Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 110
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Ей ме на, оцелях! Е такова чудо още не бях преживявала #Crazy Главното е, че мисията е успешна  Mr. Green, и че има точни мъже на тоя свят, а един от тях ми е вкъщи  Heart Eyes

танита77, мойта доки каза, че консултациите в осмия са през 2 седмици, в деветия - всяка седмица, а ако преносиш - едва ли не всеки ден. Иначе за болките ниско долу - аз все се бъзикам, че се чувствам като 'полкова к...', а доки вика, че при настаняването на бебето в родовия канал е нормално да се почне едно разтегляне на връзки, едни чудесии, и само ни остава да  #Crazy и да търпим. Аз незнам дали имам разкритие, но да ти кажа честно, не искам и да знам, защото повечето бременни, след един хубав вътрешен преглед по случая, обикновено до 24 часа са родили. А това по празниците не го искаме, нали така  Mr. Green Така че, стискам ти палци, ако тръгнеш да се панираш, дано има наоколо един прекрасен мъж, дето да мълчи, да те гледа в очите и да те държи за ръка, докато панировката ти мине. Моя това с мълчанието го оттренирва редовно  Mr. Green

уси, и на мен ми харесва датата 27 май, ама секцио никой в неделя не прави!!! Гадна работа.. Другия път ще си прегледам любимите дати предварително и после ще го правим, че  Sick

Гери, какви са тези болки дето те мъчат пък теб? И доктор видя ли те по случая?

Хайде лека ви нощ, повече сънища и по-малко 00 и кажете лек срещу хъркане, че моя човек не се е наспивал от седмици от мене  ooooh!

# 121
Хайде лека ви нощ, повече сънища и по-малко 00 и кажете лек срещу хъркане, че моя човек не се е наспивал от седмици от мене  ooooh!
Майката му е и той да почне да хърка!Моя мъж бая хърка и аз като хъркам съм като малко коте пред голям УЬВ!Пък той мъжът ти трябва да свиква!Сега ти хъркаш после бебе ще заплаче и такива работи!  bouquet Само хубави неща

# 122
Честито и от мен на Gery_baby !!!!!!Пожелавам ти като всички останали много щастие и дълъг семеен живот,както и къща пълна с деца,внуци и правнуци! Както и умението да правиш компромиси в името на съвместното щастие !!!

4око25 и на теб мила ти желая много радост и прекрасни моменти !!!

Може някога да бръмна до роден ПЗ-к и да си направим Пазарджишка среща   Peace

Като гледам колко  сте по-малки от мен и много ви се радвам !

Пишете готини постове и не пораствайте !!!!

Лично аз страхотно се промених след 32 година ...... наложи ми се да порастна.

По повод темата за зодията Близнаци да кажа : бог им дал толкова много ум,чар , артистизъм и въобще от всичко,че и самите близнаци не винаги знаят какво да правят с това ,което им е дадено , защото наред с всичко това бог им дал и много емоционалност за да им се объркат главите напълно може би...... Rolling Eyes
Но пък си мисля,че без такива хора светът би бил много скучно място за живеене !!!!

# 123
  • Варна
Честито на всички с поводи, че вече взех да бъркам  Embarassed

Ние вчера донапазарихме всичко най-нужно, сега пратих таткото и дядото да перат килими и бебочко може да идва  Heart Eyes Остана само количката. Вчера за пореден път си оплетох мозъка по темата. Сега съм се заплеснала по ето това творение: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 2/products_id/681 На живо е абсолютен бонбон, много компактна (гледах я сглобена и с двата коша). Но най ме изуми как се сгъва: целият кош се откача с 2 копчета, а ходовата част се сгъва на три - дръжката на две и после надолу към колелата. Става като малко куфарче. За пръв път виждам такова сгъване. И сега пак мисля ...  ooooh!
Иначе съм редовно с порядъчни контракции, особено вечер, а как ме болят краката от многото ходене след 7 месеца лежачка не е истина!
Краси, описанието ти на зодията ми хареса, ще се разберем с това близначе  Flutter

# 124
ГЕРИ,честито и от мен да сте живи и здрави и да се радвате на дълъг семеен живот,добри деца ,много внуци и правнуци и много сърдечни приятели!   bouquet СВЕТЛИ,тази количка ми взе акъла,на мен ми  дадоха една и няма да се порадвам на новичка ,че по ремонта много от финансите уж заделени за беба се изчерпаха ,но здраве да е. Едва ли мойто мнение е от значение,но наистина ми се вижда страхотна и всичко ,което описваш за нея е супер,и ако трябваше аз да избирам ,не бих се чудила много.  Peace КРАСИ-МИРА,а това ,че на 32 си се променила много ,какво значи ,бе мила, и аз ги навърших скоро,ох ако е нещо лично и нетрябва да питам   newsm78 ,незнам,но иначе за зодията как само я описваш,страхотно ,чак се чувсвам добре в собствената си кожа и от това ,че при нас цялата фамилия ще сме от една и съща въздушна зодийка и като се срещнем 3 въздуха такъв вятър ще си правим не е истина  Laughing  Laughing  Laughing

# 125
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/369/58/ Това ме развесели много за ужас на таткото Дева! Светли добре изглежда количката, а на килца как е?Струва ми се тежичка! Хубав ден ви пожелавам мамчета  Sunglasses днес времето е хубаво за разходка!Отивам да си разходя свинските крачета  Laughing лека  bouquet

# 126
  • Варна
Количката наистина не е от най-леките - 11,5 кг, допълнително 3 кг е кошът за новородено. Междувременно видях, че Cangaroo имат аналогичен модел, с 80 лв по-евтин, ама не пише колко тежи: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2395
В магазина вчера нямаше точно такова Cangaroo, а другите им модели бяха с доста по-широка ходова част, което ме притеснява как ще влиза в асансьора. Ще се опитам да разгледам пак и двата модела и да ги сравня. Другото гадно на Cangaroo е, че нямат в синьо, само зелено и червено и летният им кош е с малко смахнато покривало  Thinking - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2285

# 127
  • София, под Карлсон
Привет и от мен!
Една седмица отсъствие във форума и толкова много новости Laughing
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ НОВОРОДЕНИ БЕБОЦИ, ДА СА НАЙ- ОБИЧАНИТЕ И ПОСЛУШНИ ХЛАПЕНЦА!!!
Гери, миличка, честита радост и на вас! Да се обичате винаги както в тези незабравими покрай сватба и бебе дни, а за медения месец не се тормози- гарантирам, че ще го наваксате- нищо чудно и начало на втори живот да дадете smile3503
Междудругото точно тази нощ сънувах теб, Кети и Тони, че пак сме на курс и сладка раздумка след това, та бързах да проверя как сте, дали случайно няма пратка от щъркела Simple Smile
Кети, ти си ми най- скорошна, затова ти пожелавам лека операция и бързо възтановяване, ще чакаме снимки! Стискам ти палци, че и Бебо стиска отвътре!
Аз се бях притеснила покрай хепатита на една приятелка, но слава Богу се оказа, че при мен изследванията са добри, а после се оказа, че и при нея не било хепатит, а проблем с жлъчката- аман от компетентни доктори Rage
Иначе вчера цял ден бях точно с предменструални болки, но въпреки, че леко се ошашках, някакси имам чувството, че Бебчо още ще си покротува в корема ми. На преглед съм в края на месеца, тогава ще ме гледат и за разкритие, ако разбира се не се случи нещо извънредно Shocked
Поздрави на всички и само добри новини!!!

# 128
здравейте момичета.Тук съм още искам да кажа че от снощните болчици нищо не излезе .Днес съм ок .Ketkata най-вече ме е страх дали ще разпозная истинските болки че нали път ме чака.Иначе мъжо днес не смее много да се отдалечава и ме подпитва " как си днес?"/той не е от много притеснителните ,пък и с първото изобщо не се е вълнувал,сега дали поулегна незнам ,все пак преди беше само на 23г. ,а те мъжете по-късно узряват/ Да обаче днес няма никакви признаци ,ще видим...За датата 27май аз много я харесвам също защото имаме с брат ми рожден ден. /без да сме близнаци ,а с осем години разлика /.Давидим какъв подарък ще получа???Чао за сега че компа трябва на мъжо.

# 129
Здравейте момичета! И аз се включвам след дълго отсъствие!
ЧЕСТИТИ СЛАДКИ БЕБОЦИ И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРЯСНО ОМЪЖЕНИ ДАМИ Laughing
Аз вече чакам с огромно нетърпение! Вчера имах болки в ханша и кръста и периодично под корема. Освен това тази вечер за първи път ходя толкова често до тоалетната - през 2 часа. А бебочко рита от 2-3 дни много активно. Незнам, може и да си внушавам, ама най-добре ще е да си стегна багажа:) Някой от вас, има ли подобни преживявания - иначе и тапата и водите са си на мястото Party
На 28 съм на преглед. Незнам при вас как е, но при мен тоновете на детето ги слушат много малко - има няма 2 мин.
Вече взема да ме обхваща и страх, въпреки че ще раждам вече второ, ама може би е нормално.
Иначе почти всичко сме купили, само за името не съм много убедена!

Това е от мен! Стискам палци на всички мами всичко да е наред!

# 130
Мили момичета,
Пиша бързо преди да ми се рестартне компа -
Имам удоволствието и честта да съобщя за още един пресен член -
Да ни е жив и здрав СВЕТЛОЗАР - мъничкото ангелче на Рени82! Винаги да радва мама и тати!
Малкият Светльончо е роден днес в 12,15 часа, 50см и 3150 гр в отлично здраве, както и неговата мама Рени героиня, която роди нормално в МБАЛ Бургас - а това си е живо предизвикателство.   bouquet
Още веднъж поздравления. Пожелавам добре дошли на всички други нови бебки, дай боже повече.... Hug
Аз иначе не мога да се оплача, само дето компа ми се скапва всеки път когато реша да пиша тук и вече почти съм се отказала и само ви чета..... #Crazy newsm78 чвно има някъв бъг или и аз не знам кво...
Мене ме очаква секцио и то в Бургас, ще ме кръцка живот и здраве мойто доки Гамишев, понеже бебка е все още седалищна...и това се очертава между 8 и 12 юни...
А иначе си се радвам лудо, че в понеделник се мятам на автобуса и отивам на концерта на Г.М. е не сама с мъйа и цяла тумба фенове...така че ако се случи нещо имам хора насреща  Joy
Е лек ден и весели празници  Hug  Peace

# 131
Опи момичета мноооооооооого сори,

Бебонче Светльонче е СВЕТОСЛАВ не Светлозар - мане голям съм заплес!!!!
Извинете  Embarassed

# 132
Та , да ни е жив и здрав СВЕТОСЛАВ и неговата мила мама Рени!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 133
  • welcome to the Jungle
БРАВО, РЕНКАААА!!!   bouquet
ЧЕСТИТ ТИ ПЕКРАСЕН СИН!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ, СИЛЕН и МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!

НА ТЕБ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
!

# 134
Честито на Рени!Да и носи светлина и много щастие малкият Светослав!!!
Аз вече чакам с огромно нетърпение! Вчера имах болки в ханша и кръста и периодично под корема. Освен това тази вечер за първи път ходя толкова често до тоалетната - през 2 часа. А бебочко рита от 2-3 дни много активно. Незнам, може и да си внушавам, ама най-добре ще е да си стегна багажа:) Някой от вас, има ли подобни преживявания
Май всички сме с тия симтоми;-)
Мен менструалните болки ме бяха подгонили,след тях и малко контракциики ,по едно време не можех да ходя,защото дясната тазобедрена става не ме държи и аха всеки момент да се разглоби под натоварването.Да ти стане по-ясно:чорапът си обувам като легна на стената и се подпирам поне на три мебели,за да си вдигна левия крак.Даже се навих да си купя гърне,за да не се изтезавам с ходене до тоалетната,но ако изляза от блока може да се разпадна и после няма кой да ме сглоби...
Да ти призная и аз чакам с нетърпение бебка,ма като си легна да си помечтая как се ражда и все заспивам.Не знам колко дни вече ставам само по команда на ребротрошачката,за да ядем,да видим коя дата е и да проверим форума и после пак заспиваме...
И така трескаво се готвим за предстоящото събитие и двете Wink

Общи условия

Активация на акаунт