Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 080
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, бъдещи мами!
Имам една огромна молба към вас за съдействие!
Имам час за фетална морфорогия при д-р Димитрова от Мед.център "Фемина" за 01.06. от 16.30 часа, но се оказа, че в този ден трябва да присъствам на важно откриване.
Горещата ми молба е, ако е удобно на някоя от вас със записан час в периода 30.05. - 05.06. включително, независимо за кой ден и час става въпрос, да си разменим часовете. Може да ми пишете и на лични.
Предварително благодаря на всички, които биха проявили разбиране!
Лек и успешен ден!

# 76
Привет на любимите ми сладурки!
Ихааа, два дни бях без интернет и какво да видя? Бебооооциии, муцка!  Hug
Диди, Елз, да са ви живи и здрави фъстъците! Да сте щастливи и спокойни!   Hug

deni-k, миличка, хайде да те водим тия дни на разходка, искаш ли? Не ми харесва да има самотни софийски мамчета наоколо..
Ели4ко, за киното, аз го отказах в 6тия месец, щото установих, че бебо хич не се кефи от силния звук в кино Арена (чак се изплаших). Та просто за  мнение...
Краси, честит ти рожденик, макар и на патерица  Hug дано тортата е била толкова вкусна, колкото изглежда  eat
Радвам се, че темичката ни започва 100% оптимистично, че операцията на Иво е минала добре, че мамите държат фронта, къде с тапи, къде без, че не съм единствената, дето реве и се нерви без причина, и че светът е пълен с разкошни, разбиращи, подкрепящи и търпеливи бъдещи татковци (макар че почвам да подозирам моичкия, че си води тайно сметка, за да ми го върне тъпкано  Sick).
За да се отчета и аз - не съм качила нито грам от 2 седмици, но бебо е минало 3кг (как стават тия работи  newsm78), настанило се е в родовия канал (макар че това нямаше нужда да ми го казва лекар, усещанията са просто  #Crazy), екватора ми е минал метър  bowuu, и обещах днес на доктора, дето ще ни ражда, да стискам здраво през празниците, щото отивал в провинцията и да не ме мислел  Joy Иначе тоновете ни днес пак са супер  Peace, ЕКГ-то ми и то (след като апарата благоволи да се сработи с мен), дадох кръв колкото за целия китайски народ (да ги питам за какво им е), а раждането щяло да е със спинална упойка, но съм "щяла да усещам като ме побутнели"  newsm78 - сори, но за мен това си е чиста епидурална, нали уж спиналната 'те отрязва'?? Пак се оказва, че докторите ни обясняват като на блондинки  Joy Та момичета, в понеделник в 9:00 се изтъпанчвам в Майчин дом с вързопче на рамо и през някой от следващите дни.. таткото има инструкции като изтрезнее да ви информира  hahaha
От мен толкоз, че напират да ми вземат лаптопа  Hug

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 20:33 от Ketkata

# 77
Здавейте мамчета вече имам кошара и чакам с нетърпение таткото да я сглоби! Емоциите големи оказа се че специялно за мен има една кошара която била малко по различна водела се лукс, но на мен ми я продадоха по ефтино като другите кошари! И тази жена която ме разочарова предния път се оказа дефакто шефка и каза че ми прави 5 % отстъпка ако си закупя от тяхния магазин количка  Wink Е ко да ви кажа!Турнала съм една снимка в ремонта докато таткото се пъни! При пълен вид ще я снимам пак  Simple Smile много се радвам! А за мамчетата дето са зараждали!Я по леко то нии първите последни ще останем накрая!

# 78
Турнала съм една снимка в ремонта докато таткото се пъни! При пълен вид ще я снимам пак  Simple Smile
Малеее, уси, за пръв път виждам татко и упътване на едно и също място!  #Crazy Shocked

# 79
хахахаха  Joy Joy Joy Това упътване се погледна за малко и се каза "Аве Жена за тез турци друг език няма ли? Аз нищо не им разбирам! Ще направя нещата както идват естествено"

# 80
  • Варна
Днес бях на преглед. Юнакът е вече 3 кг. и добре се е настанил. Докторката каза, че всичко е много добре и трябва просто да си чакам контракциите.

Доки ми каза че са ми са редуцирали околоплодните води и не ми стана ясно какво означава, някои да има понятие?

Момичета да ви се похваля и аз вече имам кошарка. Днес с таткото обиколихме магазините и се спряхме на един модел и я купихме. Ще си я вземем в понеделник, защото тогава ще имаме транспорт, заедно с матрачето. А също така имаме и голям матрак за спалнята.
По този повод направихме една голяма разходка, която завърши с една малка бира, която ми доиде много добре.

Честито на новите родители, да са им живи и здрави бебчетата.

# 81
Здравейте момичета много радостни новини докато ме е нямало,браво на вас.Честито на ELZ да и е живо и здраво бебчето,също и честито на Диди много да я радват двете принцески. HugПри мен пак имаше малко препядствия вдигнах кръвно и ме взеха в болница на лечение  ooooh! направиха ми изследвания и се оказа ,че всичките ми проблеми идват от бъбреците сега ми бият инжекции някакъв антибиотик и вече сън много по-добре даже и отоците на краката значително ми намаляха задържала съм водичка,но се радвам,че поне бебето е добре  Praynig .Вече нямам търпение да раждам,но пък ме е и страх,дано всички да сме добре и да имаме живи и здрави бебета,айде лека ви нощт.

# 82
  • София
 Момичета посъветвайте ме какво матраче е най-добре да вземем, е разбира се да не е безумно скъпо.
 Ycu, честита кошарка  Simple Smile

Цитат на: Ketkata l
[color=navy
За да се отчета и аз - не съм качила нито грам от 2 седмици, но бебо е минало 3кг (как стават тия работи  newsm78)

И аз се мерих преди няколко дена и за 2 седмици съм качила съвсем малко, което ме радва, а в началото всички ме стряскаха, че в 9 месец се пълнеело най-много.
Някоя от вас ще ражда ли в Св.София?

# 83
  • Варна
ycu и mileidi - честити ви креватчета! варненските бебчета нещо бързо взеха да се обзавеждат.  Simple Smile Ама да си постоят още малко във водните легла, че после - уф, ще спят на по-твърдо.  Simple Smile

Кети, съкровище, ами ще стискаме палци за теб другата седмица (ако се сгъват вече, че сега нещо не щат)

Днес се видях с една мама на 1-месечен юнак, та ми се оплака, че от 7 вида биберон-залъгалки, детето не ще нито една и се успокоява само, когато е на гърда... Да му мислим! Ама пък мамата си беше върнала перфектната фигура от преди забременяването, дано и нашите смукалца ни обработят така добре така бързо.

И накрая - Честит празник на буквите! Среща - след 7-8 години на манифестацията, гордо гледащи отрочетата си.  Simple Smile

# 84
Здравейте мамчета,аз съм още жива Hug
Честито на Парвела,Диди и Елз да са ви живи и здрави мъниците и много много да ви радват.
Аз поизчезнах защото както ви бях писала ми падна тапата и като отидох в болницата да ме видят какво става се оказа че съм с 2см разкритие,след няколко дни разкритието стана вече 4-5см та ме оставиха да лежа в болницата,изкарах там 10дни.В началото бях на системи за задържане,тъй като още не бях влязла в 9тия,след това ми ги спряха и казаха че в най скоро време ще се раз-раждам,но до вчера така и не се раз-раждах и си ме пуснаха вкъщи да си чакам да се раз-раждам.Интересното е че съм с такова голямо разкритие а никакви болки не съм усетила,нито пък имам някакви контракции.Хубавото е че водите са ми добре,достатъчно са бебчо да си плува,тоновете му са добре,та ще си чакам докато бебока сам реши да си излиза.
Не съм ви чела назад какво сте писали,но искрено се надявам всички да сте добре,целувки на всички тумбачета.

# 85
Добро утро,момичета!
Кетка,благодаря ти за милото предложение! HugДнес чакам да разбера графика на половинката,та ще пиша!Ти при Дяволов ли щеше да раждаш?
Тук в Люлин пак е едно мрачно време....,но смятам да си направя една празнична закуска и пак в леглото!Нещо ми е доста отпаднало днес?... newsm78
Засега чао!

# 86
Добро ууууутро  smile3507
Много сънливо днес, май..
HappywomanHug всичко е добре когато свършва добре  Praynig демек радвам се, че сте добре  Hug 4око25, ти също мила  Hug

Ти при Дяволов ли щеше да раждаш?
Не, при Манчев на 7мия етаж  Heart Eyes За пръв път виждам такъв доктор - 2метрова мечка, като ти каже 'душицо това, душицо онова..' , голяма е работа; онзи ден се чудихме дали въобще има свой кабинет, и стигнахме до извода, че май има цял етаж  Mr. Green, така го изпълва, като се появи по коридора  Joy

Хайде момичета, няма ли да видим тези прословути кошарки вече??
Cocoon, разкошна стаичка за бебо си приготвила  baby_neutral

# 87
happywoman  Hug ху отдъхнах си! Радваме се ,че при теб са добре нещата,4е бая време се забави! И все пак с това разкритие дето разправяш следващото ти завръщане може да е с бебенце! Wink Кетката, много бързаш с тез кошари! Мъжът ми до  00:00 часа се чуди как са механизмите за люлеещата кошара и за сега нещата са още разглобени, но пускам малко материал че не мога да не се похваля! Wink И незнам дали е сънливо по скоро е горещо, а аз трябва да поошетам къщата,че голяма кочина станало!   bouquet

# 88
  • Варна
ycu, не ми говори за кочина, че какъвто мързел ме е налегнал, ще вземе да ми стане съвестно!

happywoman, доста чудене се изчудихме накъде изчезна, ама щом си устискала до 9я месец, браво! Пък и 5 см разкритие си е едно минало до половината раждане! Все тъй леко и неусетно да изкараш и останалите 5 см. !  Hug

Днес ходихме да погледаме манифестацията. Нещо не съм в ред - гледам децата, слушам високопарните глупости на дикторите и ми текат сълзи от очите. Май съм станала твърде емоционална. и познайте коя дума се чуваше най-често от устите на учениците? "плаж", разбира се. предполагам, че целият град в момента е по плажа и в морската градина. ама тук е такъв пек, че наистина не се трае.

Стойте на хладничко и приятен празник, аз отивам да гледам снимки на кошари.  Simple Smile

# 89
  • временно във Пицеландия
лелеее,момичета не се търпи,голяма жега.гледам и вие сте си изпокрили,сигурно под климатиците,не знам  за БГ,но тук са си едно 35 градуса  sweating
новото е че ходих на предпоследната си среща от курса за бременни и си дадох сметка че ни остава мнооооого малко  Rolling Eyes  утре имам така съвсем небрежно едно изпитче,а приготвям само багажи,че преместването почна.да знаете че ако изчезна внезапно,не е защото съм родила,а просто нямам нет,докато ни преместят тел. линия,твърдо съм решила да стискам крака докато не ми е готово всичко в новата квартира.
пък и свекървата "помага",не съм събрала още нещата от един ъгъл,тя дърпа вещи от друга страна,без никаква система,само да се види че има желание.... ама си мълча,засега,нали не мога все пак всичко сама.
Хепиуоман,с това разкритие гледаш като кихнеш да не изпуснеш бебо  Mr. Green шегата настрана,наистина ще ти е много по леко,то половината трудно вече е минало.  Peace
а да,честити празник момичета,на писмеността и културата!!!

Общи условия

Активация на акаунт