и антични модели коли, чията стойност се определя по неведоми пътища и е пряко свързана с някои основни икономически индекси  Grinning tooth по международните пазари.
Отделно офертата важала само за днес, от утре скачала отново  smile3555.
Ей така ако се продава автомобил, след 50 години ще има историческа стойност и ще може даже и повече да му вземе  dont

ТА се вкарах днес в такива емоции, че здраве му кажи  amiiii, чак забравих за бебока. А народът край мен звъни ли звъни да пита за бебето, а аз за коли им говоря  pletka. Луда работа  yesyes, ама отвътре ми идва  reverance.

Стискам палци на всички запътили се към родилния дом тези дни   bouquet.

# 107
Честито на Гери - или вече г-жа Касабова - Иванова!!!    dancing

Бъдете много щастливи и винаги влюбени един в друг  loveuuu

# 108
  • Варна
димитрианче, страшно ме кефи хуморът ти!  Joy аз досега наливах в главата на една бивша яйцеклетка задачи по математика, щото с тия подпухнали ръце само за това ставам.

чоко, честит рожден ден! прекрасна възраст, прекрасно да си я изживееш! много обич и щастие ти желая! newsm59

гери, честита сватба, чакам снимки! много да се обичате, да споделяте безброй щастливи мигове и да си прощавате дребните грешки!

Лъвичке ,къде го намери тоя екземпляр! дано успеете да купите колата навреме. аз похвалих ли се, че от вчера имам количка Чико Кортина. хубаво е като има кой да прави скъпи подаръци. дано количката се окаже успешна. приятна вечер на всички!

# 109
Нещо съм се начумерила,защото ме праскат едни предменструлани болки и по навик си галя яйчниците и си чакам месечното послание,а вместо него голямата ми бивша яйцеклетка се дупи ревниво,напомняйки ми че вътре няма място и за нея, камо ли за друг...ех,тези деца...кога порастнаха така Wink
Joy Joy Joy Шегаджийка! Ти приготви ли си багажа!Днес една позната ми каза че родила когато си приготвила багажа,настроила се да ражда и казала"Днес ще родя!" Какви хора и аз ако можех така,ама честно да си кажа харесвам датата 27май или 2 юни! Правя си заявка за една от двете дати, нищо че краката ми са отекли малко в повечко Wink като бухнало тесто  Laughing Честито на Гери   bouquet пожелавам ти само щастливи мигове да имате двамата със съпруга си и малкото бебче!Честито на 4око25 да си ни жива и здрава, Пожелавам ти да родиш едно сладко здраво беб4е!    bouquet

# 110
  • welcome to the Jungle

Лъвичке ,къде го намери тоя екземпляр! дано успеете да купите колата навреме. аз похвалих ли се, че от вчера имам количка Чико Кортина. хубаво е като има кой да прави скъпи подаръци. дано количката се окаже успешна. приятна вечер на всички!

Този рядък вид, близък сродник на австралопитека, го намерихме в центъра на най-голямата автоборсаджийница на София  Joy.Ама па как го целнахме, беше си като 6ца от тотото  hahaha.
За кола - нямаме зор спешен НИКАКЪВ  Sunglasses - аз си имам, мъжа ми си има, баща ми има 2, та без кола няма да останем. Зорът е, дорде не съм влязла в кърмачески ритъм "на 3 часа строй се -преброй се" да си начешам крастата и да потърся и аз за себе си следващото ми превозно средство. А че колите няма да свършат и ще има и по-хубави, това и на оня от Горублене и на нероденото ми бебе е известно  Mr. Green.

Относно Кортината - имам една пирятелка с Кортина и мога само да кажа, че е супер количка. Ползва я вече година и половина по отвратителните ни квартални улици и  количката си изглежда и върви чудесно. Blush. Като казвам отвратителни, брой, че почти не говоря за улици и тротоари  Mr. Green
Та, подаръкът е чудесен и със здраве да си го ползваш ти и бебето   bouquet

# 111

newsm51 Mила госпожо Касабова- Иванова, честито Ви бракуване!!  smile3525
Дълги години на щастие и търпимост, на здраве и разбирателство!
Да се обичате и да се спогаждате!

4око25, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила! Жива, здрава, дива и щастлива!!   bouquet

Казакова, Валентин е разкошен, пу-пу, грозно бебе, пу!

А да ви кажа и аз проспах целия ден... пак  Embarassed Единственото полезно нещо, което направих, е че ходих пак да мерят тоновете на бебо (по молба на доктора), всичко супер, дори разбрах от сестрата, че в секцио се влизало по нощница, без сутиен, гащи и чорапи  Joy Че какво им пречат чорапите бре, не мога да схвана  newsm78?!
Лъвичке, ти ако не се вкараш в ситуация, няма кой просто  Hug Незнам къде ги намираш тия чудеса на природата  Joy
Lilibon, количката е наистина прекрасна, Лъвичката не преувеличава, моя приятелка я кара вече шести месец, аз също я побутах в Южния парк, върви навсякъде, като танк е, и е много удобна и широка. Честита да ти е и очакваме снимки, дали е синия модел, или червения? Иначе за кошницата за кола, тя на Кортината си е много добра според мен и хич не ми се струва и необходимо да изравняваш гръбчето. Абе в крайна сметка то бебето ще си каже дали му е добре вътре  Mr. Green
Ох сега се мобилизирам, че трябва да се въведа в ред на определени места за доктора другата седмица, а как ще стане с тоя корем....  newsm78 май къде по памет, къде с огледало  Joy не ми се мисли просто  ooooh!

# 112
  • welcome to the Jungle
Ох сега се мобилизирам, че трябва да се въведа в ред на определени места за доктора другата седмица, а как ще стане с тоя корем....  newsm78 май къде по памет, къде с огледало  Joy не ми се мисли просто  ooooh!

Кетка, хващай едно Глидалци и смело напред  Mr. Green!
Аз същото като теб се питам - как ша са изфризирам, та чак да блесна даже  Mr. Green, щото за теб секцио, ма за мен ше си е живо разкекерчване. И за разлика от друг път, когато в очите  ме гледат познати и непознати хора, ся всеки от онез, с белите престилки, ша го интересува какво е полУжението, находящо се между левия и десния ми палец на крачетата  Shocked... та кат почне едно гледане, пипане, ровене  Tired, остава и нещо да пробожда иначе фините докторски гумени ръкавички  Mr. Green.

# 113
Здравейте на всички мамета.Не съм писала от доста време , често ви чета а вече сме си имали и бебенцааа.Честито на всички мами ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО МНОГО ДА ГИ РАДВАТ.Аз още не съм се разраждала на консултацията на 21.05 доки каза че бебока е разположен вече за раждане каза нещо в началото на канала и че до края на месеца ще се роди т.е. няма да чака 4.06 .Почва да ме е шубе само се ослушвам за болки.Някой може ли да ми каже ако си с някакво разкритие малко напр.2-3см усеща ли го?мен не са ме гледали за разкритие ,но когато бебо ритне го усещам много ниско да не кажа отдолу.и още понякога ме обливат горещи вълни а нито тапа е падала нито води са текли,те първият път там ги спукаха но и каката ми закъсня със седмица ,а сега май не ще дочакаме термин. Момичета   накрая консултациите не са ли всяка седмица ,а моята докторка ме вика чак на 1.06 .Притеснявам се т.к.реших да раждам в Сливен а той е на 30-тина км кога да тръгна ,на колко минутни болки ,ако отида по рано да не се окаже фалшива тревога и да ме смъмрят че не ми е и първо раждане...Честно да си кажа тази вечер не ми е особено комфортно май ме наболя коремчето на два -три пъти и пак ми става горещо ...но ще видим .Айде чао за сега и ще пиша пак .Лека вечер на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 114
ЧЕСТИТО НА Г-ЖА ГЕРИ КАСАБОВА-ИВАНОВА.Пожелавам дълъг семеен живот много детски смях да изпълни вашият дом. newsm51 Heart Eyes
Честит Рожден ден на 4око 25 да си жива и здрава и много късмет  [/b]  bouquet   nbirthday

# 115
 ЧЕСТИТО, ГЕРИ!!!!   Flowers Bouquet ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ БЕЗОБЛАЧНО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА !!!newsm51  married Two Hearts

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, 4oko25!!!    bdbaloni КАКВА ПРЕКРАСНА ВЪЗРАСТ!    Nature Sun With Face ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И НАЙ-СЛАДКИЯ БЕБЕШОР!!!   Two Hearts  ylinfant

ПРЕКРАСЕН СИН НА ПЪРЛЕВА, БРАВО!!! newsm10  love001 smile3501

# 116
Честит рожден ден,4oko25 !!!Не ми стана ясно защо се пишеш 25 като си такава младичка,ама за тва ти избрах оранжево-цветът на зрелостта,а покрай нея и всички дивиденти-пари,власт,слава...пък защо не и здраве,щастие и хубаво бебе Wink
[харесвам датата 27май или 2 юни!
Тц,на 2ри юни има стряскащи сирени.Само заради тях съм се отказала от тази дата,иначе за да е пълна иронията на 2ри рожден ден има свекъра,а на 3ти свекървата,така че аз смятам да пренося,ама тая жена готви супер вкусно и не си заслужава да се изпуска...
Пък и торти ще има (други,имам предвид, освен мен)...а като си говорим за торти...Gery_baby ,твоята направо ме размечта...
Да ви е честита сватбата!Да са ви все пълни сърцата,пък и ръцете на господин Иванов-Касабов Wink В това число-препоръчвам ви да не консумирате първата брачна нощ...да не стане прекалено буквално поговорката "днеска сватба,утре-рожба"
Аз си мислех,че ние малко закъсняхме със сватбата,а то имало и по-модерни от нас Grinning ...в това число така ме хваната брачната рутина,че забравих че вчера навършихме един месец от сватбата...поне не съм само аз Party
Lioness ,твоят нероден джентълмен стои в корема ти,защото знае че като се роди ще го заведеш на пазар за коли чак след 18 години...
Lilibon , hahaha тва как ми напомня майка ми.Тя също близнак по произход и ми набутваше в главата математика и кво ли още не,та сега седя в края на девети месец и чертая студентски проекти,за да завърша с отличен и тоя семестър.Не че това каква съм отличничка ще има значение за някой работодател в родината...ма кат ще го правя,поне да е перфектно... Simple Smile

Ох,тоя Вальо вярно пленително същество...пу,да е все така силен,здрав и красив

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 20:16 от dimitriana

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧОКО25  bdbaloni ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ЕДНО ПРЕКРАСНО И ЗДРАВО БЕБЧЕ СКОРО ДА ГУШКАШ   bouquet

Много ви благодаря за хубавите пожелания  Hug Винаги съм искала да се омъжа май месец и ето, че мечтите ми се сбъднаха. Лошото е, че ще пропуснем медения месец, но не мисля, че уместно с тези болки които ме мъчат от няколко дни да ходя където и да било Crazy.

Честито бебче Никола и на Елз да ви е жив и здрав и много да ви радва  bouquet. На Диди да са и честити двете принцески, то близнаците са си голямо изпитание за младите родители, но са и двойно щастие  bouquet

# 118
  • В сърцето на ММ
Честит рожден ден на Чоко 25!Дано в най-скоро време да получиш най-прекрасния подарък newsm30!
Честито и на Gery Baby за бракуването!Да сте щастливи заедно поне 100 години!   bouquet
Днес очаквах нови бебчета,но може би ще стартират от началото на новата седмица.
Лилибон,и на мен ми се струва,че тия кошници за кола са много "поседнали'.Не мога да си представя как на бебето ще му е удобно да стои там отначало.Ако някой има снимков материал с новородено в такава кошничка,нека покаже. newsm78
Лека вечер-доколкото може да лека.Поне аз ходя до WC-то точно на час,така че нощта ми е ад,та гледам да подремна през деня. Tired

# 119
  • София
ЧЕСТИЧ РОЖДЕН ДЕН ЧОКО 25, да си жива и здрава, леко раждане и едно красиво и здраво бебче.  smile3510

Адашке, честита свадба, дълъг и щастлив семеен живот, да се радвате на пра-пра внуци.  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт