Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какво представлява спиналната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение включват усещането за болка преди, по време и след раждането при нормално раждане, докато при цезарово сечение болката обикновено се усеща само след раждането. Освен това, цезаровото сечение е хирургична процедура с потенциални рискове и ограничения за бъдещи бременности, докато нормалното раждане е естествен процес.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какво представлява спиналната анестезия?
-
Какви са основните разлики между епидуралната и спиналната анестезия?
-
Какво е разкритието по време на бременност?

).
), настанило се е в родовия канал (макар че това нямаше нужда да ми го казва лекар, усещанията са просто
), екватора ми е минал метър
, и обещах днес на доктора, дето ще ни ражда, да стискам здраво през празниците, щото отивал в провинцията и да не ме мислел
Иначе тоновете ни днес пак са супер
, ЕКГ-то ми и то (след като апарата благоволи да се сработи с мен), дадох кръв колкото за целия китайски народ (да ги питам за какво им е), а раждането щяло да е със спинална упойка, но съм "щяла да усещам като ме побутнели" 
Е ко да ви кажа!Турнала съм една снимка в
много се радвам! А за мамчетата дето са зараждали!Я по леко то нии първите последни ще останем накрая!
направиха ми изследвания и се оказа ,че всичките ми проблеми идват от бъбреците сега ми бият инжекции някакъв антибиотик и вече сън много по-добре даже и отоците на краката значително ми намаляха задържала съм водичка,но се радвам,че поне бебето е добре
.Вече нямам търпение да раждам,но пък ме е и страх,дано всички да сме добре и да имаме живи и здрави бебета,айде лека ви нощт.

За пръв път виждам такъв доктор - 2метрова мечка, като ти каже 'душицо това, душицо онова..' , голяма е работа; онзи ден се чудихме дали въобще има свой кабинет, и стигнахме до извода, че май има цял етаж