Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какво представлява спиналната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение включват усещането за болка преди, по време и след раждането при нормално раждане, докато при цезарово сечение болката обикновено се усеща само след раждането. Освен това, цезаровото сечение е хирургична процедура с потенциални рискове и ограничения за бъдещи бременности, докато нормалното раждане е естествен процес.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какво представлява спиналната анестезия?
-
Какви са основните разлики между епидуралната и спиналната анестезия?
-
Какво е разкритието по време на бременност?
и бъзик-бъзик, ама май първите ще станат последни
.
... а и не мога нещо да включа на вълна "родилен дом".
.
, сигурно от тук до морето и обратно нямаше да намеря днес такъв невероятен циганин. Леле, мамааааоооо, на тоя и семки да му се даде да продава, ще ги брои в пакетчето колко са и ще си прибира тия дето са в повече
. Торбата с лъжите за колата му беше закачена през рамо и само бъркаше и вадеше невероятни цифри за ремонти, които е правил по колата си, за "перфектната й поддръжка", а ние просто си бяхме забравили кънките, та да ни запарзаля как си трябва
, дето за ауди, за двигатели, модели, тънкости и какво ли не мога да му говоря
поне една седмица без да спирам
(щот грам не подозира, че с клуба на ауди в България имам нещо общо вече повече от 4 години).
. Говоря за сумарно 50 км при разход за колата 2-3 литра дизел, демек 4-6 лв 
по международните пазари.
.
, чак забравих за бебока. А народът край мен звъни ли звъни да пита за бебето, а аз за коли им говоря
. Луда работа
, ама отвътре ми идва
.
.

.
- аз си имам, мъжа ми си има, баща ми има 2, та без кола няма да останем. Зорът е, дорде не съм влязла в кърмачески ритъм "на 3 часа строй се -преброй се" да си начешам крастата и да потърся и аз за себе си следващото ми превозно средство. А че колите няма да свършат и ще има и по-хубави, това и на оня от Горублене и на нероденото ми бебе е известно
. Като казвам отвратителни, брой, че почти не говоря за улици и тротоари
Mила госпожо Касабова- Иванова, честито Ви бракуване!! 
?!
Незнам къде ги намираш тия чудеса на природата
, остава и нещо да пробожда иначе фините докторски гумени ръкавички

!