Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 091
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен! Загубих се няколко дни ,че нямах нет ,а доставчиците само ни лъгаха след 2 часа та 3 дни за  #2gunfire са. Благодаря за поздравите за рожденния ми ден   Hug Кики със закъснение ,но и Емчо да ти е жив и здрав,да е едно много щастливо дете! Честито на мама Диди да и са живи и здрави слънцата и много да ги радват! На Елз и съпругът и ,много щастие с малкия Никола.Честито завръщане на Парлева bouquet!Добре дошла на Гери80  Hug Май майските бебета ще се увеличават още  Laughing ,сега аз да си кажа моята бебка ще е с буквата "д" за статистиката  Laughing и ще раждам със секцио другата седмица,но точно на финала ми откриха бактерии в урината  и съм бясна   #Cussing out незнам това дали ще се отрази на беба ,в понеделник ще е готова и стерилната урина и ще знам повече. Цялата бременност изкарах със страхотни резултати и на финала се изложихме  #Crazy та чак д-ра ми не повярва и ми назначи два пъти обикновенна и една стерилна ,дано всичко е наред и другата седмица ще си гушам беба. Добре си дошла Хепиуомън и теб си те мислихме докато те нямаше  Hug добре е ,че сте добре,стискай още имаш време  Peace

# 91
  • Варна
Хелоу и честит празник на всички!

Лилибон, още ли си на линия  Crazy
Честити кошарки на другите варненки! Ycu, струвало си е чакането  Grinning

Аз цял ден нямах нет и сега ще дочета какво сте изписали.

# 92
Здравейте мамчета,
Честит празник на всички, smile3529 smile3529 smile3529
Как сте днес

# 93
  • Варна
На линия съм, споко. При количеството интернет-маниаци, които живеят в къщата ми, няма шанс новината да не стигне бързо до форума.  Mr. Green

Днес свекър ми ме изненада с количка. Купил ми е Чико - Кортина дуо, сега е паркирана насред хола с поредното плюшено животинче, пристегнато в седалката. А аз съм се отдала на размисли как да изравня извивката на столчето за кола, че да не е толкова сгънато малкото в началото.

Иначе днес намерих тая борса "Мечо Пух", мерси за инфото! Наистина много сладки чорапки! Взех, че купих и два чифта памучни гащички, ако реша да го държа без памперс в жегите, да имам какво да му нахлузя. Нали доста мамита от априлките и май-ките се оплакват от сериозно зачервени дупета, може да се наложи да постоим и ние без памперс.

Каката ми се завърна от плажа с тъмночервени бузи и обувки с висок ток? ... Приятелката й била с тях на манифестацията, краката й отекли и се протрили и моята й дала чехлите си, че да може да се прибере на два крака.  Simple Smile Ех, тийнейджърски неволи...  Simple Smile

Пикола, при вас е наистина ад. Тук беше "само" 26 градуса ярко слънце.  sun

# 94
Добро утро на всички!
Да ви опиша какво ми беше тия дни-не мога!Спярха ми нета,а като ги знам близнаците какви са нетърпеливи и само предполагам колко вече сте народили.
Е,не съм била далеч от истината:
Честито на мама Диди за двете и близначки,макар и майски!Да са живи,здрави,неразделни и много весели!
Честит Никола и на мама Елз!Да са много щастливи цялото семейство и само хубави страхове занапред.Вчера я успокоявах,сега ще я чакам тя да успокоява мен Wink
Ketkata ,сладурче,голям кеф тва с професиите!Можем да обменим опит как да ни е по-лесно с половинките.Въпреки че вие психолозите май си ги знаете тия неща. Wink

Иначе едно бързо отчетче:
Преди няколко дни ме хванаха едни безболезнени контракции,имах и 3-4 болезнени.То това заради лекарката,щото много ме спече с нейните медицински заключения-водите ми намалявали,бебето не било в таза,малко (2600) и било,всички изследвания и тонове супер,ма аз нямам разкритие и за капак-плацентата ми била ниско.
Ама че кусури!
Сигурна съм че баба ми,майка ми и леля ми същите бременности са карали,ма тях кат не е имало кой да ги стресне и са взели че родили...та и са забравили даже...
Като ми мина стреса и легнах да поспя ... и така почти седмица вече-то вали,аз спя...и потоп да е...не мога да потъна с тоя корем...
Спяха и контракции и бебето не ме малтретира вече,само мързеливо помръдва да ме събуди за ядене или пишкане .После директно пак в леглото,а уж имам един проект да правя,ма ще е след като се наспя тия дни.Иначе не чувствам никакви признаци за раждане,ни тапи,ни контракции болезнани,само дето се сглобявам при всяко въртене и ставане,ама то това винаги е било при дъжд...
Ооо,сега като хапнах и се отчетох,така ми се приспа...

# 95
Днес голямо затишие в темата  Thinking Да не е пред буря от бебета  Laughing

# 96
Здавейте момичета!
Докато ни заливаше дъжд сега е голяма жега.Чудеш се къде да се скриеш от тази жега.
Радвам се че при Хапиуомън нещата са се стабилизирали.
Казакова малкия Вальо е много сладичък.Още веднъж ти пожелавам да ти жив и здрав.И като порасне да те слушка много.
Кетка ще стикаме палци при теб всичко да мине добре.
Момичета,бях споменала че доки ми каза че имам разкритие от 2см и от тогава цялото семейство сме в очакване.Някоя мама беше казала че имала приятелка която била така цяла седмица.А аз вече незнам какво да правя.Имам едно такова като бяло течение само че прозрачно.И всеки път го усещам как си тече.Иначе майка ми,свекърва ми и мъжът ми са много притеснени и в голямото очакване.А аз се старая да съм спокойна.
Е пожелавам ви лек ден и приятен уикенд.

# 97
Здравеите момичета.Лятото наближава , като гледам каква жега е отвън. Как сте днес? Аз съм добре , но малко ме е страх от прегледа , който ми предстой в понеделник, защото очаквам тогава да разбере дали ще раждам нормално или секцио. Малко ме е страх от операция и искам да си родя нормално , но ако е едър плода , както казва лекарката и пъпната му връв е около вратлето , няма какво да му мисля - насрочваме дата и готово. Има ли някой с подобен на моя случай  или съм си само аз с такъв проблем? В понеделник съм в 11,30 часа при лекарката и ще рапортувам какво е санало. Чао на всички от мен.

# 98
Здравейте ,момичета ,ама къде сте днес?  newsm78 Рени опитай се поне ти да запазиш спокойствие,разбирам те какво е около теб и при мен е така,проверяват ме по няколко пъти на ден какво правя и къде съм ,да ти писне от притеснени хора.  Confused Трапезица, и аз в понеделник съм за последно ,но при мен твърдо се потвърди ,че ще съм секцио ,заради очите ми ,очния ми д-р беше категоричен и не ми остана друго освен да се примиря ,а виж при теб ще е заради бебо ,така ,че те са най- важни ,смело и това си е каквото му дойде  Peace Аз предполагам ,че още вторник ще ми е секциото ,защото д-ра ме записа втора ,но иска да види резултатите от изследванията в понеделник и ще каже със сигурност,но понеже и водите ми намалявали ,мисля ,че ще остане 29.05 като вариант.  Thinking Но вече съм за ,след като нямам избор не ми остава нищо друго освен да слушкам  Laughing Чао засега и дано се повключите повечко ,че тогава ми е най-забавно ,а ми остава малко докато влезна в б-цата и ще ми липсвате .  Wink

# 99
Абе ние с вас в една и съща държава ли живеем?Тук в Младост само вали.Или аз пак съм проспала хубавото време... Confused
тогава да разбере дали ще раждам нормално или секцио.
Да ти кажа май повечето от нас все такива ни ги говорят,кога бебето е много голямо,кога  им е прекалено малко,кога тазът им се струвал тесен,а пък аз с моите перфектни мерки 100/100/100 даже не ме премериха...хвърлиха едно око и казаха че и напречно мога да го родя бебето.Ми ако по случайност не бях надарена с голямо дупе,друг таз ли щях да имам?
Пък и не разбирам как може една жена да носи бебе,което не може да изкара по нормален начин.Например свекървата е родила първият си син 4,200 кг,а женицата няма и 1,60 м височина...като не са имали ехографи '74та година кой да и каже,че бебето и е голямо?
Просто секциото се плаща повечко от касата...Ако бях на твое място щях да дам малко парички и да се посъветвам и с друг специалист за размера на бебето.
И все пак ако така е по-доре за теб и бебешока,няма страшно...хората си правят операции и без толкова хубави последици...
Нещо съм се начумерила,защото ме праскат едни предменструлани болки и по навик си галя яйчниците и си чакам месечното послание,а вместо него голямата ми бивша яйцеклетка се дупи ревниво,напомняйки ми че вътре няма място и за нея, камо ли за друг...ех,тези деца...кога порастнаха така Wink

# 100
рени82 не се притеснявай за разкриетието аз вече 12ти ден съм с разкритие и то 4-5см,и паднала запушалка,и аз и семейството ми също сме в голямо очаване,но явно ще е когато бебо си реши да си излиза.Това течение което казваш че имаш е възможно да ти е запушалката,но не се плаши в това няма нищо страшно,докато бях в болницата разучих че докато водите на бебо са достатъчни и бистри,и тоновете му да добри и усещаш движенията му няма нищо страшно,просто си приготви багажа и си чакай спокойно.

# 101
  • Варна
Здрасти, мамчета!

Нямах време вчера да надникна във форума, а днес пък нямах нет до сега. Мислех, че ще ме очакват още хубави новини, но .......... може би по-късно  Grinning. Ей, хепиуомън добре си се завърнала, бяхме се притеснили за теб! Че то ти половината раждане си го минала  Grinning. Казват, че първите 4-5 см разкритие били най-трудните.
Аз го ударих на разходки в това слънчево време и резултатът е изгоряла на ръкави и деколте текезесарка, демек аз  Mr. Green. Само да ме видите каква картинка съм. Силно се надявам и тази госпожица да няма моята бяла кожа, че какви грижи ще ме чакат ..... Като ви чета май аз съм една от малкото, на които вече им се ражда. Тия оттекли крака и този тумбак вече взеха да ми дотежават. Утре ще ходя на консултации и с нетърпение чакам да разбера какво ще кажат.

Хайде чао за сега. Отивам да гледам снимките   bouquet.

# 102
Здравийте момичета днес имам празник ставам на 23 години да ви почерпя малко,но от сърце.  Wine Glass  cook

# 103
Да си жива и здрава 4око и само радост в живота ти!   bouquet Да си родиш здраво и хубаво бебче ,лесно и безпроблемно,и много ,много любов! И весел празник!  newsm59

# 104
Здравейте момичета устисках до вчера и вече с гордост мога да ви се похваля, че станах госпожа Касабова- Иванова Two Hearts Two Hearts Two Hearts

А сега отивам да изчета какво сте писали, че както може да се досетите последните няколко дни не съм сядала и за минута пред PC-то newsm51.

Общи условия

Активация на акаунт